Gijsbert de Keizer
Zie onder. Verder: uitstekend!
- Verbeterpunten of tips
- Het is een beetje flauw en klantonvriendelijk dat 'Boekproject opslaan' automatisch leidt tot bestellen. -De levering vind ik het zwakste punt. Op een onverwacht moment krijg je bericht van EZ-book dat de boeken verzonden zijn en vanaf dan ben je overgeleverd aan de grillen van de vervoerder. Voor iemand die overdag buitenshuis werkt is dit zeer vervelend. Het zou beter zijn als EZ-book eerder een melding stuurt van de dag waarop de boeken verzonden zullen worden (dan kun je daar rekening mee houden), en nog beter als je dit samen kan afspreken. Het is nu al meerdere keren voorgekomen dat boeken uiteindelijk te laat bij me aankomen (om als verjaarscadeau te geven bijvoorbeeld) doordat ik word overvallen door een bezorgmelding ("Morgen tussen 9:00 en 18:00") op een moment dat ik niet thuis kan zijn. Dus gaan de boeken terug, of worden ze bij buren afgegeven die dan weer een week niet thuis zijn. De functie van het instellen van bezorgvoorkeuren ("ophalen bij afleverpunt") bij de vervoerder leidt zelden tot de doorgegeven gewenste voorkeur. Omdat het bij EZ-book zeer persoonlijke documenten betreft vind ik dit gedoe rondom wat een feestelijk moment zou moeten zijn altijd zeer stresserend.
- Sterke punten
- Het gemak van het maken en bestellen.
- Aangekocht product
- boek