Eliza
Redder in nood voor alle examenleerlingen. Beste samenvattingen
Super handig
Super
Helaas onze bestelling is niet aangekomen! Gaan een klacht indienen.
Matige video’s
Customer service is heel goed. Ik heb wel problemen gehad met de verzending, ik moest twee keer bestellen, maar customer service was altijd snel en ze reageerde goed.
Overzichtelijk, helpful, duidelijk! Kortom echte toppers
goede samenvatting, maar levering niet goed er zaten scheuren in me boek bij het bezorgen!!
prima
Waardeloos, onder andere examenchallenge wiskunde aangeschaft. Deze is echter niet te gebruiken doordat de sommen vol staan met allemaal rare tekens. Een oplossing wordt niet gegeven, het enige wat ik te horen krijg is dat we genoeg hebben aan de andere aangeschafte middelen en dat er aan gewerkt wordt om het probleem te verhelpen.
Helder. Volledig. Lerend. Compleet.
Lekker duidelijke samenvattingen
Als heel fijn
Pakket is nog steeds niet bezorgd
ExamenOverzicht verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ExamenOverzicht heeft de volgende resultaten bereikt:
Redder in nood voor alle examenleerlingen. Beste samenvattingen
Super handig
Super
Helaas onze bestelling is niet aangekomen! Gaan een klacht indienen.
Matige video’s
Overzichtelijk, helpful, duidelijk! Kortom echte toppers
prima
Helder. Volledig. Lerend. Compleet.
Lekker duidelijke samenvattingen
Als heel fijn