Van Spengen
Superblij met het mooie resultaat.Goede communicatie en uitvoering.Netjes gewerkt en alles keurig opgeruimd.
- Product of service:
- Keramische tegels houtlook
Bij het uitzoeken van de tegels voor op het balkon werden we goed geholpen. Goede uitleg en ruime keuze. Dat de order afhankelijk werd gemaakt van plaatsen balkonbeglazing (moest nog goedgekeurd door VVE) was geen probleem. Die besluitvorming liep vertraging op, ook dat was geen probleem. Voor het daadwerkelijk inmeten gevraagd of het mogelijk was om dit tegelijkertijd te doen met het bedrijf dat de balkonbeglazing zou plaatsen voor een goede afstemming. Ook aan dit verzoek werd voldaan. Het aanlegteam heeft keurig gewerkt. De vloer ligt er prachtig bij. We zijn hier super tevreden.
Tegels zijn echt super strak gelegd.
Eigenlijk maar een woord Geweldig! Uitstekend geadviseerd en daarna is alles goed afgestemd en doorgenomen. De medewerker heeft alles keurig aangelegd en zeer nauwkeurig en netjes gewerkt. En het resultaat is TOP. Zeker aan te raden en de prijs is goed.
het is allemaal 10 met een griffel.
Prachtig resultaat & deskundige medewerkers!`
Zeer goed , aanleg team aardige gasten en weten wat ze doen.
Top, zeer flexibel in hun planning wat in mijn geval belangrijk was. Verder 2 gasten gehad die binnen een dag klaar waren en het balkon perfect hebben opgeleverd.
Wij zijn erg tevreden over de service, bereikbaarheid, de communicatie en natuurljk het prachtige eindresultaat. Kortom, het hele proces. Wij zijn zeer prettig benaderd van intake, opmeting tot afronding en de hele communicatie rondom. Onze buurvrouw is ook enthousiast, dus wie weet.😜
Bij deze bedankt voor de Terras is op professionele, zorgvuldige en door een prima team gelegd. Ziet er uiteindelijke prima en netjes uit!
Prettig gesprek gehad met de adviseur die ons heel goed heeft voorgelicht. Het aanlegteam heeft vakwerk geleverd. Ons terras ligt er prachtig bij en kan absoluut de toevoeging exclusief dragen. Wij zijn heel tevreden en een ieder die het ziet is enthousiast over hoe het oogt. Klasse
Absoluut geen spijt van, vanaf het moment van uitzoeken tot aan de aanleg was alles perfect geregeld. Goede en heldere communicatie en korte lijnen
Heel goede ervaring van showroom tot aflevering/montage. Communicatie verloopt heel goed, terras is super goed gelegd, echt vakmanschap. Een aanrader.
Hele fijne firma, snelle service, vakkundig gelegd, alles prima uitgelegd en goede keuzes
Een fijne ervaring en erg klantvriendelijke ervaring
Exclusieve Dakterrassen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Exclusieve Dakterrassen heeft de volgende resultaten bereikt:
Exclusieve Dakterrassen
Stationsweg Oost 194c
3931 EX Woudenberg
Tegels zijn echt super strak gelegd.
het is allemaal 10 met een griffel.
Prachtig resultaat & deskundige medewerkers!`
Zeer goed , aanleg team aardige gasten en weten wat ze doen.
Een fijne ervaring en erg klantvriendelijke ervaring
Exclusieve Dakterrassen heeft de volgende resultaten bereikt: