Hele fijne samenvattingsboeken, heb er heel veel aan gehad. Het heeft me heel goed geholpen met leren. Heel erg bedankt en zou jullie 100% aanbevelen bij iedereen
Stichting Lisalaam
Fantastisch de leerlingen hebben er veel aan: uitleg, opgaven en antwoorden in notendop een dankbare docent en leerlingen
Josine
Heel handig en simpel uitgelegd!
Ddb
Heel handig hulpmiddel!
Kars
Door jullie ben ik geslaagd met super goeie cijfers.
Tycho
Super! Heel blij met de samenvatting biologie, vooral met de filmpjes heel duidelijk. En ik ben ook nog eens geslaagd 🎉
Esther
Handig, duidelijk en overzichtelijk
Koppelaar
Super veel gehad aan de samenvatting en oefenstoffen!
Inge
Snel geleverd en direct een digitaal boek online ontvangen! Zo kon hij gelijk aan de slag gaan.
Yasmin
De samenvattingen zijn in jip en janneke taal geschreven en daarom is het heel handig te volgen allemaal. Er staat precies in wat je moet weten voor je examen. Ik stond eerst een 5,3 als gemiddelde...De samenvattingen zijn in jip en janneke taal geschreven en daarom is het heel handig te volgen allemaal. Er staat precies in wat je moet weten voor je examen. Ik stond eerst een 5,3 als gemiddelde en ik heb een 6,2 gehaald voor mijn eindexamen, ook al had ik niet meer met examens echt kunnen oefenen ivm tijdnood.