9 /10

checkbox95% beveelt ExamenOverzicht aan!

emre

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

lever tijd is abnormaal. ik wacht al een week op mijn boeken terwijl er maximaal 48 uur op werkdagen staat. belachelijk

Antwoord ExamenOverzicht

Hoi! Wat vervelend om te horen dat je bestelling nog niet is geleverd. We begrijpen dat dit erg frustrerend is. Dit is uiteraard niet de ervaring die we onze klanten willen bieden. Als je ons even je ordernummer stuurt via info@examenoverzicht.nl, kijken we graag direct met je mee en zorgen we voor een passende oplossing.

Nijmeijer

Ben teleurgesteld heb na een week de boeken nog niet

Antwoord ExamenOverzicht

Hoi! Wat jammer om te horen dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen. We versturen al onze bestellingen met het doel deze binnen 2 werkdagen te laten bezorgen. Helaas zijn we daarbij afhankelijk van PostNL en in sommige gevallen kan er helaas vertraging ontstaan. We begrijpen natuurlijk heel goed dat het erg frustrerend is als je in de aanloop naar je examens nog op je materiaal zit te wachten. Ik zie dat je hierover nog geen contact met ons hebt opgenomen. Stuur ons gerust een mailtje via info@examenoverzicht.nl, dan kijken we graag met je mee naar een passende oplossing.

Bink Gebraad

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Ik heb twee boeken besteld voor wiskunde en scheikunde, zit momenteel in examenjaar vwo 6. Er werd beweerd dat de boeken binnen 1-2 werkdagen geleverd werden. Heb de boeken op zondag 2 mei besteld en nogsteeds niks binnen. Zeer ontevreden over dit!

Antwoord ExamenOverzicht

Hoi! wat vervelend om te horen dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen. Onze bestellingen worden normaal gesproken binnen 2 werkdagen geleverd, maar we zijn voor de bezorging afhankelijk van PostNL. Helaas kan het in enkele gevallen voorkomen dat er vertraging optreedt bij PostNL. Dat neemt natuurlijk niet weg dat het ontzettend frustrerend is als je op je materiaal zit te wachten. Ik zie dat je nog geen contact met ons hebt opgenomen. Stuur even een mailtje naar info@examenoverzicht.nl, dan denken we graag met je mee voor een passende oplossing.

Keunen

Duidelijke website, makkelijk bestellen, snelle levering

Lisa

SterSterSterSterLege ster

Korte en fijne samenvattingen. Niet langdradig en makkelijk te begrijpen.

Thomas

Handig voor het examen

Max

Nooit aangenomen

Antwoord ExamenOverzicht

Hoi! Wat vervelend om te horen dat de bezorging van PostNL niet goed is gegaan. We hebben je mailtje ontvangen en denken graag met je mee voor een passende oplossing.

Y. Vermeeren

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Heel weinig vragen. En stuit niet aan op het examen.

Antwoord ExamenOverzicht

Bedankt voor je review. Jammer om te horen dat je de oefenvragen als beperkt hebt ervaren en dat ze volgens jou niet goed aansluiten op het examen. Wij willen je graag laten weten dat al onze leermiddelen zorgvuldig worden ontwikkeld op basis van de officiële syllabus en meerdere keren gecontroleerd worden op juistheid en volledigheid door ervaren docenten en vakexperts. Mocht je toch denken dat er specifieke stof ontbreekt, dan horen we dat graag. Je kunt ons altijd een mailtje sturen via info@examenoverzicht.nl. We staan open voor alle feedback en helpen je graag verder.

Willemijne

SterSterSterSterLege ster

Fijn en duidelijk. Was wel fijn geweest als er achterin een begrippenlijst was.

Julien

Betrokken

Vincent Rink

Snelle verzending hele duidelijke overzichten wat voor mij het leren makkelijker maakt

Nicole Yvette Brouwer

Mooie materialen, goed inelkaar gezette website, heel hanteerbaar. TOP!

M

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Als ik 0 sterren kon geven had ik dat gedaan. Had me aangemeld voor online examentraining en heb live ernaar gekeken. Er werd gezegd dat je een link zou krijgen waarop je deze terug kon kijken, maar deze link heb ik nooit gehad. Een mail gestuurd, maar ze zeggen dat ik nu geld moet betalen om ze terug te kunnen kijken. Erg jammer dat ze hier niks aan doen en zeggen dat het je eigen probleem is. Waardeloos en niet aan te raden!

Antwoord ExamenOverzicht

Bedankt voor je feedback. Wat leuk om te horen dat je live gebruik hebt kunnen maken van de gratis examentrainingen. Ieder jaar zijn onze online gratis examentrainingen live te volgen. Voor iedereen die het live niet heeft kunnen volgen, stellen we ze een week na de trainingen nogmaals 48 uur beschikbaar, kosteloos! We communiceren dit ook vooraf duidelijk via e-mail en op onze website. Deze beperkte beschikbaarheid helpt ons om de trainingen gratis te kunnen blijven aanbieden aan alle examenkandidaten in Nederland. We hopen op je begrip en wensen je veel succes met je examens!

Amber

Leerzaam

Kyona

SterSterSterHalve sterLege ster

Goede en handige samenvattingen

ExamenOverzicht verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

ExamenOverzicht heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 22 april 2017

ExamenOverzicht

ExamenOverzicht is het eindexamenplatform voor samenvattingen, oefenvragen, begrippenlijsten en video’s. Ons doel is om producten te maken die jouw slagingskans vergroten. Wij weten dat het examen al moeilijk genoeg is. In de stressvolle examenperiode kun je daarom alle hulp gebruiken. Wij geloven dat iedere leerling kan slagen voor het eindexamen. Inmiddels hebben wij al meer dan 40.000 leerlingen geholpen om te slagen voor het eindexamen. En ook jou helpen we graag slagen!

Van Deventerlaan 31

Keunen

Duidelijke website, makkelijk bestellen, snelle levering

Lisa

SterSterSterSterLege ster

Korte en fijne samenvattingen. Niet langdradig en makkelijk te begrijpen.

Thomas

Handig voor het examen

Max

Nooit aangenomen

Y. Vermeeren

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Heel weinig vragen. En stuit niet aan op het examen.

Willemijne

SterSterSterSterLege ster

Fijn en duidelijk. Was wel fijn geweest als er achterin een begrippenlijst was.

Julien

Betrokken

Vincent Rink

Nicole Yvette Brouwer

Mooie materialen, goed inelkaar gezette website, heel hanteerbaar. TOP!

M

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster