Attema
- Beschrijf hier uw ervaring
- Levering snel als afgesproken
Prima bedrijf,
Snelle levering. Goede kwaliteit.
Al jaren een geweldige service!
Zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Heb daar nu twee gebruikte laptops aangeschaft waarvan de oudste nu alweer 8 jaar in mijn bezit is en nog steeds goed werkt. Heb nu voor mijn kleindochter een laptop aangeschaft waarbij bleek na gebruik dat de accu wel zeer snel leeg was. Na contact werd kostenloos een andere accu geplaatst. Alles werkt nu weer perfect.
vriendelijke bediening
Bij aankoop van HP ZBOOK 15 G6 was een fout in het scherm. Met de aankoop naar de winkel. Onmiddellijk serieus genomen en zonder probleem een nieuw scherm gekregen. Fantastische service bij FDK
Prettig bedrijf, vakkundig en goede service.
Tot nu toe goed. Bovendien is het dichtbij en met de auto snel te bereiken.
Wederom fantastisch
Alles snel geleverd en zeer goed verpakt.
Mooi product boor een goede prijs
twee refurbished desk top computers gekocht
Hele goede en fijne ervaring, top service en zeer goed geholpen.
FDK-shop.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
FDK-shop.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
FDK-shop.nl
Kapelstraat 22
4841 GH Prinsenbeek
Prima bedrijf,
Snelle levering. Goede kwaliteit.
Al jaren een geweldige service!
vriendelijke bediening
Prettig bedrijf, vakkundig en goede service.
Tot nu toe goed. Bovendien is het dichtbij en met de auto snel te bereiken.
Wederom fantastisch
Alles snel geleverd en zeer goed verpakt.
Mooi product boor een goede prijs
twee refurbished desk top computers gekocht
Hele goede en fijne ervaring, top service en zeer goed geholpen.
FDK-shop.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
FDK-shop.nl