8.5 /10

checkbox97% beveelt Fabius Opleidingen aan!

schildAangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?

Geef je waardering voor de docent

Slecht

Veel geleerd!

Praktijkdiploma Boekhouden

SterSterSterHalve sterLege ster

De opleiding is nuttig geweest om beter te worden met het office pakket en wat achtergrond informatie te krijgen over het administratief werk. De boeken zijn soms gedateerd en in het antwoordenboek zitten soms fouten.

Perfect!

SterSterSterSterLege ster

Sommige zaken zouden in het theorieboek naar mijn mening meer in jip en janneke taal uitgelegd kunnen worden (voor mensen die totaal geen ervaring met boekhouden hebben en dus geen voorkennis hebben)

Basiskennis Boekhouden

Ik vond de opleiding heel leerzaam en interessant. Het heeft me geholpen om nieuwe kennis en vaardigheden op te doen, en ik voelde me gemotiveerd om mezelf verder te ontwikkelen. Ik heb de lessen met plezier gevolgd.

SterSterSterHalve sterLege ster

Heel aardige vrouw, legt alles goed uit.

Nanda Hak

SterSterSterSterLege ster

Het was veel informatie, voor mij best wel zwaar.

Administratief Medewerker

Van Judy Kommers kreeg ik online les. Een cadeautje , wat een kundige , fijne , professionele vakvrouw is deze dame. Dankzij Judy is het leuk om na een lange dag achter het scherm, nog eens 3 uur in de avond les te volgen. Elke cursist komt aan de beurt, er is ruimte voor vragen en elke les krijg je gelegenheid om aan te geve waarmee je geholpen kan worden. Met englen geduld en liefde beantwoord of corrigeert zij de antwoorden of vragen. wij zijn examen klaar gemaakt.

SterSterSterSterLege ster

Fijne lessen, fijne docent.

Junior HR Medewerker

W. Bruggeling

Hij nam de tijd om de stof goed uit te leggen, als je het niet begreep

Praktijk Diploma Boekhouden

SterSterSterSterLege ster

Ik had gekozen voor klasikaal onderwijs, maar door omstandigheden werd dit online,en is mij zeer goed bevallen.

Top!

Contactcenter Medewerker

SterSterSterSterLege ster

Buiten de 2 eerder benoemde minpunten, heb ik beide opleidingen met plezier gevolgd.

SterSterSterSterLege ster

Leuke uitdagende opleiding, met een docent die goede uitleg geeft en begrijpt waar hij het over heeft.

Financieel Administratief Medewerker

Fabius Opleidingen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Fabius Opleidingen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.5/10
  • checkEerste review geschreven op 19 januari 2018

Fabius Opleidingen

Fabius Opleidingen is al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in het praktijkgericht opleiden en trainen van volwassenen op mbo-niveau. Daarbij wordt gebruik gemaakt van meer dan 50 locaties verspreid over heel Nederland. Doel is om cursisten zo snel mogelijk om- of bij te scholen. De opleidingen en trainingen zijn afgestemd op de eisen vanuit de arbeidsmarkt, waardoor de cursisten direct met het geleerde aan de slag kunnen. Fabius Opleidingen is lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO) en voldoet aan de eisen van het NRTO Keurmerk. Elk jaar kiezen duizenden cursisten voor een opleiding of training bij Fabius Opleidingen om hun positie op de arbeidsmarkt te versterken.

Dillehof 1

Veel geleerd!

Praktijkdiploma Boekhouden

Perfect!

SterSterSterHalve sterLege ster

Heel aardige vrouw, legt alles goed uit.

Nanda Hak

SterSterSterSterLege ster

Het was veel informatie, voor mij best wel zwaar.

SterSterSterSterLege ster

Fijne lessen, fijne docent.

Junior HR Medewerker

W. Bruggeling