Deskundigheid van onze medewerkers
Kwaliteit van de geleverde boeken
Informatie op onze website
Snelheid van levering
Klantvriendelijkheid van onze medewerkers

Vanja Codee

Ik wilde mijn boek uitprinten en heb dat vorig jaar ook gedaan

goede service en duidelijke uitleg in een video

Marjon Hendriks

Ontzettend, fijne ervaring! Door vergissing één teveel besteld en EZBOOK nam zelf contact op om te vragen of ik wel 2 exemplaren moest hebben . Retour geld dezelfde dag nog! Verder een mooi,gedrukt... Ontzettend, fijne ervaring! Door vergissing één teveel besteld en EZBOOK nam zelf contact op om te vragen of ik wel 2 exemplaren moest hebben . Retour geld dezelfde dag nog! Verder een mooi,gedrukt exemplaar gekregen die ik met trots cadeau kan geven aan een collega.

Klantenservice

Ga zo door!

Sandra

Super website voor het maken van je eigen boek

Makkelijke website, genoeg keuze voor de vormgeving van je eigen boek, snelle afhandeling en conform het voorbeeld dat je na invoering van alle gegevens te zien krijgt. We maken vaker gebruik van... Makkelijke website, genoeg keuze voor de vormgeving van je eigen boek, snelle afhandeling en conform het voorbeeld dat je na invoering van alle gegevens te zien krijgt. We maken vaker gebruik van Ezbook, nu hebben we gekozen voor een ringband.

De gebonden versie wordt na jaren van gebruik iets minder stevig.

Raphaël Dagrain

Correcte informatie op de website gevonden
Vlot in gebruik en makkelijk om een boek te maken in de online toepassing.
Snelle levering van de bestelde producten.

Gebruiksvriendelijke en makkelijke tool om boeken te maken...

Kunnen betalen met een mastercard of op rekening zou ook makkelijk zijn.

Öreg Régész

Dit was al weer de 40ste opdracht en prima uitgevoerd

bestelgemak

kwaliteit van inbinden kan beter

Toon Daems

duidelijke en eenvoudige website

geen tips

Dirk Michiels

Zeer positieve ervaring

De service en de afwerking zijn voor Ez Book van hoge prioriteit, zeer vriendelijk en behulpzaam zeker mocht er zich toch, bijna onbestaand, een probleem voordoen met de kwaliteit.

Misschien een vermelding op de websitedat bij zeer dikke boeken, het misschien toch aangeraden is om dunnere bladzijden te nemen zodat de kwaliteit van deze boeken ook optimaal zou blijven. Bij... Misschien een vermelding op de websitedat bij zeer dikke boeken, het misschien toch aangeraden is om dunnere bladzijden te nemen zodat de kwaliteit van deze boeken ook optimaal zou blijven. Bij twijfel zou ik aanraden de klantenservice te raadplegen, ze staan steeds klaar om U te helpen.

Remco

Fijn contact gehad met de klantenservice over het herinneringsboek. Er is veel zorg besteed om het helemaal naar wens te maken, dank daarvoor!

Ik heb een zelf gemaakt herinneringsboek als PDF aangeleverd. Dit is 100% naar wens afgedrukt en aangeleverd. De paginavullende foto's lopen helemaal door tot aan de rand van de bladzijde (A4),... Ik heb een zelf gemaakt herinneringsboek als PDF aangeleverd. Dit is 100% naar wens afgedrukt en aangeleverd. De paginavullende foto's lopen helemaal door tot aan de rand van de bladzijde (A4), precies zoals gewenst. Het eindresultaat is prachtig.

Ik heb geen verbeterpunten. De kwaliteit van het boek is wat ik ervan had verwacht.

claar

Top - perfecte service

bij een kleine euvel - perfecte feedback

kan hen aanbevelen aan derden

Maria Janssen

Mooi gedrukt, vriendelijke benadering