Mark

Goed advies in de winkel, de maat van een inbouw vaatwasser is belangrijk. De vaatwasser kunnen opmeten en van binnen kunnen bekijken of die voldeed aan onze wensen. En dat goedkoper dan de grote online-shops. Inbouwvaatwasser netjes thuisbezorgd in geïnstalleerd in de keuken en de oude weer afgevoerd. Met nog tips over hoe te gebruiken,.

Arno

Mooie, goedkope Apple iPhone SE nieuw gekocht, goedkoper als refurbished, en goed advies gehad qua beslissing qua type telefoon

Nico

Omdat ik met blue-rayspeler en harde schijf de winkel bezocht,werden mijn apparaten direct aangesloten op de door mij gewenste tv. De bevestiging,dat ook mijn spelers van een ander merk perfect werkten op deze tv,zoals werd gedemonstreerd door de medewerker,was voor mij doorslaggevend.Hieraan werd ruime aandacht besteed.Chapeau!

Eric

Zowel mijn nieuwe droger als wasmachine bij Expert Twello gekocht. Gingen beide helaas na 12 jaar snel achter elkaar kapot. Zeer goede adviezen gekregen wat voor mij de keuze eenvoudiger maakte. Ben ook bij de Mediamarkt geweest maar daar kon ik geen verkoper vinden die verstand van zaken heeft, daar kon men hooguit een vergelijking laten zien op een pc op mijn vraag wat het verschil was tussen 2 apparaten. Dus voor het 2e apparaat dat ik nodig had niet eens meer de moeite genomen en direct naar de Expert Twello gegaan. Snel beslist en had geluk, was nog ruimte dus de volgende dag geleverd. TOP!!!

Friedrich

Helder en duidelijk

Joop

Geweldige medewerkster met kennis

Vuuftig

Goede prijs kwalitiet verhouding

Gerwin van den Berg

De medewerker heeft een duidelijk advies gegeven. Goed er verschil tussen diverse modellen uitgelegd.

Esther

Klantvriendelijk, Service en supergoed advies

Cindy

SterSterSterSterLege ster

Volgens website zou een apparaat op voorraad zijn bij een filiaal. Toch voor zekerheid gebeld maar bleek niet te staan maar wel bij een ander filiaal verder op maar wij wilde dat niet en wilde anders een ander kleur maar besloten uiteindelijk naar een ander winkel te gaan die wel gewenste kleur had. Tijdens rijden belde expert mij terug dat ze hem bij ander filiaal gingen ophalen en ‘s avonds nog gingen bezorgen. Dat noem ik nou service.

Jos G.

Uitstekend

Kikstra

Uitstekend geholpen met mijn vraag over vervanging van een kapotte vaatwasser. De uitleg en het voorstel aan de telefoon van de ene medewerker was duidelijk, de installatie gebeurde later door een vriendelijke en vakkundige andere medewerker.

John

goede service

Koper

Goede service en uitleg

Harm Oolders

gewoon erg leuk ervaren en een erg mooie winkel

Expert verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Expert heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 21 oktober 2017

Expert

Expert is een vakspeciaalzaak in home-elektronica die zich onderscheidt op de pijlers: beste service, persoonlijk advies en vertrouwd dichtbij. Het zit in ons DNA om klanten blij te maken. Vandaar dat we ook doorlopend meten hoe klanten onze service hebben ervaren zodat we onze klanten nog blijer kunnen maken. Of het nu gaat om TV, wasmachine, vaatwasser, koelkast, vriezer of stofzuiger: Expert heeft een zorgvuldig geselecteerd assortiment waardoor u altijd het juiste apparaat vindt. U koopt bij Expert altijd lokaal, of het nu in een van onze 140 winkels is of online via expert.nl

Gildenstraat 7

3861 RG Nijkerk