8.9 /10

102059 reviewsSchrijf review

102059 reviews

Ans Donkers en Tinie Verachtert

Personeel en eigenaar geven goed en vakkundig advies en een goede service we hebben er al veel met plezier gekocht altijd netjes bezorgt en geïnstalleerd onze laatste aankoop was een vaatwasser. Ze zijn allemaal zeer vriendelijk en ook in voor een grapje(ivm oranje koffertje) TOPPIE jongens van Expert Asten een dikke vette 10 voor jullie!

Robert-Jan

Ik werd heel goed en vriendelijk geholpen. De verkoper kon goed mijn vragen beantwoorden. Heel vriendelijk personeel. Hebben ook geholpen om alles naar de auto te brengen.

Richard Heemskerk

fam vd Molen

persoonlijk advies en accuraat geholpen door medewerker

A.J. Vermeulen -H.

SterSterSterSterLege ster

Netjes te woord gestaan in de winkel,voldoende informatie gekregen. De bezorging ,plaatsing en aansluiting verliep ook prima, alleen de twee snoeren waren niet netjes weggewerkt. Dat hebben wij zelf gedaan met een kabelgootje. De uitleg over hoe de TV werkt was wel duidelijk , maar de mogelijkheden zijn zo uitgebreid dat het heel jammer is dat de handleiding er niet bij zit en dat dit op het internet opgezocht moet worden. Op de website van Expert staat dat bij onze TV ook een One connect box geleverd zou worden, zodat er een nette afwerking van de snoeren had kunnen komen , maar dat bleek niet zo te zijn omdat daar niet eens een aansluiting voor op de TV zit. Dit bleek bij later navragen in de winkel . Dus de website moet aangepast worden. Verder zijn we wel tevreden en zullen zeker in de winkel terug komen voor andere huishoudelijke apparaten.

Steef Wijchen

De medewerker wist veel van het product, maar over de voordelen van stembesturing van de Sonos speaker heb ik hem niet gehoord. Grondige productkennis is voor een verkoper belangrijk.

J.C

SterSterSterSterLege ster

Snel en vakkundig oude vaatwasser gedemonteerd en nieuwe ingebouwd. Vriendelijke mannen.

Patrick

Prima 👌 medewerker

René

Afspraken worden nagekomen

fam. de Bruijn

De medewerker in de winkel heeft ons prima geadviseerd. Meegedacht over alternatieven. De medewerker die kwam inmeten was netjes en vriendelijk. De medewerker die de vaatwasser plaatste was zeer vakkundig en behulpzaam.

Ferry

kundig personeel, uitmuntende service

Janneke Baan.

Wij zijn al vele jaren tevreden klant bij Expert.

De Paasbergen

Voor een zorginstelling moet ik snel kunnen anticiperen. Expert Emmen helpt altijd mee voor een snelle oplossing als het om elektronica gaat! Echt heel blij mee!!!!!

Jolanda

de medewerkers doen er alles aan om het goed te plaatsen en of te installeren

J. Koomanschap

Wij werden in de winkel al goed voorgelicht betreft de aankoop van ons product mensen die verstand hebben van zaken wij komen er zeker weer terug

Expert verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Expert heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • check102059 verzamelde reviews
  • checkEerste review geschreven op 21 oktober 2017

Expert

Expert is een vakspeciaalzaak in home-elektronica die zich onderscheidt op de pijlers: beste service, persoonlijk advies en vertrouwd dichtbij. Het zit in ons DNA om klanten blij te maken. Vandaar dat we ook doorlopend meten hoe klanten onze service hebben ervaren zodat we onze klanten nog blijer kunnen maken. Of het nu gaat om TV, wasmachine, vaatwasser, koelkast, vriezer of stofzuiger: Expert heeft een zorgvuldig geselecteerd assortiment waardoor u altijd het juiste apparaat vindt. U koopt bij Expert altijd lokaal, of het nu in een van onze 140 winkels is of online via expert.nl

Gildenstraat 7

fam. de Bruijn

Ferry

kundig personeel, uitmuntende service

Janneke Baan.

Wij zijn al vele jaren tevreden klant bij Expert.

De Paasbergen

Jolanda