Arend Blaauw
Zeer goed en niet opdringerig geholpen door de medewerkers. Een aanrader!
Toen ik de winkel binnen liep werd ik vrij snel vriendelijk aangesproken door een medewerker. Hij vroeg waar ik voor kwam en of ik eventueel advies nodig zou zijn. Gelijk goed, want ik had een waslijst aan apparaten dat ik nodig was. We begonnen met de Wasmachine en Droger, daarna een koelkast, inductie fornuis, steelstofzuiger, magnetron en als laatst een seneo apparaat. Stuk voor stuk werdt ik voorzien van advies en werdt er geluisterd naar mijn wensen. Na wat wikken en wegen besloten om alles via Expert te gaan aanschaffen en te laten bezorgen/installeren. Tot dusver zeer tevreden over de service!
Perfect geholpen voor kwaliteit met een vriendelijke prijs
Na levering van de vaatwasser bleek de nis waarin deze geplaatst moest worden niet diep genoeg (meetfout van mijzelf). Na telefonisch contact is direct een vaatwasser geleverd welke wel paste.
Medewerker voor installatie zeer behulpzaam
goed advies
Super mooie nieuwe winkel waar ik vriendelijk werd geholpen. Ook over de bezorging alleen maar lof, vriendelijke bezorgers die er verstand van hebben en de tijd namen.
Bestelling geplaatst, waarna netjes gemaild werd over de levering. De afgesproken datum werd de vrieskast ook echt geleverd wat erg fijn was. Heb nu een goed werken vrijstaande vrieskast waar ik erg blij mee ben. Bedankt voor de service.
Zeer goed advies ontvangen in de winkel, waar we via online zoeken nooit achter waren gekomen. Goede service en installatie zorgvuldig. Heel tevreden!
De mensen zijn vriendelijk en eerlijk. Zonder dwang om te kopen geven zij met veel geduld advies, over het product dat ik wilde kopen.
Goede service
Duidelijk advies bijnaanschaf van een wasmachine en nette installatie, prima service voor een eerlijke en scherpe prijs .
Zeer tevreden ga zo door heel vriendelijk personeel
Altijd netjes geholpen
Expert verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Expert heeft de volgende resultaten bereikt:
Perfect geholpen voor kwaliteit met een vriendelijke prijs