van den Bergh
- Verbeterpunten of tips
- geen
- Sterke punten
- boek is vakkundig gemaakt. ziet er goed uit.
- Aangekocht product
- boek
uitstekend
Goed! Super mooi boek ontvangen heel blij mee.
Goede website waar snel boek voor druk klaar gemaakt kan worden. Duidelijk en transparant over kosten.
zeer duidelijke website met voldoende uitleg
Perfect in alles
Soepel en vlot!
De kwaliteit is zeer mooi. De klantenservice is top. Zeer goed geholpen bij het maken van keuzes en voortgang van het bestel proces
Heel erg prettig!
Perfecte boeken
Door een IT probleem met het uploaden van de inhoud kon ik de bestelling pas een dag later plaatsen. Een medewerker verzekerde mij telefonisch dat het nog op tijd zou toekomen en dat ik mijn bestelling ook mocht doormailen, zodat ze hier wat spoed achter kon zetten. Heb ik gedaan, nadien niets meer gehoord, en het boek kwam (één dag) te laat aan. Als jullie site geen problemen had gekend, was het wel op tijd geweest.
Mijn ervaring met EZ Books is heel goed. Al jaren laat ik mijn schrijfwerk door hen bundelen en ik ben daar zeer tevreden over. De hulp die wij ontvingen bij het boek Levensboom van Jesse was warm, liefdevol en van onschatbare waarde. Wij waarderen dit enorm. Hartelijk dank voor jullie betrokkenheid en steun.
Fantastisch goed en snel geleverd kwaliteit van het boek in een woord top. Het was een boek voor mijn vader en hij is er zo blij mee elke keer als hij er een stuk uit had gelezen belde hij me om er over te vertellen wat hij gelezen had.
zeer goed en prachtig resultaat
Positief! Het boek is goed uitgekomen en was snel opgeleverd!
Erg gemakkelijk en fijn!
EZbook.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
EZbook.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
uitstekend
Goed! Super mooi boek ontvangen heel blij mee.
zeer duidelijke website met voldoende uitleg
Perfect in alles
Soepel en vlot!
Heel erg prettig!
Perfecte boeken
zeer goed en prachtig resultaat
Positief! Het boek is goed uitgekomen en was snel opgeleverd!
Erg gemakkelijk en fijn!
EZbook.nl heeft de volgende resultaten bereikt: