Deskundigheid van onze medewerkers
Kwaliteit van de geleverde boeken
Informatie op onze website
Snelheid van levering
Klantvriendelijkheid van onze medewerkers

Chris Ebbe

Zoals altijd: professionele begeleiding en vriendelijke te woord gestaan

Perfecte uitvoering van het drukwerk

L welink

Voor de 3e x boek gemaakt en besteld

Mooie kwaliteit

Mathys Ronald

Alles ok mooie boeken, op tijd geleverd en indien er problemen zijn worden deze onmiddellijk opgelost zonder problemen

Het onmiddellijk andwoorden op mails en telefoons

Ellen

Geweldige service, het boek op tijd, alles zoals beloofd! Geweldig geholpen door de klantenservice. Helemaal top!

klantvriendelijkheid en levering

niet van toepassing

Robert Van Nevel

Voor een tweede boek richtte ik me terug naar EZbook. Het eerste boek kwam heel netjes gedrukt, de druktermijn was kort, verzending verzorgd. Nu met een tweede boek was het bestand groter, iets te... Voor een tweede boek richtte ik me terug naar EZbook. Het eerste boek kwam heel netjes gedrukt, de druktermijn was kort, verzending verzorgd. Nu met een tweede boek was het bestand groter, iets te groot, wel wist Mw. Heleen Eckermann dit binnen de kortste tijd voor elkaar te krijgen, zelfs tijdens het weekend.
Bedankt voor de vriendelijke communicatie, dat helpt zo veel. bedankt ook voor de supersnelle afwerking en levering. Het is zeer gewaardeerd.
Robert Van Nevel, Brugge, België

kwaliteit en snelheid.

nihil

Jan Bijstra

Duidelijke website…..ik had 1 vraag die snel per mail werd beantwoord…..aflevering redelijk op tijd.

Uitvoering van het door mij bestelde boek is mooi geworden.

Misschien de standaard kleuren in wat meer tinten aanbieden?

Erna

Leuk kado om te geven

Goede service, reageren adequaat op vragen

voorkant van het boek was best donker afgedrukt

Maria Janssen

Zeer goed

goede verzorgde producten

Kees Saman

Naar aanleiding van een tip terechtgekomen bij EZbook.nl om een twintigtal boeken te laten drukken en hierover zeer tevreden. Op de website zijn er duidelijke instructies. Ook zijn er veel... Naar aanleiding van een tip terechtgekomen bij EZbook.nl om een twintigtal boeken te laten drukken en hierover zeer tevreden. Op de website zijn er duidelijke instructies. Ook zijn er veel keuzemogelijkheden en wordt er een duidelijke preview gegeven. Daarnaast is ook direct mondeling contact geen probleem.
Ik ben erg tevreden met het hele bestelproces en levering door EZbook.nl en raad dit dus zelf ook iedereen zeker aan!

Erg vriendelijk persoonlijk contact en goede hulp en adviezen. Mooi eindproduct en snelle levering.

helemaal tevreden

A.A.Aukes

Een prettige en zeer inclusieve manier van klanten benadering, maar belangrijker nog: alle hulp bij het tot stand laten komen van je boek.

Probleem met de layout, of ander zaken met het script zoals een lastige paginering word altijd adequaat opgelost.

zou ik niet weten