Deskundigheid van onze medewerkers
Kwaliteit van de geleverde boeken
Informatie op onze website
Snelheid van levering
Klantvriendelijkheid van onze medewerkers

De Witt Willy

Enkel positieve ervaringen

Degelijke kwaliteit

Vermeersch geert

Aleen maar positief.

Snelheid, kwaliteit, gebruiksvriendelijk website.

Ik zou het niet weten.

Geurt

Prima service en snelle afhandeling

Gebruiksvriendelijke website; snelle verwerking van opdracht

Ik zie niet direct verbeterpunten

Juriaan

Uitstekende service

Snel en goede drukkwaliteit

Peter

De service van EZbook.nl is uitstekend. Hulpvaardig en goede tool.

De website en de methode van content uploaden is prima.

Geen transport kosten. Dat is niet meer van deze tijd. Zeker de prijs van 1 brievenbus pakketje.

Natasha

Heel prettig, professioneel en vriendelijk geholpen

Maatwerk en kwaliteit

Stefan Meire

Boek ontvangen waar laminaat op versch. plaatsen los hing. Daarna met vriendelijke klantenservicemedewerkster gemaild. Zij zei dat dit niet de bedoeling was en liet een tweede versie opsturen. Deze... Boek ontvangen waar laminaat op versch. plaatsen los hing. Daarna met vriendelijke klantenservicemedewerkster gemaild. Zij zei dat dit niet de bedoeling was en liet een tweede versie opsturen. Deze is wederom beschadigd. Ligt hoogstwaarschijnlijk aan het inpakken.

Handige opsteller van boek

Grotere/betere verpakking gebruiken (en eventueel verrekenen in aankoopprijs voor klant) OF de persoon die dit inpakt betere instructies geven.

Anton de Wit, Katholiek Nieuwsblad

Voor herhaling vatbaar: prettig contact, men dacht echt mee, en een prachtig eindproduct!

Servicegericht, meedenkend, flexibel.

Geen.

W. Nijs

Goede begeleiding. Prachtig resultaat. Goed verpakt voor verzending. Niets op aan te merken.

Snelheid. Prettig contact.

Mijn vorige opdracht was 11 jaar geleden. Jullie konden het nummer van die opdracht niet meer vinden. Was nodig omdat het boekje in dezelfde stijl moest worden gemaakt. Dus a.u.b. archivering... Mijn vorige opdracht was 11 jaar geleden. Jullie konden het nummer van die opdracht niet meer vinden. Was nodig omdat het boekje in dezelfde stijl moest worden gemaakt. Dus a.u.b. archivering zonodig aanpassen. Gelukkig is het toch nog goed gekomen!

Willem Wolf

Persoonlijk heb ik goede ervaring met EZbook. Na telefonisch contact werd mij geadviseerd om het schrijven eerst naar het email adres van EZbook te sturen zodat men eerst kon kijken of alles goed... Persoonlijk heb ik goede ervaring met EZbook. Na telefonisch contact werd mij geadviseerd om het schrijven eerst naar het email adres van EZbook te sturen zodat men eerst kon kijken of alles goed binnen de kaders stond voordat het tot een boek gevormd zou worden.

Het goede adviseren na telefonisch contact. En de levering vond precies op de afgesproken datum plaats.

Geen verbeterpunten, alles verliep naar wens.