F.
On line bij Expert voordelige BEKO B3WM48441W2 gekocht. Energiezuinig. Heeft een vlot mechanisch vermogen. Goede kwaliteit. Weinig wasmiddel nodig voor een uitstekend was resultaat.
Perfecte afhandeling
Goede service en snelle levering
Top zaak. Grote service. Heb hier een one up elektrische dweil gekocht. Er was een kleine vergissing gemaakt en is op grootse wijze opgelost. Dankjulliewel toppers.
Medewerker Wist waar hij over sprak
Bevalt er goed en is vrij stil.Deze machine zou ik zeker aanbevelen.Zeker voor slecht bukkende mensen.Misschien een puntje van kritiek is het openen van de deksel voor iemand met reumatische handen.
Klantvriendelijk en goede informatie
Goed advies in de winkel, er werd de tijd voor genomen en bezorging snel en vriendelijk.
Hele vriendelijke en behulpzame medewerker. Ze nam tijd en legde alles duidelijk uit. De bezorgers waren ook heel vriendelijk en behulpzaam. Ook werdt nog alles uitgelegd over de wasmachine. Top personeel. Dank jullie wel.
In de winkel zijn we prima geadviseerd en prettig geholpen. De wasmachine van Kieskeurig kon naar verwachting van AEG OVER 14 dagen geleverd worden. De verkoper stelde een machine voor met naar onze zin betere specificaties. Bovendien paste die in de actievoorwaarden met aantrekkelijke korting. Ter plekke betaald inclusief plaatsing en afvoer oude apparaat. Dat is gerealiseerd door twee zorgvuldig werkende jongemannen: respect! Vier dagen na ons bezoek aan de winkel draait onze AEG de eerste was. We zijn op alle punten buitengewoon tevreden.
Aan de telefoon en in de winkel werden we uitstekend geholpen. Er werd de tijd genomen om onze vragen te beantwoorden en er werd ons toegezegd dat de monteurs ons zouden helpen met het installeren van onze nieuwe wasmachine en het koppelen van deze machine aan ons wifi-netwerk, zodat we hem zouden kunnen bedienen via de daarvoor bestemde app. In de praktijk wisten de monteurs niets van deze laatste afspraak en vertrokken ze voor alles goed en wel werkte. (Wij zijn blind, vandaar dat we extra hulp nodig hadden.) NA een telefoontje van onze kant kwam de medewerker die ons een paar dagen eerder in de winkel had geholpen, naar ons huis om de klus af te maken, gelukkig met een positief resultaat.
snel en deskundig door de medewers
Heel tevreden
Door mijn eigen fout niet goed naar alle afmetingen gekeken alleen naar de hoogte. Bleek bij afspraak voor levering dat de vriezer niet door de deur past. Helemaal in paniek terug naar de winkel gebeld. En gelukkig werd er mee gedacht en kon ik de vriezer ruilen voor een andere. Ook een hoge en grote maar dan eentje die door de deur past.
Er wordt goed geluisterd naar wat de vraag is, en men denkt altijd mee voor de beste oplossing.
Expert verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Expert heeft de volgende resultaten bereikt:
Perfecte afhandeling