Fer

J.W. Bot

Expert heeft ons geweldig geholpen bij het uitkiezen van een vaatwasser die ook nog eens snel leverbaar is! Prijs/kwaliteit is top!

Jacobine van Veen

Er wordt met je mee gedacht en de bestelling wordt op zeer korte termijn thuisbezorgd.

Jan

De medewerkers bij expert Winschoten zijn altijd correct en behulpzaam

Femke

Heel fijn bedrijf, goede afspraken, fijne medewerkers zeer behulpzaam en vakkundig.

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik heb 154 euro betaald voor een koffiezetapparaat van Nespresso, in augustus en dan het showmodel. Ik heb deze vanmiddag voor de tweede keer retour gebracht naar de winkel omdat hij niet naar behoren werkt. Ik wilde mijn geld terug echter is dit niet mogelijk. Nu wordt hij retour gestuurd naar Nespresso. In de tussentijd hebben we geen koffiezetapparaat. Op de vraag of wij geen nieuwe konden krijgen werd nee geantwoord. Wij vinden 154 euro heel veel geld,en we krijgen geen service. Ik zou hem niet aanraden.

Aadb

SterSterSterLege sterLege ster

Te weinig service bij een nieuwe aankoop. mobile info wordt niet meer overgezet als je een nieuwe koopt

Wil

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Is via internet besteld en alleen afgehaald in de winkel.

Thea Mertens

Super goed geholpen in Dordrecht voor een nieuwe koelkast. Binnen een week geleverd en geïnstalleerd. Zeer tevreden .

Scholtens

SterSterLege sterLege sterLege ster

Fritz router gekocht bleek tweedehands te zijn en voor de nieuwprijs weer verkocht, ik vind een slechte lang van zaken. Jammer had veel vertrouwen in deze zaak Product teruggebracht, zeer teleurgesteld.

Ton Peters

SterSterSterSterLege ster

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Dit geldt voor zowel de winkel als de bezorging.

S. Louwsma

Produkt voldoet aan verwachting. Ook zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. A1

Anita

Vriendelijk personeel, goede service en uitleg... Al jaren een zeer tevreden klant

R.N

SterSterSterHalve sterLege ster

prima

Martien

Ik ben goed geholpen

Expert verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Expert heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 21 oktober 2017

Expert

Expert is een vakspeciaalzaak in home-elektronica die zich onderscheidt op de pijlers: beste service, persoonlijk advies en vertrouwd dichtbij. Het zit in ons DNA om klanten blij te maken. Vandaar dat we ook doorlopend meten hoe klanten onze service hebben ervaren zodat we onze klanten nog blijer kunnen maken. Of het nu gaat om TV, wasmachine, vaatwasser, koelkast, vriezer of stofzuiger: Expert heeft een zorgvuldig geselecteerd assortiment waardoor u altijd het juiste apparaat vindt. U koopt bij Expert altijd lokaal, of het nu in een van onze 140 winkels is of online via expert.nl

Gildenstraat 7

Aadb

SterSterSterLege sterLege ster

Wil

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Is via internet besteld en alleen afgehaald in de winkel.

Thea Mertens

Scholtens