Hillie
- Opmerkingen en/of tips
- Geen
Een fijne, snel reagerende organisatie
Goed en professioneel
Altijd goede ervaring, snelle levering, alles netjes verpakt en moet iets retour dan krijg je snel je geld teruggestort.
Mooi jurkje jammer dat hij nu de helft goedkoper is
Expresswear heeft nog nooit teleurgesteld. Uitstekende en betrouwbare winkel.
Super fijne winkel
Prima website
goeie ervaringen
Snelle service, overzichtelijke website
Bezorging volgens afspraak
Prima ervaring snelle levering en ook snel terugbetaling bij retouren
Expresswear.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Expresswear.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Expresswear.nl
Het Vergun 4
6931 KD WESTERVOORT
Een fijne, snel reagerende organisatie
Goed en professioneel
Mooi jurkje jammer dat hij nu de helft goedkoper is
Expresswear heeft nog nooit teleurgesteld. Uitstekende en betrouwbare winkel.
Super fijne winkel
Prima website