Weri1973
Een maand na bestelling nog geen leverdatum in zicht.
Telefonisch doorgegeven dat de inbouw koelkast niet goed sluit. Binnen 3 werkdagen zou er contact worden opgenomen. Word gewoon niet gedaan !
Hoi we hebben een aantal aankopen gedaan bij expert in epe en onlangs nog een tefal Express Power strijkbout met waterstation . Super blij mee en het maakt strijken weer tot een feestje. Strijkt super licht en zonder druk lekker alles strak en glad.
Na eerst goed door te vragen over onze behoeften, prima adviezen gekregen. Toen wij de beste maar duurste optie te duur vonden was dat geen probleem en is er meegedacht over de voor ons beste optie. Veel goede adviezen voor gebruik meegekregen. Zeer deskundig, zeer vriendelijk en op een prettige manier informeel. De sfeer in de winkel onderling was uitstekend.
Zeer goed en snel geholpen door Team Elst.
Snel en vakkundig geholpen, goede informatie voorziening van de verkoper.
Heel goed geregeld
Vriendelijke, deskundige, betrouwbare mensen werken daar
Goede voorlichting en service
Goed advies
Goede service en aandacht. Fijn team. Je voelt je klant.
Al jaren klant bij Expert. Zou nooit meer anders willen.
Kom regelmatig bij Expert voor inkopen.
Apparaat doet het prima. Expert winkel ok maar .. Voucher is een crime. Geef gewoon 4 stofzuigerzakken er bij. Nu niks doordat voucher niet werkt.
Expert verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Expert heeft de volgende resultaten bereikt:
Een maand na bestelling nog geen leverdatum in zicht.
Zeer goed en snel geholpen door Team Elst.
Snel en vakkundig geholpen, goede informatie voorziening van de verkoper.
Heel goed geregeld
Vriendelijke, deskundige, betrouwbare mensen werken daar
Goede voorlichting en service
Goed advies
Goede service en aandacht. Fijn team. Je voelt je klant.
Al jaren klant bij Expert. Zou nooit meer anders willen.
Kom regelmatig bij Expert voor inkopen.
Expert heeft de volgende resultaten bereikt: