Djiron
- Beschrijf hier uw ervaring
- Helemaal goed
Helemaal goed
Snelle verzending, product precies zoals omschreven. Faire prijs. Zelfs nog een hoesje en screenprotector mee die niet in de omschrijving stond.
Snelle levering, netjes verpakt in een kleine verpakking dus geen nodeloos materiaal. Erg fijn!
Goed!
een fantastisch bedrijf top
Goede Service en uitleg
Ik heb hier zowel een laptop als een iPhone gekocht en beide producten zijn in uitstekende staat geleverd. Alles werkt perfect en voldoet volledig aan de verwachtingen. Zeer tevreden
jarenlange goede serice en leverantie's ervaren
Goed geholpen en ze lossen problemen goed voor je op.
Zeer goed
het is snel en correct in de communicatie
Je krijgt wat er is beloofd, snel goed en met service!
Top!
Ze zijn snel en goed
FDK-shop.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
FDK-shop.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
FDK-shop.nl
Kapelstraat 22
4841 GH Prinsenbeek
Goed!
een fantastisch bedrijf top
Goede Service en uitleg
jarenlange goede serice en leverantie's ervaren
Goed geholpen en ze lossen problemen goed voor je op.
Zeer goed
het is snel en correct in de communicatie
Je krijgt wat er is beloofd, snel goed en met service!
Top!
Ze zijn snel en goed