expert-kreutz landgraaf
Een beko vaatwasser gekocht. Netjes op tijd geleverd door twee vriendelijke medewerkers van expert. Vaatwasser doet het prima en zal zeker bij expert-kreutz kopen.
Prima geholpen met een TV reparatie binnen de garantietermijn! Personeel is kundig en vriendelijk.
We zochten naar een goede stofzuiger en zijn echt heel goed geholpen door medewerkers van Expert Culemborg. Veel extra advies gekregen om zo zelf een goede keuze te kunnen maken, TOP!
De OLED in Beuningen bekeken en besteld. Thuis aan de muur laten monteren. Uitstekende service. De monteur neemt de tijd om het goed te doen, alles degelijk met de beste pluggen, op de millimeter waterpas. De medewerker heeft ook de toch best lastige installatie van de tv verzorgd. Koppelen van de afstandsbediening, licht/kleur keuze, koppelen soundbar, verwijderen van irritante automatische uitschakeling. Enzovoorts. Dikke 10 punten!
Product is goed en de vriendelijkheid van het personeel om te kiezen is uitstekend
overeenkomstig met gemaakte afspraak is alles nagekomen
medewerkers zijn deskundig, behulpzaam en correct in de omgang. Ze proberen je wensen te begrijpen en de passende oplossing te vinden.
Dit is echt een geweldige winkel met super service.
Alleen maar goede ervaringen
Gewoon een top winkel
koelkast werd netjes afgeleverd achter het huis!
In alle winkels van expert zijn wij altijd goed geholpen geweest
Altijd goede ervaringen, advies en service.
Medewerker neemt altijd ruim de tijd, eerlijke en gedegen uitleg en informatie
medewerker heeft mij prima geholpen
Expert verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Expert heeft de volgende resultaten bereikt:
overeenkomstig met gemaakte afspraak is alles nagekomen
Dit is echt een geweldige winkel met super service.
Alleen maar goede ervaringen
Gewoon een top winkel
koelkast werd netjes afgeleverd achter het huis!
In alle winkels van expert zijn wij altijd goed geholpen geweest
Altijd goede ervaringen, advies en service.
Medewerker neemt altijd ruim de tijd, eerlijke en gedegen uitleg en informatie
medewerker heeft mij prima geholpen