R. Wierinckx
- Geen verbeterpunten
- Aangekocht product
- Boek
Leuke eerste ervaring. Voor herhaling vatbaar.
Heel tevreden over het hele proces!
Heel goed, en mooi uitevoerd.
Makkelijk om samen te stellen, bestellen, goed te volgen en vriendelijke klantenservice.
Super! Snelle levering van goede kwaliteit - ik kom regelmatig terug
Boek was goed verpakt en vlot geleverd
prima, eenvoudige maar effectieve opzet om je eigen boek te maken
Snel makkelijk en mooi!
Sedert 2012 bestel ik tot grote tevredenheid bij jullie.
Eenvoudig om een boek te bestellen
Alles verloopt vlot en naar wens
TOP!
Heel makkelijk programma om in te werken. Na een vraag via de klantenservice ook snel antwoord. Toch moeilijk om voor de eerste keer een boek te maken, dus was heel spannend om het eindresultaat te zien.
Positief
zeer goed
EZbook.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
EZbook.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Leuke eerste ervaring. Voor herhaling vatbaar.
Heel tevreden over het hele proces!
Heel goed, en mooi uitevoerd.
Super! Snelle levering van goede kwaliteit - ik kom regelmatig terug
Boek was goed verpakt en vlot geleverd
prima, eenvoudige maar effectieve opzet om je eigen boek te maken
Snel makkelijk en mooi!
Sedert 2012 bestel ik tot grote tevredenheid bij jullie.
Eenvoudig om een boek te bestellen
Alles verloopt vlot en naar wens