8.8 /10

Danique de Kinkelder

Wij zijn ontzettend tevreden over onze ervaring bij Expert Hengelo! Vanaf het eerste moment zijn we heel goed geholpen bij de aankoop van onze wasmachine en droger. Dennis nam echt de tijd voor ons en gaf eerlijk en deskundig advies op maat, afgestemd op onze wensen en situatie. Dat gaf meteen vertrouwen. Omdat wij midden in een verhuizing zaten, was het voor ons extra belangrijk dat alles op tijd geleverd werd. Hier werd heel goed rekening mee gehouden, wat voor ons echt voelde als service op maat. De levering verliep dan ook precies volgens afspraak, erg fijn. Bezorger kwam de apparaten netjes afleveren en installeren en werkte erg zorgvuldig. Alles werd goed aangesloten en duidelijk uitgelegd, waardoor we er meteen gebruik van konden maken. Wat we ook fijn vonden, is dat we na afloop nog gewoon terecht konden met vragen over onderhoud en garanties. We werden vriendelijk geholpen, niets was te moeilijk of te veel. Het voelde allemaal heel persoonlijk. Al met al echt een super fijne ervaring van begin tot eind. Wij zouden Expert Hengelo echt zeker aanraden.

Matthijs

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Expert zelf heeft alles goed afgeleverd. Daar ligt het niet aan.

Omar

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slechte ervaring met Expert Dronten. Na een online bestelling bleek de kookplaat niet passend. Ik heb het product alleen uit de verpakking gehaald om te beoordelen, niet gebruikt of aangesloten. Desondanks werd mij telefonisch op een onprofessionele en onprettige manier verteld dat retour niet mogelijk is omdat het product “niet meer nieuw” zou zijn doordat het uit de doos is geweest. Dit is onjuist en niet in lijn met het herroepingsrecht bij online aankopen. Jammer dat er zo met klanten wordt omgegaan. Ik verwacht van een winkel als Expert betere kennis van consumentenrecht en klantvriendelijkheid.

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Levertijd zou 3 dagen zijn. Na bestellen een onprofessionele mail gehad met de melding we bellen als hij binnen is. Na 3 weken en meerdere keren (onvriendelijk)contact uiteindelijk toch nog bezorgd

M.Kurvers

Goed advies gekregen in de winkel. Vaatwasser werd de volgende dag al geleverd.

Jos

Alles netjes geleverd

P. Lommen

Goede service en vriendelijkheid,behulpzaam

Jan

Wij hebben eerder een videodeurbel gekocht die kapot ging. Terug naar de winkel en de medewerkers hebben deze opgestuurd. Binnen een week kregen wij een nieuwe. Klasse

Onno Donker

Al enige tijd op zoek naar een nieuwe "James" (vaatwasser). Natuurlijk gezocht op internet en bij de "Grote Ketens", maar uiteindelijk terecht gekomen bij Expert in Dongen. Wat een verademing om hier gedegen en gemeend advies te krijgen over de diverse vaatwassers. Dit alles zonder enig aandringen. Na het besluit genomen te hebben zijn er duidelijke afspraken gemaakt ten aanzien van levering en plaatsing. Ook dit laatste is perfect gelopen. Kortom een ervaring om warm van te worden. Bedankt.!!

i.s.

In de winkel vriendelijke en behulpzame bediening door de medewerker. Service bij bezorging is ook dik in orde. Wat ons betreft een zaak waar je van op aan kunt.

Vincent

Prima geholpen bij de keuze van een soundbar. Meerdere modellen kunnen beluisteren. Product was op voorraad dus ook direct mee kunnen nemen.

Harrie IJsseloord.

Alles met een stekker in mijn huis is gekocht bij Expert. Al meer dan dertig jaar is er alleen tevredenheid bij ons over Expert Woerden en de medewerkers.

Jeanet

Idem als titel

Marion

Werd goed geholpen door een medewerker, en meedenkend

Dennis Willems

SterSterSterSterLege ster

Kundige medewerkers met goed advies en tijd voor uitlwg

Expert verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Expert heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 21 oktober 2017

Expert

Expert is een vakspeciaalzaak in home-elektronica die zich onderscheidt op de pijlers: beste service, persoonlijk advies en vertrouwd dichtbij. Het zit in ons DNA om klanten blij te maken. Vandaar dat we ook doorlopend meten hoe klanten onze service hebben ervaren zodat we onze klanten nog blijer kunnen maken. Of het nu gaat om TV, wasmachine, vaatwasser, koelkast, vriezer of stofzuiger: Expert heeft een zorgvuldig geselecteerd assortiment waardoor u altijd het juiste apparaat vindt. U koopt bij Expert altijd lokaal, of het nu in een van onze 140 winkels is of online via expert.nl

Gildenstraat 7

3861 RG Nijkerk

Danique de Kinkelder

Matthijs

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Expert zelf heeft alles goed afgeleverd. Daar ligt het niet aan.

Omar

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

M.Kurvers

Goed advies gekregen in de winkel. Vaatwasser werd de volgende dag al geleverd.

Jos

Alles netjes geleverd