Bashar hamwi

SterSterLege sterLege sterLege ster

Ik heb een stofzuiger gekocht voor 642 euro. Het probleem is dat het product na een week kapot is gegaan. Ik ga tot nu toe steeds naar de winkel en kan het niet retourneren. Het moet gerepareerd worden en ik moet drie weken wachten voordat het terugkomt van de onderhoudsbeurt.

Arie Pool

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Bij Expert Klazienaveen een Zanussi inbouw combioven gekocht. Nú regelmatig opstartproblemen en wil niet voorverwarmen op > 200 graden. Nu gevraagd om een oplossing, advies. Na 3 maanden niets gehoord van Expert Klazienaveen, TD Zanussi (Electrolux) en Zanussi zelf. Waardeloos, niet eens een bevestiging van de mail. Dikke onvoldoende

Wil

SterSterLege sterLege sterLege ster

Iphone ouder dan 4 jaar, batterij vervangen maar blijft onbetrouwbaar. Iphone is dan al te oud!

Van Kessel

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Mail correct ingevuld En ze maken er gewoon wat anders van omdat er op mijn adres nog een ander mail adres is hebben ze de mail die in de order staat niet gebruikt waardoor ik geen mail meer kreeg over tijd dag indicatie enz

Grimbergen

Van Gaal

GOEDE Prijs, Super snel geleverd, Vriendelijk. Voorburggracht in zuidscharwoude

H. Van Veenendaal

Heel goed geholpen met het uitzoeken van een nieuwe wasdroger bij Expert in Wageningen.

Lindy

Expert Boxtel belde me naar aanleiding van een aankoop van een inbouwkoelkast. Na een paar vragen bleek dat ik de verkeerde had besteld. Geen probleem, alles werd direct hersteld en een paar dagen later werd de juiste inbouwkoelkast geleverd. Dat telefoontje heeft me een hoop ellende gescheeld!

Freddy

We werden direct goed geholpen en onze wensen die we hadden konden we op verschillende manieren invullen door het advies wat we kregen. Dit was zeer prettig. Dus een aanrader om heen te gaan.

Bianca

Al meerdere grote aankopen gedaan: prima advies, meedenkende en vriendelijke medewerkers.

ast-wijchen

SterSterSterSterLege ster

Een mini vriezer gekocht, wisten vooraf wat we wilden maar wilden het eerst zien. Daarna was het snel afgehandeld. Inpakken betalen en wegwezen.

Kars

Deskundig

D Beuving

Zeer kundig en vriendelijk personeel

Peter

SterSterSterSterLege ster

Goed geholpen bij Expert Castricum. Tijd voor goede uitleg en prima service.

Gerard

Zeer vriendelijk en goed geholpen. Duidelijke uitleg over de verschillende merken en goed geholpen bij het maken van een keuze.

Expert verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Expert heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 21 oktober 2017

Expert

Expert is een vakspeciaalzaak in home-elektronica die zich onderscheidt op de pijlers: beste service, persoonlijk advies en vertrouwd dichtbij. Het zit in ons DNA om klanten blij te maken. Vandaar dat we ook doorlopend meten hoe klanten onze service hebben ervaren zodat we onze klanten nog blijer kunnen maken. Of het nu gaat om TV, wasmachine, vaatwasser, koelkast, vriezer of stofzuiger: Expert heeft een zorgvuldig geselecteerd assortiment waardoor u altijd het juiste apparaat vindt. U koopt bij Expert altijd lokaal, of het nu in een van onze 140 winkels is of online via expert.nl

Gildenstraat 7

D Beuving

Zeer kundig en vriendelijk personeel

Peter

SterSterSterSterLege ster

Goed geholpen bij Expert Castricum. Tijd voor goede uitleg en prima service.

Gerard

Expert heeft de volgende resultaten bereikt: