Mathilde

Er stonden zoveel fouten in dat het niet meer betrouwbaar was om te gebruiken. Ook het format was niet heel prettig, ik had liever iets gehad dat een beetje leek op een schoolboek samenvatting

Reactie ExamenOverzicht:

Hi, wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over onze samenvatting! Onze leermiddelen worden ieder schooljaar uitvoerig gecontroleerd op juistheid en volledigheid door docenten en... Hi, wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over onze samenvatting! Onze leermiddelen worden ieder schooljaar uitvoerig gecontroleerd op juistheid en volledigheid door docenten en vakexperts. Het is voor ons dan ook erg belangrijk dat alle informatie die je moet kennen op het centraal eindexamen op een correcte wijze wordt behandeld in de boekjes. We horen daarom graag van je welke informatie er volgens jou niet zou kloppen! Je kunt ons mailen via info@examenoverzicht.nl.

Philipien van waveren hogervorst

Weet niet, een ding die ik van achool had gekregen was erg fijn. Maar wat ik zelf heb aangeschaft was echt niet fijn. Had het online gekocht en heb er niks aan gehad. Na een keer geen een keer meer... Weet niet, een ding die ik van achool had gekregen was erg fijn. Maar wat ik zelf heb aangeschaft was echt niet fijn. Had het online gekocht en heb er niks aan gehad. Na een keer geen een keer meer gekeken want had er niks aan.

Reactie ExamenOverzicht:

Hi, wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over jouw bestelling bij ExamenOverzicht! We doen hard ons best om onze leermiddelen zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de wensen van... Hi, wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over jouw bestelling bij ExamenOverzicht! We doen hard ons best om onze leermiddelen zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de wensen van eindexamenleerlingen. We zijn dan ook erg benieuwd waarom je niet tevreden bent over je aankoop. Je kunt ons altijd een mailtje sturen via info@examenoverzicht.nl!

Aya

De slechtste service, vooral voor mijn examen, kan deze stress niet nog daarbiven gebruiken.

Reactie ExamenOverzicht:

Hi, wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent met de geleverde service! Helaas duurde de levering inderdaad wat langer dan gebruikelijk. Desondanks hoop ik dat de nieuwe zending wél goed is... Hi, wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent met de geleverde service! Helaas duurde de levering inderdaad wat langer dan gebruikelijk. Desondanks hoop ik dat de nieuwe zending wél goed is aangekomen en dat je alsnog goed hebt kunnen leren voor je eindexamens!

Ilse

Heel netjes en concreet samengevatte bundels die oprecht goed helpen leren, omdat het niet zo langdradig is beschreven allemaal.

Isabella

Goede examentraining

Carlijne

De samenvattingen zijn goed maar de examentraining is zeer slecht iemand iets voorlezen uit het boek is niet 320 euro waard

Reactie ExamenOverzicht:

Hi, wat leuk om te horen dat de samenvattingen je zo goed bevallen! Uiteraard vinden we het erg jammer dat je minder tevreden bent over de examentraining. Eindsprint is de organisator van deze... Hi, wat leuk om te horen dat de samenvattingen je zo goed bevallen! Uiteraard vinden we het erg jammer dat je minder tevreden bent over de examentraining. Eindsprint is de organisator van deze trainingen en zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om samen te kijken naar een passende oplossing!

Pietsje

Producten kwamen beschadigd binnen. Retouren mag niet meer 14 dagen voor het examen, ookal heb ik het circa 8 dagen voor het examen besteld. Daarnaast verwachtte ik, dat de boekjes hardcover waren,... Producten kwamen beschadigd binnen. Retouren mag niet meer 14 dagen voor het examen, ookal heb ik het circa 8 dagen voor het examen besteld. Daarnaast verwachtte ik, dat de boekjes hardcover waren, niet softcover.

Reactie ExamenOverzicht:

Hi, wat vervelend om te horen dat je jouw bestelling beschadigd hebt ontvangen. Uiteraard is dat niet de bedoeling. Ik zie dat je nog geen contact met ons hebt opgenomen. Als je ons een mailtje... Hi, wat vervelend om te horen dat je jouw bestelling beschadigd hebt ontvangen. Uiteraard is dat niet de bedoeling. Ik zie dat je nog geen contact met ons hebt opgenomen. Als je ons een mailtje stuurt, lossen we dit graag voor je op!