Rosa

Allemaal leuk en aardig, maar als het gaat qua levering….. Er staat dat het vorige week geleverd is terwijl ik nogsteeds niks binnen heb🥲 erg jammer dus

Reactie ExamenOverzicht:

Hi, wat vervelend om te horen dat je jouw bestelling niet hebt ontvangen. Ik zie dat je nog geen contact met ons hebt opgenomen. Als je ons een mailtje stuurt, lossen we dit natuurlijk graag voor je... Hi, wat vervelend om te horen dat je jouw bestelling niet hebt ontvangen. Ik zie dat je nog geen contact met ons hebt opgenomen. Als je ons een mailtje stuurt, lossen we dit natuurlijk graag voor je op!

Jantine anker

Als een bedrijf dat ideale samenvattingen maakt voor je examen!

morvarid

Hele handige boeken en goede voorbereiding op de examens

fleur

Een top programma die je op weg helpt om je examen te halen.

Derin Khalid

(Bewerkt)

De samenvattingen zijn heel handig, ook hebben ze oefenvragen zodat je jezelf kan testen! Ze helpen mij echt bij het leren. Ik zou zeker aanraden om een samenvatting/oefenboek van examenoverzicht te... De samenvattingen zijn heel handig, ook hebben ze oefenvragen zodat je jezelf kan testen! Ze helpen mij echt bij het leren. Ik zou zeker aanraden om een samenvatting/oefenboek van examenoverzicht te kopen als je in je examenjaar zit, erg handig!!

emma

Superfijn, heel overzichtelijk

sebastiaan

Goed bedrijf, reageren snel terug op mailtjes/appjes en goede klantenservice die behulpzaam is

Een stevig balende klant

Makkelijk bestellen, dat wel. Maar ‘binnen 2 werkdagen bezorgd’ is helaas een valse belofte! Kies een betrouwbare bezorgservice, misschien wel duurder, maar dan kun je de belofte nakomen. En sorry,... Makkelijk bestellen, dat wel. Maar ‘binnen 2 werkdagen bezorgd’ is helaas een valse belofte! Kies een betrouwbare bezorgservice, misschien wel duurder, maar dan kun je de belofte nakomen. En sorry, maar PostNL moet -als jullie klant- niet míjn probleem zijn!

Reactie ExamenOverzicht:

Hi, wat vervelend om te lezen dat je jouw producten niet op tijd hebt ontvangen. Neem even contact met ons op, dan kunnen we samen kijken naar een gepaste oplossing!

Bianca

Wij hebben na 1 week nog steeds niets binnen… examen inmiddels al gehad..

Reactie ExamenOverzicht:

Hi, wat vervelend om te lezen dat je jouw producten nog steeds niet hebt ontvangen. Ik zie dat je nog geen contact met ons hebt opgenomen. Als je ons een mailtje stuurt, lossen we dit graag voor je... Hi, wat vervelend om te lezen dat je jouw producten nog steeds niet hebt ontvangen. Ik zie dat je nog geen contact met ons hebt opgenomen. Als je ons een mailtje stuurt, lossen we dit graag voor je op!

Isabel

De samenvatting zijn super handig! Ook omdat ik het moeilijk vind wat nou belangrijk is. Jammer genoeg heb ik nooit een bestelling binnen gekregen en was er veel gedoe.

Reactie ExamenOverzicht:

Hi, we zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze samenvattingen. Wat vervelend om te lezen dat de fysieke boekjes niet zijn aangekomen. Als je ons een mailtje stuurt, dan lossen we dit... Hi, we zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze samenvattingen. Wat vervelend om te lezen dat de fysieke boekjes niet zijn aangekomen. Als je ons een mailtje stuurt, dan lossen we dit graag voor je op!