9.2 /10

checkbox98% beveelt EZbook.nl aan!

Deskundigheid van onze medewerkers
Informatie op onze website

Vincent Speleers

Vlot ! Eén ander is uitgebreid en bondig, met de hamer op de nagel uitgelegd, hoe je het opstellen en opmaken van een boek best gebeurd, en voornamelijk in het daglicht dat een PDF-versie moet worden gemaakt dat wordt opgeladen.

Wat de beperkingen zijn bij EZ-book.nl. Bijvoorbeeld, hoeveel karakters de titel op de rug kan bevatten. Misschien meer informatie en mogelijkheid om eventueel te commercialiseren van een prototype - soms op kleine schaal - als blijkt dat er toch vraag komt. Wat zijn de mogelijkheden ; wat kan er ; wat kan er niet naar wetgeving toe, naar aansprakelijkheid, naar personenbelasting, douanerechten, enz.
Goede opbouw van de site, goede proloog-uitleg dat werkelijk de modale mens het gevoel heeft dat hij één en ander in een mooi boek kan consolideren, en daarbij in een mooi duurzaam en solide boek, en een heel mooie en propere afwerking kan verkrijgen.

CorCare

heel erg goed en snel geholpen

service, kwaliteiet en snelheid

Elmar

Fantastisch

snel, goede kwaliteit

Paul Janssen

SterSterSterSterLege ster

Ik ben gedeeltelijk tevreden met het resultaat. Boek zag er kwalitatief goed uit maar de cover ook weer pagina drukken vond ikzelf jammer.

Cover niet als pagina afdrukken.
Kwaliteit

Frans Hoeve

Ik heb al een aantal malen een boek laten drukken bij EZbook. Het resultaat is prima, helemaal zoals gewenst.

Misschien kan de preview iets groter.
Duidelijke instructies om een boek te maken. Bovendien werkt de app snel en betrouwbaar. Levering binnen enkele dagen.

Nico Sjerps

Onlangs heb ik de zoveelste nabestelling bij EZbook gedaan. Het feit dat mijn naam direct werd herkent en heel adequaat op mijn wensen werd gereageerd, is voor mij een uiting van professionaliteit en een hoge mate van klantgerichtheid! Dat vind je niet overal!

Persoonlijk, professioneel en oog voor wat de klant wil en nodig heeft.
De huidige kwaliteit staande houden

Arie Kok

wederom prima werk geleverd

kwaliteit, service
uitleg over bleed

Femke Wolthuis

Heel goed op weg geholpen, prima service. Persoonlijk en betrokken.

Persoonlijk

Martine van der Velden

Heel prettig geholpen, goede service en mooi boek geleverd!

Afhankelijk van de techniek. De foutmelding geeft dan niet altijd aan wat er mis gaat….
Service

Mevr. Marian de Moel

Precies zo geworden als ik gehoopt had, mooie druk!

Geen verbeterpunten of tips
Hele snelle levering.

Nvt

SterSterSterHalve sterLege ster

Erg prettig. Was al mijn tweede bestelling

Makkelijk, snel en voordelig

Flora

Dat ging allemaal heel vlotjes! Ik wilde al heel lang een gedichtenbundeltje laten maken en als ik geweten had dat het zo simpel - en helemaal niet zo duur - was, had ik het al veel eerder gedaan! Resultaat is heel mooi en snelle levering.

Makkelijk up te loaden en te bewerken, snelle levering, kleine oplage mogelijk, mooi resultaat.

chris

Uitstekend

Klantvriendelijkheid, snelle service
Duidelijker informatie over gebruikt printsyteem. Proefexemplaar werd met tonerprinter gedrukt, voor de definitieve oplage werd een ander soort printer gebruikt wat de afdrukkwaliteit niet ten goede kwam.

Guy Mollet

Om de zes maanden laat ik een boek afdrukken van mijn wekelijks online gepubliceerde brieven, testen en foto’s. De procedure is heel eenvoudig en bij vragen is de klantendienst zeer hulpvaardig en vriendelijk en efficiënt.

Excellente kwaliteit en vriendelijke service
?

Luc

Heel fijne service en ik heb nu een schitterend boek

De klantenservice is heel goed. Er werd fijn meegedacht en mijn eerste bestelling afgewezen omdat het risico op een matige druk aanwezig was. Heel fijnen top meegedacht. De website geeft in principe alle informatie die je nodig hebt om een fantastisch boek te maken. En heel fijn dat je zo'n gaaf boek met een oplage van 1 à 2 kunt maken.
De rekentool voor de zelfgemaakte kaft gaf verkeerde maat

EZbook.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

EZbook.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 12 juni 2012

EZbook.nl

Uw boek in eigen beheer uitgeven of drukken? Een scriptie of reisverslag, (foto)boek of proefschrift laten drukken? Nu ook 24 uurs spoedservice! Bel ons voor het bestellen EZbook levert natuurlijk ook in België! De meest voorkomende soorten zijn romans, scripties, proefschriften, lookbooks, levensverhalen, portfolio’s, bedrijfspresentaties, prentenboeken, reisverslagen, kinderboeken, jubileumboeken en levensverhalen. Kortom; alle content die zich leent om als echt boek te drukken.

Torenlaan 12a

Fantastisch

snel, goede kwaliteit

Paul Janssen

SterSterSterSterLege ster

Cover niet als pagina afdrukken.
Kwaliteit

Frans Hoeve

Misschien kan de preview iets groter.

Nico Sjerps

Persoonlijk, professioneel en oog voor wat de klant wil en nodig heeft.
De huidige kwaliteit staande houden

Arie Kok

wederom prima werk geleverd

kwaliteit, service
uitleg over bleed

Femke Wolthuis

Heel goed op weg geholpen, prima service. Persoonlijk en betrokken.

Persoonlijk

Martine van der Velden

Heel prettig geholpen, goede service en mooi boek geleverd!

Service

Mevr. Marian de Moel

Precies zo geworden als ik gehoopt had, mooie druk!

Geen verbeterpunten of tips
Hele snelle levering.