9.2 /10

checkbox98% beveelt EZbook.nl aan!

Deskundigheid van onze medewerkers
Informatie op onze website

benno van tol

Net zoals de vorige keer. Goede kwaliteit, snel geleverd, boek om trots op te zijn

Kwaliteit en snelheid
Bijna weer het insluiten van de fonts in het pdf vergeten. Staat er echt wel duidelijk, dus ik weet niet hoe dot te voorkomen. Wellicht ben ik ook de enige

Leo

Klantvriendelijkheid is super!
Boeken

L welink

SterSterSterSterLege ster

Prima optie om digitale boeken te maken. Inmiddels meerdere en verschillende exemplaren gemaakt, snelle levering.

Digitale boeken

OMGEVING

Positief, goede prijs-kwaliteit verhouding en snelle service

Goede kwaliteit voor een economische prijs, snel geleverd, vriendelijke klantenservice
Info over lay-out en opmaak documenten is niet zo overzichtelijk weergegeven en vraagt wat zoekwerk. Handig dat je kan berekenen hoe dik het boek wordt op basis van het aantal pagina's en papierdikte. Info over de plooi in de kaft was ook nuttig geweest, dan kon de cover beter worden gecentraliseerd (nu stond de cover deels in de plooi wat ik anders had vermeden)

Ton van der Meer

SterSterSterSterLege ster

Dank zij een goede en uitgebreide instructie is de voorbereiding geheel in eigen hand. Vooraf is een goed beeld te zien van omslag en inhoud van een boek.

Snelle levering, goede prijs/prestatie verhouding.
Bij vervolgopdrachten van hetzelfde boek zou een lagere prijs per boek redelijk vinden.
Familieboek

Cor

Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat. Het is een mooi boek geworden. Heldere strakke afdruk en goede kleuren.

Goede software om je manuscript in te voeren (wysiwyg). Je hoeft zelf geen rekening met de "bleed".
Geen opmerkingen.
Stamboom in boekvorm.

Bram

Zeer behulpzaam, snelle levering en prachtige resultaten!

Snelle reactie en zeer behulpzaam

Johan Haringsma

Uitstekend resultaat en goede klantenservice

De cover via de eerste en laatste pagina van het bestand is handig, maar leidt kwalitatief niet tot het beste resultaat. Het ontwerp van de cover als één bestand vereist enige specialistische kennis.
Snel vooraf online kunnen beoordelen of boek correct is ingedeeld.
Life is a Journey

Bogaerts Marcel

Uitstekende ervaring. Snelle afwerking en prima product.

Zeer duidelijke website. Veel mogelijkheden tot afwerking, snelle levering en mooi boek dat met trots getoond kan worden.
Hardcover boek met eigen verhaaltjes, kleurenillustraties

paulus_dorlas

snelle goede service , correcte informatie, goede website om boek mee te maken, perfect mooi resultaat

afgedrukte fotos hadden de kwaliteit van een echt foto magazine
78 pagina fotoboek, softcover, glanzend fotopapier

Jos Huigen

SterSterSterHalve sterLege ster

Gemakkelijk, snel en goede kwaliteit.

Bezorging. Ondanks dat ik boekjes elders (bij een servicepunt) wilde laten bezorgen, hetgeen ook is bevestigd, werd de bestelling uiteindelijk in de hal van mijn appartementencomplex neergelegd. Was ik niet blij mee.
Duidelijkheid, heldere website.
4 x dagboek

Harriët Bergsma

De producten zijn kwalitatief erg geslaagd. Telefonisch kreeg ik goede begeleiding. Betrokken en vriendelijk

Het is gemakkelijk omdat de instructies duidelijk zijn en de tips uitgebreid
-Tip: Hoewel het in de tips voor de opmaak wel staat vermeld, zou ik het handig vinden om een waarschuwing te krijgen bij de opmaak van de inhoud, als de tekst te dicht bij de middennaad/rug is geplaatst. Bij de Cover wordt dat duidelijker aangegeven met een grijze rand. - (Reactie op een mail bleef uit. ik snap het omdat het niet een directe vraag was, maar een reactie had ik fijn gevonden.)
Ik ben niet bang...

Maran Verhoeven / Stichting Maran

Weer prima verzorgd!

Wij zijn al bijna 10 jaar klant en dan weet je hoe het werkt en dat verloopt prima. Levertijd en verpakking prima in orde.
Hardcover fotoboek met gedichten

EZbook.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

EZbook.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 12 juni 2012

EZbook.nl

Uw boek in eigen beheer uitgeven of drukken? Een scriptie of reisverslag, (foto)boek of proefschrift laten drukken? Nu ook 24 uurs spoedservice! Bel ons voor het bestellen EZbook levert natuurlijk ook in België! De meest voorkomende soorten zijn romans, scripties, proefschriften, lookbooks, levensverhalen, portfolio’s, bedrijfspresentaties, prentenboeken, reisverslagen, kinderboeken, jubileumboeken en levensverhalen. Kortom; alle content die zich leent om als echt boek te drukken.

Torenlaan 12a

OMGEVING

Positief, goede prijs-kwaliteit verhouding en snelle service

Ton van der Meer

SterSterSterSterLege ster

Snelle levering, goede prijs/prestatie verhouding.
Familieboek

Cor

Geen opmerkingen.
Stamboom in boekvorm.

Bram

Zeer behulpzaam, snelle levering en prachtige resultaten!

Snelle reactie en zeer behulpzaam

Johan Haringsma

Uitstekend resultaat en goede klantenservice

Snel vooraf online kunnen beoordelen of boek correct is ingedeeld.
Life is a Journey

Bogaerts Marcel

Uitstekende ervaring. Snelle afwerking en prima product.

Hardcover boek met eigen verhaaltjes, kleurenillustraties

paulus_dorlas

afgedrukte fotos hadden de kwaliteit van een echt foto magazine
78 pagina fotoboek, softcover, glanzend fotopapier

Jos Huigen

SterSterSterHalve sterLege ster

Gemakkelijk, snel en goede kwaliteit.

Duidelijkheid, heldere website.
4 x dagboek