Hoe waardeert u de geleverde kwaliteit?
9.6/10
Hoe waardeert u onze deskundigheid?
Hoe waardeert u onze service?

a.b. van pelt

SterSterSterSterLege ster

na aanvankelijk tot 2 maal toe nogal tijdrovende hindernissen in de levering van het door ons uitgekozen product te hebben overwonnen is het resultaat heel mooi geworden

dakterras

Rikken

Goed, snel en keurig gelegd. Geen rommel achtergelaten. Een aanbeveling

Balkontegels

H. van Bennekum

We zijn buitengewoon tevreden over het terras. Het is een meerwaarde voor ons appartement. Bovendien waren we verrast door de snelle levering, zodat we nu al weken genieten van een prachtig balkon.

balkon terrastegels

versloot

top

tegeld

Jaap Tromp

Alles was prima geregeld.

Tegels balkon

Klinkenberg

We zijn ontzettend tevreden over het werk dat dit bedrijf heeft geleverd bij het aanleggen van ons dakterras. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en er werd actief meegedacht over de beste oplossingen. De kwaliteit van het werk is uitstekend: het dakterras is niet alleen mooi afgewerkt, maar ook stevig en duurzaam aangelegd. We zouden dit bedrijf zonder twijfel aanbevelen aan anderen!

Keramische tegels hekwerk en sedumdak

Rien&Gerda van Wijngaarden

Keramische tegels balcon

Privé adres

SterSterSterSterLege ster

Het verschil tussen offerte en daadwerkelijke prijs was wel heel veel. Verder alles top. De jongens die hier hebben gewerkt top.

Balkonvloer

G. Staamer

Top. Mooi stukje werk. Ziet er prachtig uit

Terrastegels 1200x400

Van Son

Zeer goed, van begin tot opleveren , alles volgens afspraak en met vakkundig personeel.

Balkon tegel. Sand

Familie Mark

Goede communicatie, nette levering en installatie, werkplek werd netjes achtergelaten. Gewoon toppie!

Balkon tegels keramiek

Jan zonneveld

Gewoon een goed bedrijf met goeie afspraken en kundig personeel

Terrastegels

Han Marsman

Keramiek terrastegels en plaatsen op balkon

Iman en Sophie Jaakke

Product of service:
Keramische tegels en verlichting voor balkon.

Peter Stevens

Een heel fijn en betrouwbaar bedrijf. Zeer vakkundige mensen met verstand van zaken, geven goed advies en zijn goed bereikbaar (kan je tegenwoordig niet van elk bedrijf zeggen). Leveren perfect werk af. Wij zijn enorm blij met ons vernieuwde terras. Dit bedrijf kunnen wij zeker aanraden.

Woodbreak Ebony 30x120x2 cm

Exclusieve Dakterrassen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Exclusieve Dakterrassen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 26 juli 2018

Exclusieve Dakterrassen

Stelt u zich eens voor: een onderhoudsarme, stabiele en comfortable vloer op uw dakterras of balkon. Nooit meer een groen en glad terras, maar een luxe uitstraling waar u dagelijks van geniet. Het is mogelijk! Exclusieve Dakterrassen realiseert voor u een maatwerkoplossing, waardoor het genieten kan beginnen! Met de beste techniek en de mooiste materialen toveren wij uw balkon of dakterras om in een exclusief en onderhoudsarm resultaat.

Stationsweg Oost 194c

3931 EX Woudenberg

Hoe waardeert u de geleverde kwaliteit?
9.6/10
Hoe waardeert u onze deskundigheid?
Hoe waardeert u onze service?

a.b. van pelt

versloot

top

tegeld

Jaap Tromp

Alles was prima geregeld.

Tegels balkon

Han Marsman

Keramiek terrastegels en plaatsen op balkon

Iman en Sophie Jaakke

Product of service:
Keramische tegels en verlichting voor balkon.

Peter Stevens

Woodbreak Ebony 30x120x2 cm