Toppp, geslaagd dankzij de samenvattingen van examenoverzicht!
Lian van Duijvenvoorde
Super overzichtelijk! Duidelijke samenvatting en heel fijn dat het geschreven is door leerlingen zelf, maakt het heel makkelijk door te lezen en te begrijpen. Zou het zeker aanraden!
Zonne
Geweldig hierdoor ben ik geslaagd
Britt
Hele fijne en handige samenvattingen
Daisy van Veen
Mega fijne samenvattingen die me geleid hebben naar me diploma!
Lisa overbeek
Hele makkelijke samenvatting in goede duidelijke woorden en alle informatie goed omschreven
Marije
De samenvattingen en de oefenboeken waren echt ongelooflijk nuttig en handig. Zonder was ik waarschijnlijk niet geslaagd. Heel erg bedankt
Sophie
ExamenOverzicht is echt mijn redding geweest. Door de cryptische syllabus van Examenblad geen idee gehad wat ik nou echt precies moest leren. Bij ExamenOverzicht staat alles in één overzichtelijk...ExamenOverzicht is echt mijn redding geweest. Door de cryptische syllabus van Examenblad geen idee gehad wat ik nou echt precies moest leren. Bij ExamenOverzicht staat alles in één overzichtelijk (;)) boekje en weet je zeker dat je over alle stof bent gegaan! Geslaagd met nul onvoldoendes!
Wout Platte
Alles wat je moet weten in een super fijne samenvatting!!