Willem en Roos
- Product of service:
- Dakdekker Held voor vervanging dakdek en isolatie gevolgd door het leggen van het dakterras.
onze balkons zijn prachtig met de nieuwe onderhoudsarme vloer
Heel meedenkend, professioneel gelegd en zeer goede service
Goede, deskundige uitvoering van de werkzaamheden door en prettige omgang met de medewerkers.
Goede ervaring
Na een plezierig gesprek met adviseur Jarko en vervolgens een even plezierige inmeetsessie met Bastiaan, is het leggen van de nieuwe balkontegels door Arno en Marnix prima verlopen.
mooi bedrijf zeer gericht op een goede dienstverlening, hebben een goede website, snel contactverkeer met zeer vriendelijk personeel. Het dakterras is erg mooi geworden, echt een verrijking.
Goede antwoorden op onze vragen en pima afleveren en het legen van va de terras tegels
Prima aanleg, deskundig, vriendelijk en prettige medewerkers
Goede voorlichting, prettig ontvangst en vakkundige tegelzetters
Ik ben tot nu toe heel tevreden en blij met mijn nieuwe tegelvloer op balcon. Het telefonisch advies, het contact met kantoor en de aanleg tot volle tevredenheid. Alles werd mij uit handen genomen. Een buurvrouw kwam kijken en heeft ook gelijk besteld.
Geweldige en aardige mensen, de mannen die het terras aangelegd hebben ook zeer netjes, geen rommel, geen lawaai en heel bescheiden. Mooi terras nu.
Vriendelijk en behulpzaam
Geweldige ervaring. Kundige hardwerkende mensen die mee denken.
Perfect
Exclusieve Dakterrassen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Exclusieve Dakterrassen heeft de volgende resultaten bereikt:
Goede ervaring
Prima aanleg, deskundig, vriendelijk en prettige medewerkers
Goede voorlichting, prettig ontvangst en vakkundige tegelzetters
Vriendelijk en behulpzaam
Geweldige ervaring. Kundige hardwerkende mensen die mee denken.
Perfect
Exclusieve Dakterrassen heeft de volgende resultaten bereikt: