Maggy

Super snel geleverd! Heel tevreden mee en leuke verpakking:) raad het zeker aan!! Scheelt veel tijd en je hebt er echt wat aan.

Tara Wolthuis

Prima service, alleen boek was wat beschadigd door de pen die erbij in zat, wel jammer.

Reactie ExamenOverzicht:

Hi! Wat vervelend om te horen dat je boek beschadigd is aangekomen. Ik zie dat je nog geen contact met ons hebt opgenomen. Als je ons een mailtje stuurt, lossen we dit graag voor je op.

Néomi Leeuw

De samenvatting zijn goed, maar helaas staat het er niet heel duidelijk op als je een examenbundel koopt of het digitaal is of niet. Ik had dus een bundel gekocht (verwachte dat het papier was) en... De samenvatting zijn goed, maar helaas staat het er niet heel duidelijk op als je een examenbundel koopt of het digitaal is of niet. Ik had dus een bundel gekocht (verwachte dat het papier was) en kreeg de digitale code binnen! Terwijl er in de beschrijving stond dat je een code kreeg en hij binnen 2 werkdagen op de deurmat kreeg. Toen stuurde ik hun een appje en kon ik het voor €12 euro omboeken! Dit was jammer.

Reactie ExamenOverzicht:

Hi! Fijn dat je tevreden bent met onze samenvattingen. We proberen altijd zo goed mogelijk over te laten komen dat er zowel een fysieke als een digitale variant van de samenvatting is. Daarbij... Hi! Fijn dat je tevreden bent met onze samenvattingen. We proberen altijd zo goed mogelijk over te laten komen dat er zowel een fysieke als een digitale variant van de samenvatting is. Daarbij bieden we onze klanten inderdaad de mogelijkheid om de digitale producten om te wisselen voor een fysieke versie wanneer dit gewenst is.

Senna

Bij een paar vakken kloppen de begrippen niet of staat er gewoon iets compleet anders. Bij de geschiedenis samenvatting havo hebben jullie een paar kenmerkende aspecten bijvoorbeeld fout geschreven,... Bij een paar vakken kloppen de begrippen niet of staat er gewoon iets compleet anders. Bij de geschiedenis samenvatting havo hebben jullie een paar kenmerkende aspecten bijvoorbeeld fout geschreven, en de maw samenvatting havo missen jullie complete onderdelen en hebben jullie nul kernconcepten goed uitgeschreven. Voor de rest zijn de samenvattingen wel erg handig, echter zou ik voor maw en wiskunde een andere samenvatting aanraden.

Reactie ExamenOverzicht:

Hi, wanneer je ontevreden bent met onze producten, kun je ze altijd gratis retourneren. Wel zijn we natuurlijk benieuwd naar jouw suggesties voor verbetering. We verbeteren natuurlijk altijd graag.... Hi, wanneer je ontevreden bent met onze producten, kun je ze altijd gratis retourneren. Wel zijn we natuurlijk benieuwd naar jouw suggesties voor verbetering. We verbeteren natuurlijk altijd graag. Deze kun je sturen naar feedback@examenoverzicht.nl. We horen graag van je!

F

Top bedrijf, goeie samenvattingen in een makkelijke taal

Schijf

Heel fijn deze samenvattingen. Vooral de app is fijn. Met goede tips. Vind het wel prijzig als je zeven vakken hebt.

Iris

Nog niet gebruikt😂

Mila

Snel geleverd! Super fijne examen bundels

Senna

Een super goede motivatie site/boeken!

Silvia

ExamenOverzicht is (voor mij, een scholier) een website met handige èn makkelijk toegankelijke informatie.