Marius Geus
Adequaat verkoopproces. Het aanlegteam is zeer professioneel, bijzonder vriendelijk en attent. Ze laten het terras keurig achter en we zijn heel blij met het resultaat.
- Product of service:
- Keramische tegels 90 x 90
Heel positief, in de showroom zijn we goed voorgelicht en geadviseerd. Het team dat het terras heeft aangelegd is zeer professioneel en voorkomend. Over het resultaat zijn wij zeer tevreden. Exclusieve dakterrassen het complete pakket en dat ontzorgt de klant.
Zeer tevreden. Netjes en vakkundig afgewerkt. In een dag klaar.
Prima ervaring met Exclusieve Dakterrassen. Keurige en deskundige medewerkers hebben een mooie klus geklaard. Heel blij met ons fraaie dakterras.
In twee woorden: erg goed
Professioneel bedrijf met een hoge service graad een zeer goede en heldere communicatie en advies. De mannen die het terras hebben gelegd waren zeer vriendelijk en vakkundig. Echt top. Wij raden deze firma dan ook aan.
Wij hebben een zeer positieve ervaring met de mensen van Exclusieve Dakterrassen. Van bezoek, koop, inmeten en aanleg alleen maar tevredenheid. Dank
Alles goed geregeld
De levering en de montage gingen prima ondanks dat de mensen de hele dag in de regen moesten werken. Het is alleen jammer dat ze 2 “vuile” tegels precies in de loop en dus in het zicht hebben gelegd i.p.v. aan de achterzijde. Ik stuur per aparte mail daarvan een foto.
Vorige week is er op mijn balkon een vloer gelegd. Het is erg mooi geworden en ik ben super tevreden. Ook alle lof voor jullie collega die de vloer heeft gelegd.
Geweldig klantgericht bedrijf! Komen afspraken na, werken ontzettend netjes en precies. We zijn ontzettend blij met ons mooie balkon terras!
Dakterrassen pand binnenstad te Amsterdam. Op ‘hobbelige’ bitumen. Ons verzoek om de terrassen te leggen werd snel opgevolgd. Conform een goede offerte. Werk uitstekend verricht. Twee medewerkers.
Het is super goed gegaan, met bezoek aan het bedrijf,en de service aan huis.
Heel erg tevreden en er wordt heel netjes gewerkt en heel vriendelijk personeel.
Van te voren perfecte informatie gekregen. De uitvoering was heel goed met zeer vakkundige en behulpzame mensen. Wij kunnen Exclusieve Dakterrassen zeer aanbevelen.
Exclusieve Dakterrassen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Exclusieve Dakterrassen heeft de volgende resultaten bereikt:
Exclusieve Dakterrassen
Stationsweg Oost 194c
3931 EX Woudenberg
Zeer tevreden. Netjes en vakkundig afgewerkt. In een dag klaar.
In twee woorden: erg goed
Alles goed geregeld
Het is super goed gegaan, met bezoek aan het bedrijf,en de service aan huis.
Exclusieve Dakterrassen heeft de volgende resultaten bereikt:
Exclusieve Dakterrassen