anonymous
n.v.t.
To the point, interactief en zeer klantgericht
slecht
Hele goede ervaring! Fijn contact en een leerzame training
Soepel. (Goed bereikbaar, vriendelijk, goede service, meedenken)
ExplainiT is voor ons een betrouwbare en professionele partner waar we altijd prettig mee samenwerken. Ze verzorgen onze opleidingen met zorg en kwaliteit, bieden goede trainingen en werken met deskundige trainers. Afspraken worden consequent nagekomen, waardoor we weten waar we aan toe zijn. De communicatie is duidelijk, transparant en verloopt via korte lijnen, wat de samenwerking efficiënt en persoonlijk maakt. Dankzij ExplainiT kunnen wij vertrouwen op een opleidingspartner die meedenkt, ontzorgt en hoge standaarden hanteert. Het is ook heel fijn dat we voor de meeste opleidingen dezelfde trainer hebben zodat deze onze organisatie echt leert kennen.
Heel fijn. Staan constant klaar om je vragen te beantwoorden of om mee te denken, reageren ook erg snel op mails etc.
Fijne samenwerking, goede trainingen
Fijne communicatie en veel gehad aan de Power BI-training. De inhoud was goed en praktisch, waardoor ik er direct mee aan de slag kon.
Uitstekende ervaring: snelle communicatie, strakke opvolging en een persoonlijke benadering waarbij mijn wensen centraal stonden. De trainer was zeer professioneel en deskundig. De cursisten reageerden unaniem positief op de sessies. Een zeer prettige samenwerking!
Top. Makkelijk en snel schakelen, goede training, deskundig, inspirerend en afgestemd op onze praktijk
prima docent en de inhoud van de training voldeed aan onze wensen
top!
ExplainiT verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ExplainiT heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer tevreden
n.v.t.
To the point, interactief en zeer klantgericht
slecht
Hele goede ervaring! Fijn contact en een leerzame training
Soepel. (Goed bereikbaar, vriendelijk, goede service, meedenken)
Fijne samenwerking, goede trainingen
prima docent en de inhoud van de training voldeed aan onze wensen