Deskundigheid van onze medewerkers
Kwaliteit van de geleverde boeken
Informatie op onze website
Snelheid van levering
Klantvriendelijkheid van onze medewerkers

Hans van der Weide

In een woord: geweldig! Ik heb EZbook gekozen wegens hun uitstekende website, waar alle informatie te vinden is over het publicatie-klaar maken van je boek. Daarna kreeg ik alle steun van het team... In een woord: geweldig! Ik heb EZbook gekozen wegens hun uitstekende website, waar alle informatie te vinden is over het publicatie-klaar maken van je boek. Daarna kreeg ik alle steun van het team en werd ik verder geholpen met mijn vragen. Desgevraagd hielden ze mijn keuzes ook nog eens tegen het licht en kwamen met verbeterpunten. Het resultaat: exact datgene op papier wat ik in mijn hoofd had.

Website en ondersteuning.

Geen.

Stilgeboren Baby - Desirée van Nieuwenhoven

Amazing, een hele positieve ervaring!

Korte lijnen en meedenkende mensen die verstand van boeken hebben. Ondanks dat het een groot bedrijf is vast aanspreekpunt. Hoe je niet elke keer je verhaal te doen.

Ik heb hier lang over moeten nadenken maar die zijn er wat mij betreft niet.

Sander

Erg prettig. Persoonlijk kontakt. Keurig teruggebeld.

Duidelijke website

Levering via koeriersdienst niet gecommuniceerd. Was daarom niet thuis. Koeriersdienst vervolgens niet bereikbaar, aflevernummer op pakbon onjuist. Levering kan dus een stuk beter.

Green Spirit Hotels

Boek ziet er heel leuk uit, goed contact en goede hulp via klantenservice

overzichtelijk, makkelijk, duidelijk, behulpzaam

eerste zending is niet gearriveerd maar ze hebben het opnieuw geprint en nog een keer gestuurd.

Marion

Altijd al het drukwerk naar verwachting

Betrouwbaar

XXX

Alles helemaal prima

alles prima

ik heb eigenlijk geen zin om pagina2 in te gaan tikken ... maak een uitzondering - voor EZ Book
>>>>> Review is gekoppeld aan jouw bestaande e-mailadres DUS PAGINA 2 ZO GOED ALS ... OVERBODIG

jan van der graaf

Al klant vanaf 2010 , geweldig

kwaliteit, levertijd en klantvriendelijkheid

zijn er niet volgens mij

Isabelle

Heb een paar boekjes laten printen en dit verliep redelelijk goed met de tool van EZbook.nl

gemakkelijk in gebruik

Aanpassen van cover of inhoud: is niet leuk als je alles terug opnieuw moet downloaden. Bij het afdrukken, mag wel rekening gehouden worden met de lay-out van de pdf. Hier en daar ontbrak een stuk... Aanpassen van cover of inhoud: is niet leuk als je alles terug opnieuw moet downloaden. Bij het afdrukken, mag wel rekening gehouden worden met de lay-out van de pdf. Hier en daar ontbrak een stuk van het beeld / tekst.

Ian

Top

Snel en vriendelijk

geen idee

Frits Smit

Ik maak al meer dan 10 jaar naar volle tevredenheid gebruik van de diensten van EZbook. Jaarlijks laat ik door mijzelf geschreven verhalen en versjes bundelen. Aanleveren van copij via de site is... Ik maak al meer dan 10 jaar naar volle tevredenheid gebruik van de diensten van EZbook. Jaarlijks laat ik door mijzelf geschreven verhalen en versjes bundelen. Aanleveren van copij via de site is eenvoudig. Het resultaat ziet er altijd professioneel uit, wordt snel geleverd en zijn er toch opmerkingen is de eigenaar direct persoonlijk bereikbaar. Problemen worden snel en coulant opgelost.

Kwaliteit van het werk, snelheid van leveren en klantvriendelijkheid

Op de site zouden zou het bestellen van meerdere titels in 1 levering als standaardoptie kunnen worden toegevoegd. (Scheelt verzendkosten)