9,2 /10

checkbox98% beveelt EZbook.nl aan!

Deskundigheid van onze medewerkers
Informatie op onze website

Gijsbert de Keizer

SterSterSterSterLege ster

Zie onder. Verder: uitstekend!

Het is een beetje flauw en klantonvriendelijk dat 'Boekproject opslaan' automatisch leidt tot bestellen. -De levering vind ik het zwakste punt. Op een onverwacht moment krijg je bericht van EZ-book dat de boeken verzonden zijn en vanaf dan ben je overgeleverd aan de grillen van de vervoerder. Voor iemand die overdag buitenshuis werkt is dit zeer vervelend. Het zou beter zijn als EZ-book eerder een melding stuurt van de dag waarop de boeken verzonden zullen worden (dan kun je daar rekening mee houden), en nog beter als je dit samen kan afspreken. Het is nu al meerdere keren voorgekomen dat boeken uiteindelijk te laat bij me aankomen (om als verjaarscadeau te geven bijvoorbeeld) doordat ik word overvallen door een bezorgmelding ("Morgen tussen 9:00 en 18:00") op een moment dat ik niet thuis kan zijn. Dus gaan de boeken terug, of worden ze bij buren afgegeven die dan weer een week niet thuis zijn. De functie van het instellen van bezorgvoorkeuren ("ophalen bij afleverpunt") bij de vervoerder leidt zelden tot de doorgegeven gewenste voorkeur. Omdat het bij EZ-book zeer persoonlijke documenten betreft vind ik dit gedoe rondom wat een feestelijk moment zou moeten zijn altijd zeer stresserend.
Het gemak van het maken en bestellen.

Hugo Hoogwijs

Met weinig inspanning een maximaal resultaat: de website is zeer eenvoudig te gebruiken. Het eindproduct is professioneel afgewerkt. En niet onbelangrijk: een klantvriendelijke en vooral klantgerichte dienstverlening: snelle en duidelijke antwoorden.

Men zou verschillende projecten samen moeten kunnen laten verzenden zonder verschillende keren de verzendkosten te betalen. Maar de dienstverlening heeft dat in mijn geval professioneel opgelost!
Gebruiksvriendelijk.
Afdrukken boeken

Frans

Gebruikersvriendelijke website. Vlotte levering en prima resultaat.

Gebruiksvriendelijk

Lia

Prima werk

Mooie kwaliteit

Karlijn Roelofs

Goed en klantvriendelijk.

Klantvriendelijk
Meer duidelijkheid m.b.t. de levering.

Jasmijn Felix

SterSterSterSterLege ster

Makkelijk in gebruik. Drukt en verzend meestal snel.

Zeer makkelijk om je boek samen te stellen.
Laat het de klant weten wanneer er een vertraging is en om welke reden.
Hard en softcover boeken

Benno Hendriks

Fantastisch!

Duidelijke uitleg over opmaak en aanleveren, geweldige klantenservice!
Het was voor mij lastig te zien of de opmaak op de cover goed gecentreerd was, door de afloop-aanduiding
A4 boek

Lankhaar

mooi drukwerk
Liever een proefdruk ontvangen ivm hoe het drukwerk er echt uit komt te zien.
Aangekocht product
diverse boeken ( in totaal al zeven)

Prive gebruiker

Ezbook heeft een goed begrijpelijke website alles word goed uit gelegd niet duur en snel. Bij een spoed bestelling snel en vriendelijk geholpen

Goede kwaliteit snel geleverd goed geprijsd

Peter Reunis

SterSterSterLege sterLege ster

EZbook is een fantastisch platform om een professionele hardcover boek zelf te maken tegen een competitieve prijs

Goede print kwaliteit; prijs qualiteit is goed
Helaas is de configurator niet duidelijk genoeg rond de cover; door deze onduidelijkheid kreeg ik mijn gedrukte exemplaren helaas met een witte cover ipv de full color voor en achterkant die ik had gemaakt
hardcover boek

Bert Klok Music

Goed contact

De nieten zouden iets beter geplaatst kunnen worden. Ringbanden uitstekend verder geen ervaringen
Veel mogelijkheden en betaalbaar
Boeken geniet

Caroline

SterSterSterHalve sterLege ster

Zeer positief

correct in afwerking van het boek, zeer gemakkelijk om het boek te verwerken

Maria Johanna

Goede ervaringen. De boeken zien er altijd erg mooi uit. En als er eens iets mis gaat, dan is het in een vriendelijk overleg altijd goed verholpen. Zeer tevreden klant.

ga zo door
klantvriendelijkheid, goed uitziend produkt
vele

Heidi

Heel klantvriendelijk en een zeer gebruiksvriendelijke, makkelijke website om boek klaar te zetten voor het drukken. Snelle service ook! Een absolute aanrader. Dankzij EZbook.nl was onze zoon zijn boek last minute tijdig gedrukt voor zijn jaarwerk op school. Zeer goede kwaliteit ook, en niet duur.

Misschien paar formats voor covers boek, maar dat was er misschien al.
Heel makkelijke tool.

Kees van den Berg

Dit is een geweldig bedrijf.

Alles perfect. Zo houden
Komen hun hun afspraken en beloften 100% na en leveren een uitstekend produkt.
Boek

EZbook.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

EZbook.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9,2/10
  • checkEerste review geschreven op 12 juni 2012

EZbook.nl

Uw boek in eigen beheer uitgeven of drukken? Een scriptie of reisverslag, (foto)boek of proefschrift laten drukken? Nu ook 24 uurs spoedservice! Bel ons voor het bestellen EZbook levert natuurlijk ook in België! De meest voorkomende soorten zijn romans, scripties, proefschriften, lookbooks, levensverhalen, portfolio’s, bedrijfspresentaties, prentenboeken, reisverslagen, kinderboeken, jubileumboeken en levensverhalen. Kortom; alle content die zich leent om als echt boek te drukken.

Torenlaan 12a

1261GD Blaricum

Deskundigheid van onze medewerkers
Informatie op onze website

Gijsbert de Keizer

SterSterSterSterLege ster

Zie onder. Verder: uitstekend!

Het gemak van het maken en bestellen.

Hugo Hoogwijs

Gebruiksvriendelijk.
Afdrukken boeken

Frans

Gebruikersvriendelijke website. Vlotte levering en prima resultaat.

Gebruiksvriendelijk

Lia

Prima werk

Mooie kwaliteit

Karlijn Roelofs

Goed en klantvriendelijk.

Klantvriendelijk
Meer duidelijkheid m.b.t. de levering.

Jasmijn Felix

SterSterSterSterLege ster

Makkelijk in gebruik. Drukt en verzend meestal snel.

Zeer makkelijk om je boek samen te stellen.
Laat het de klant weten wanneer er een vertraging is en om welke reden.
Hard en softcover boeken

Benno Hendriks

Fantastisch!

Duidelijke uitleg over opmaak en aanleveren, geweldige klantenservice!
A4 boek

Lankhaar

mooi drukwerk
Liever een proefdruk ontvangen ivm hoe het drukwerk er echt uit komt te zien.
Aangekocht product
diverse boeken ( in totaal al zeven)

Prive gebruiker

ga zo door
klantvriendelijkheid, goed uitziend produkt
vele

Heidi

Misschien paar formats voor covers boek, maar dat was er misschien al.
Heel makkelijke tool.

Kees van den Berg

Dit is een geweldig bedrijf.

Alles perfect. Zo houden
Komen hun hun afspraken en beloften 100% na en leveren een uitstekend produkt.

EZbook.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9,2/10