Matthijs
Expert zelf heeft alles goed afgeleverd. Daar ligt het niet aan.
Slechte ervaring met Expert Dronten. Na een online bestelling bleek de kookplaat niet passend. Ik heb het product alleen uit de verpakking gehaald om te beoordelen, niet gebruikt of aangesloten. Desondanks werd mij telefonisch op een onprofessionele en onprettige manier verteld dat retour niet mogelijk is omdat het product “niet meer nieuw” zou zijn doordat het uit de doos is geweest. Dit is onjuist en niet in lijn met het herroepingsrecht bij online aankopen. Jammer dat er zo met klanten wordt omgegaan. Ik verwacht van een winkel als Expert betere kennis van consumentenrecht en klantvriendelijkheid.
Levertijd zou 3 dagen zijn. Na bestellen een onprofessionele mail gehad met de melding we bellen als hij binnen is. Na 3 weken en meerdere keren (onvriendelijk)contact uiteindelijk toch nog bezorgd
Goed advies gekregen in de winkel. Vaatwasser werd de volgende dag al geleverd.
Alles netjes geleverd
Goede service en vriendelijkheid,behulpzaam
Wij hebben eerder een videodeurbel gekocht die kapot ging. Terug naar de winkel en de medewerkers hebben deze opgestuurd. Binnen een week kregen wij een nieuwe. Klasse
Al enige tijd op zoek naar een nieuwe "James" (vaatwasser). Natuurlijk gezocht op internet en bij de "Grote Ketens", maar uiteindelijk terecht gekomen bij Expert in Dongen. Wat een verademing om hier gedegen en gemeend advies te krijgen over de diverse vaatwassers. Dit alles zonder enig aandringen. Na het besluit genomen te hebben zijn er duidelijke afspraken gemaakt ten aanzien van levering en plaatsing. Ook dit laatste is perfect gelopen. Kortom een ervaring om warm van te worden. Bedankt.!!
In de winkel vriendelijke en behulpzame bediening door de medewerker. Service bij bezorging is ook dik in orde. Wat ons betreft een zaak waar je van op aan kunt.
Prima geholpen bij de keuze van een soundbar. Meerdere modellen kunnen beluisteren. Product was op voorraad dus ook direct mee kunnen nemen.
Alles met een stekker in mijn huis is gekocht bij Expert. Al meer dan dertig jaar is er alleen tevredenheid bij ons over Expert Woerden en de medewerkers.
Idem als titel
Werd goed geholpen door een medewerker, en meedenkend
Kundige medewerkers met goed advies en tijd voor uitlwg
Aankoop van speakers. Gezocht op webshop en in de winkel in Barneveld gekocht . Men neemt de tijd en er werd ook netjes op mijn andere vragen geantwoord. Prettige winkel.
Expert verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Expert heeft de volgende resultaten bereikt:
Expert zelf heeft alles goed afgeleverd. Daar ligt het niet aan.
Goed advies gekregen in de winkel. Vaatwasser werd de volgende dag al geleverd.
Alles netjes geleverd
Goede service en vriendelijkheid,behulpzaam