Ik heb de wiskunde en biologie samenvatting boeken besteld ze kwamen snel binnen, het is top beschreven niet al te moeilijk en ook niet te lang. Toen ik had besteld mocht ik ook hun website bestellen en het helpt me super erg! Leren gaat veel makkelijker en beter, zeker aan te raden☺️
Y
De bedrijfseconomie samenvatting VWO is slecht uitgewerkt zo staat niet alle examenstof in het boekje en als het er wel in staat is het slecht en onjuist uitgelegd. Raad het wel aan als wil zakken voor bedrijfseconomie!
Student 5 havo
Ik heb het online samenvattingenpakket aangeschaft voor al mijn vakken dit jaar voor eindexamen Havo 2026. Het biedt een 'samenvatting' voor filosofie aan, maar als je deze aanschaft krijg je deze niet, want hij bestaat (nog) niet. Dit komt waarschijnlijk omdat het een nieuw examenonderwerp is dit jaar, waar ik begrip voor heb. Maar alsnog had dit beter geadverteerd kunnen worden. Je betaald voor een bundel die in principe incompleet is. Niet heel netjes als ik heel eerlijk ben. Maar, ExamenOverzicht doet wel wat je ervan verwacht, voor de meeste vakken krijg je een samenvatting die in begrijpelijke taal geschreven is en voorbeeldvragen biedt. Persoonlijk vond ik de app op mobiel moeilijk te navigeren. Het is net niet helemaal duidelijk hoe je van paragraaf naar paragraaf gaat, maar op de laptop is het wel iets makkelijker omdat de icoontjes en dergelijke dan minder ruimte innemen. Op mobiel is het onmogelijk als je een groter lettertype dan normaal hebt aanstaan, want dan nemen de titels de hele pagina in, dus het is wel leesbril opzetten als je het op je telefoon wilt gebruiken. Ik moest het vergrote lettertype op mijn telefoon namelijk uitzetten en aanzetten hiervoor elke keer als ik de app wilde gebruiken, anders kon ik oprecht niet scrollen op de pagina.
Al met al, ik zou het best aanbevelen, dit waren in principe mijn enige minpunten, het kan best van pas komen, verder niks te klagen. Toch jammer van die filosofie samenvatting.
Daniel
Examentraining bedrijfseconomie voor vwo gehad van examenoverzicht. Het was gewoon om te lachen zo slecht, omdat de trainer totaal niet ingelezen was in de examenstof, en bij alle vragen het antwoord niet wist. De trainer leest gewoon de hele examentraining het boekje samenvatting van examenoverzicht voor ( het boekje zelf is erg goed), maar weet totaal niet waar het eigenlijk om gaat. Nooit je examentrainingen bij examenoverzicht doen! Lesmateriaal is erg fijn wel.
Guus
Duidelijk
Diana
Duidelijke uitlegfilmpjes en veel oefenvragen.
De Koning
Heel goed
Mohammed Abdel nasser
Helemaal top, jullie geven tenminste om onze vrije tijd. ik kan tenminste leren en nog steeds tijd erover hebben om leuke dingen te doen door jullie
Jamaiyro
Als je te lui ben om zelf samenvatting te schrijven is dit de juiste oplossing dit is letterlijk alles wat je moet weten.
Luijn
Super blij mee
Diya
Heel erg handig
V Beelen
Mooie samenvatting, het scheelt mijn zoon een hoop werk.
ExamenOverzicht verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ExamenOverzicht heeft de volgende resultaten bereikt:
Gemiddelde score: 9/10
3304 verzamelde reviews
Eerste review geschreven op 22 april 2017
ExamenOverzicht
ExamenOverzicht is het eindexamenplatform voor samenvattingen, oefenvragen, begrippenlijsten en video’s. Ons doel is om producten te maken die jouw slagingskans vergroten.
Wij weten dat het examen al moeilijk genoeg is. In de stressvolle examenperiode kun je daarom alle hulp gebruiken. Wij geloven dat iedere leerling kan slagen voor het eindexamen. Inmiddels hebben wij al meer dan 40.000 leerlingen geholpen om te slagen voor het eindexamen.
En ook jou helpen we graag slagen!
Y
Student 5 havo
Daniel
Guus
Duidelijk
Diana
Duidelijke uitlegfilmpjes en veel oefenvragen.
De Koning
Super blij mee
Diya
Heel erg handig
V Beelen
Mooie samenvatting, het scheelt mijn zoon een hoop werk.
ExamenOverzicht heeft de volgende resultaten bereikt:
Gemiddelde score: 9/10
3304 verzamelde reviews
Eerste review geschreven op 22 april 2017
ExamenOverzicht
En ook jou helpen we graag slagen!