Zeer goede en betrouwbare winkel

Je wordt er perfect geholpen door zeer deskundig personeel

Anita verlind

Ik ben goed en vriendelijk geholpen. Als klant krijg je daar alle tijd voor uitleg en vragen.

Jan

Vriendelijke en deskundige bediening; nemen alle tijd voor uitleg, adviezen.

Johan

SterSterSterSterLege ster

Goede positief ervaring

Peter

Bij aankoop geheugen stick voor veilig opbergen foto's en video's van telefoon goede hulp en uitleg!

Kitty

Nette winkel met aandacht voor de klant en professioneel advies. Wij komen hier graag.

Chiel

Fam den Mulder

Super geholpen door de Medewerker

gerda

de wensen van de klant werden door de medewerker serieus genomen en vertaald in aanschaf van het juiste produkt.

Joure

serieus geholpen, alle lof

Marian

Uitstekende ervaring met de aanschaf van mijn nieuwe wasmachine. Meedenkend, service, afhandeling toen machine te groot vleek te zijn voor de deur. Andere machine snel geleverd. Uitzonderlijk goede service al met al. Komt bijna niet meer voor tegenwoordig. Kan bet iedereen aan bevelen en de wasmachine is helemaal top.

W kicken

Netjes geholpen en geleverd

Piet van Weert

Deskundige en betrouwbare medewerker

piet

vriendelijk behulpzaam en correct

RJ

Uitgebreide keuze in een mooi ingerichte winkel

Expert verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Expert heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 21 oktober 2017

Expert

Expert is een vakspeciaalzaak in home-elektronica die zich onderscheidt op de pijlers: beste service, persoonlijk advies en vertrouwd dichtbij. Het zit in ons DNA om klanten blij te maken. Vandaar dat we ook doorlopend meten hoe klanten onze service hebben ervaren zodat we onze klanten nog blijer kunnen maken. Of het nu gaat om TV, wasmachine, vaatwasser, koelkast, vriezer of stofzuiger: Expert heeft een zorgvuldig geselecteerd assortiment waardoor u altijd het juiste apparaat vindt. U koopt bij Expert altijd lokaal, of het nu in een van onze 140 winkels is of online via expert.nl

Gildenstraat 7

3861 RG Nijkerk

Zeer goede en betrouwbare winkel

Je wordt er perfect geholpen door zeer deskundig personeel

Anita verlind

Jan

Vriendelijke en deskundige bediening; nemen alle tijd voor uitleg, adviezen.

Johan

SterSterSterSterLege ster