9.2 /10

checkbox98% beveelt EZbook.nl aan!

Deskundigheid van onze medewerkers
Informatie op onze website

Rob Timpen

Uitstekende ervaring met EZbook! Hele mooie manier om boeken te maken (voor mij als hobby/verzamelen), mijn laatste bestelling was helaas verkeerd afgesneden maar na dit te hebben gemeld was er binnen een week een nieuwe gemaakt die wel goed was, top service!

Zou mooi zijn als we zelf de postbedrijf kunnen kiezen voor verzending
Goede kwaliteit, communicatie en snel
A5 Le Mans 2024 boek

C.Diels

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

jammer van de bindkwaliteit

Bladzijden laten de eerste dag al los. Bij 2 van de 3 boeken die ik heb besteld.
mooie drukkwaliteit

Maylen

Goede prijs voor goede kwaliteit en snelle levering!

Simpel en makkelijk te bestellen

Manier van betalen eenvoudiger
Bundeltje verdenkseld

van den Bergh

Uitstekend

makkelijke verwerking van het boek. het geleverde boek ziet er keurig uit.
Een boek

Herman Redder

Ten minste 8 bestellingen door mij zijn met grote tevredenheid door EZ book.nl afgehandeld met grote tevredenheid.

Alles naar wens verlopen.
Snelle afhandeling en zeer goede kwaliteit. Ik ben zeer tevreden. In toekomst ga ik zeker met EZ book meerdere zaken doen. Zeer aardige en behulpzame telefoniste
Aangekocht product
Oorlog verhalen en streekgeschiedenis, is perfect afgehandeld.

Carlijn

Vrij snelle levering, goede printkwaliteit, zag er precies uit zoals het geüploade bestand. Enige nadeel was dat de eerste pagina langs de randen volledig gerafeld waren.

Verpakking tegen beschadiging
Snelle levering, goede kwaliteit
werkboek

Wim van Es

Goede kwaliteit

Boekjes

C Botter

SterSterSterHalve sterLege ster

Prettige website om een boek te laten afdrukken.

Snelle service, goed advies.
De hardcover van een boek liever minder glanzend en ander materiaal.
Proefdruk familieboek

Gerard van der Pal

Na contact met de klantenservice, was het makkelijk en eenvoudig om de inhoud v.w.b. het boekje te uploaden.

prettig geholpen door de klantenservice
iets meer duidelijkheid voor NIET digibeten
boekje

Aiko Timmer

Als je, zoals ik, voor de eerste keer een boek hebt geschreven dan zit je waarschijnlijk met allerlei vragen waarop je, ondanks de duidelijke website, niet direct een antwoord vindt. Bijvoorbeeld welke papier kwaliteit kan ik het beste kiezen, of is een matte omslag mooier dan een glanzende. Wat is het dan een verademing dat je een telefoontje kunt plegen met de klantenservice (Thanks Heleen). Niet alleen worden al je vragen beantwoord maar ook krijg je waardevolle tips! Het resultaat is een geweldig mooi boek waar ik ontzettend blij mee ben. Het is iedere euro meer dan waard. Mijn eventuele volgende boek laat ik zeker weer door ezbook maken. Ik kan ze van harte aanbevelen!

Kwaliteit, service, plezierig contact met de klantenservice.
Biografie

Bettina Drion

Elk jaar laat ik boeken of verhalenbundels drukken bij EZBook. Als altijd ben ik zeer tevreden over de kwaliteit, het resultaat en de service.

Soms is het even zoeken als je in de stappen van je boekproject zit om dan weer naar een ander veld te gaan, of weer terug .
Je kunt van tevoren zien hoe het boek eruit gaat zien en wat het kost per oplage. Dat is handig.
Diverse verhalenbundels

Diek Schipper

Zeer prettig geholpen door Heleen!

Klantvriendelijk, begripvol en oplossingsgericht.
Wellicht zou de info over en hulp voor aan te houden snijmarges beter en makkelijker kunnen. Maar misschien had ik gewoon beter moeten lezen.
Aangekocht product
Luxe boek vol verhalen en collages voor 50-jarige verjaardag. A4 staand met harde omslag en dikste papier.

CrazyIdee vzw

Eerste keer je eigen boek uitbrengen is een zeer leuke ervaring bij EZbook.nl. Tot in de puntjes verzorgd en heel vlot afgeleverd.

Er wordt heel vakkundig raad gegeven over welke cover, welk soort en dikte van papier je kan gebruiken voor het beste resultaat. Vriendelijk en snelle feedback. Eerlijke prijs.
Ik zou niet weten hoe het beter kan..
Boek Een Halve Eeuw INVENTOR en ADVENTURER

EZbook.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

EZbook.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 12 juni 2012

EZbook.nl

Uw boek in eigen beheer uitgeven of drukken? Een scriptie of reisverslag, (foto)boek of proefschrift laten drukken? Nu ook 24 uurs spoedservice! Bel ons voor het bestellen EZbook levert natuurlijk ook in België! De meest voorkomende soorten zijn romans, scripties, proefschriften, lookbooks, levensverhalen, portfolio’s, bedrijfspresentaties, prentenboeken, reisverslagen, kinderboeken, jubileumboeken en levensverhalen. Kortom; alle content die zich leent om als echt boek te drukken.

Torenlaan 12a

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

jammer van de bindkwaliteit

mooie drukkwaliteit

Maylen

Goede prijs voor goede kwaliteit en snelle levering!

Simpel en makkelijk te bestellen

Manier van betalen eenvoudiger
Bundeltje verdenkseld

van den Bergh

Uitstekend

makkelijke verwerking van het boek. het geleverde boek ziet er keurig uit.
Een boek

Herman Redder

Alles naar wens verlopen.
Aangekocht product
Oorlog verhalen en streekgeschiedenis, is perfect afgehandeld.

Carlijn

Goede kwaliteit

Boekjes

C Botter

SterSterSterHalve sterLege ster

Prettige website om een boek te laten afdrukken.

Snelle service, goed advies.
De hardcover van een boek liever minder glanzend en ander materiaal.
Proefdruk familieboek

Gerard van der Pal

prettig geholpen door de klantenservice
iets meer duidelijkheid voor NIET digibeten
boekje

Aiko Timmer

Kwaliteit, service, plezierig contact met de klantenservice.
Biografie

Bettina Drion

Diverse verhalenbundels

Diek Schipper

Zeer prettig geholpen door Heleen!

Klantvriendelijk, begripvol en oplossingsgericht.

CrazyIdee vzw

Ik zou niet weten hoe het beter kan..
Boek Een Halve Eeuw INVENTOR en ADVENTURER

EZbook.nl heeft de volgende resultaten bereikt: