Faircab

Advies
Medewerkers
Nazorg
Communicatie

Bestellen via internet is makkelijk. Prijs kwaliteit uitstekend. Aardige en onderhoudende chauffeuse. Goede aanvullende instructie voor afhaalpunt bij terugtocht

concurrerende prijs Aardige chauffeur(rita zowel heen als terug)

op dit moment niet. Verplicht veld nazorg is overbodig als je er geen gebruik van hebt gemaakt, kan dus geen oordeel vellen. Tip: maak deze vraag facultatief. Ik ga er nu maar van uit dat de nazorg... op dit moment niet. Verplicht veld nazorg is overbodig als je er geen gebruik van hebt gemaakt, kan dus geen oordeel vellen. Tip: maak deze vraag facultatief. Ik ga er nu maar van uit dat de nazorg ook goed zal zijn en daarom om door te gaan naar stap 2 ook 5 sterren

Top, stipt op tijd en nette chauffeurs

Heel goede prijs/kwaliteit verhouding

Bij de luchthavens iets duidelijker zijn waar men de klant ophaalt

Yvon Schenk

Reeds voor de 5e keer maken wij gebruik van Faircab. Wij zijn zeer tevreden over de chauffeurs.

Wij vinden de administratieve afhandeling goed. Het van tevoren herinneren aan de rit d.m.v. een telefoontje is heel attent.

Heel prettig.

Bericht voordat we vertrokken en bericht dat ze ons kwamen ophalen en bericht dat ze op de luchthaven stonden

Misschien even een belletje dat ze aanwezig zijn op het ophaalpunt

Sandy

Super! Marcel is een top chauffeur. Attent en zeer behulpzaam. Wij hopen hem volgend jaar weer te treffen.

Altijd op tijd, nette vriendelijke personeel

Ab Butler

Uitstekende ervaring met FairCab

Zeer vriendelijke en behulpzamechauffeur!!
Heel duidelijke communicatie betreffende het vervoer naar en van het vliegveld middels app

Danny Pronk

Reuze prettige ervaring.
Kreeg een dag voor vertrek info dat ze zouden komen en waren de volgende dag ruim op tijd.

Zijn punctueel en informeren op tijd

Geen idee, was top

De chauffeur is beleefd, vriendelijk en voorkomend. En heel belangrijk: op tijd en soms zelfs voor de afgesproken tijd. Rijstijl rustig en adequaat. Zeer tevreden over de service.

Op tijd, vriendelijk, goede chauffeurs, beleefd, schone auto.

Bij voorkeur geen kauwgom kauwen tijdens de rit😊

C. van Rijswijk

Uitstekende service van de chauffeur bij het vervoer van en naar de luchthaven. Heel vriendelijk en behulpzaam.

heel vriendelijk en behulpzaam met de koffers.

Uitstekende ervaring. Taxi was goed op tijd en de rit werd een dag van te voren bevestigd met een sms bericht.

Goede dienst verlening tegen een schappelijke prijs

Geen. Maar misschien is het handig voor mensen die voor de eerste keer op Eindhoven voor de retour komen een briefje te geven waar de taxi komt te staan.