Geweldig professioneel eindresultaat, topservice en goede bereikbaarheid voor vragen.
professionele afhandeling en eindresultaat
professionele afhandeling en eindresultaat
Correcte service - makkelijke website. Prijs/kwaliteit.
1. Het was vooraf niet duidelijk of de PDF die werd aangeleverd voldoende was om fotokwaliteit (300dpi) te kunnen leveren.
2. Misschien nog een betere kwaliteit fotopapier aanbieden - concurrenten doen beter hier.
Snelle en correcte levering. Ook pro-actief als ze zien dat er iets niet klopt. Erg vriendelijk en altijd bereid tot een scherpe prijs bij aanschaf van meerdere drukwerken.
Nee, alleen maar: GA ZO DOOR!
Gebruiksvriendelijk
Misschien structuur iets aanpassen, zodat het nog wat overzichtelijker wordt.
Snelheid en hulpvaardigheid
* de prijzen van een boek fluctueren op een voor een leek onnavolgbare wijze....
* tav hr. Deeleman: heb me het schompes ge-pdf't met de omslag, ingesloten, de hel meuk, maar de rugletters bleven kantelen. Toen toch maar weer "plakletters" (gekanteld foto'tje) gebruikt. Wel bevreemdend, want ik vertrok - nieuwe foto's etc - vanuit de omslag van ca 2 jaar geleden, en toen ging het wel goed!?
Ja heb ik, of eigenlijk een vraag. Hoeveel blanke pagina's heb ik voor en na de pagina's met tekst nodig? Zodat je bijvoorbeeld een pagina kan gebruiken voor een opdracht of handtekening e.d. en telt dan elke extra blanco pagina mee voor het totaal aantal pagina's.
eenvoudig in te voeren; kind kan de was doen
zou lettergrootte rug omslag willen variëren
Duidelijke beschrijving van hoe je een boek moet samenstellen tot en met de bestelling van het definitieve boek.
Ik ben echt zeer tevreden over EZbook. Ik heb geen verbeterpunten.