9 /10

checkbox95% beveelt ExamenOverzicht aan!

Van den berg

Heb de samenvatting van biologie havo gekocht, en heb zoveel tijd bespaard en ben met een prachtig cijfer geslaagd !

Z

De samenvattingen van bio en Ak zijn letterlijk de beste wat ik ooit heb gekocht voor school. ik heb er zoveel aan gehad en zoveel tijd bespaard. ik raak het al mijn vrienden aan. als er zo iets was voor 1ste tm 4de jaar van de middelbare school dan had ik sws betere cijfers gehaald

Jj

SterSterSterHalve sterLege ster

Bij wiskunde tl online boek van €7,50 of zo stond er niks over sinus cosinus en tangens. Het opdrachten maken lukte soms niet en deze twee moeten verbeterd worden.

Daphne Heuts

Heel fijn om een samenvatting van bepaalde vakken te hebben waar je meteen oefeningen bij krijgt om het te begrijpen! Het heeft mij hele goeie punten opgeleverd!

chris

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

schandalig hoe les werd gegeven in de examen training VMBO TL, onbeschoft naar leerlingen en totaal waardeloos. Complete verspilling van het geld.

Antwoord ExamenOverzicht

Bedankt voor je feedback. Vervelend om te horen dat je niet tevreden was over de examentraining voor vmbo TL. We vinden het belangrijk dat leerlingen zich serieus genomen en goed begeleid voelen, dus het spijt ons dat jouw ervaring anders was. We nemen dit soort signalen serieus en willen graag begrijpen wat er precies mis is gegaan. Neem gerust contact met ons op via info@examenoverzicht.nl, zodat we samen kunnen kijken hoe we dit kunnen verbeteren.

Derk Mulder

SterSterLege sterLege sterLege ster

Samenvatting is prima, oefen opgaven niet. Zijn gewoon opdrachten uit oude examens. Zou bruikbaar kunnen zijn als er extra uitleg bij stond, maar de antwoorden waren ook precies hetzelfde als de antwoorden die je vind op examenblad. Makkelijk geld verdienen.

Antwoord ExamenOverzicht

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de samenvatting, daar zijn we blij mee. Jammer dat de oefenopgaven minder goed zijn bevallen. We hebben er bewust voor gekozen om gebruik te maken van oude examenopgaven, omdat die goed aansluiten bij wat je op het echte examen kunt verwachten. Wat onze bundel onderscheidt, is dat de vragen zijn gesorteerd per onderwerp. Zo kun je doelgericht oefenen op de onderdelen waar je nog moeite mee hebt. In een volledig examen (zoals op examenblad) staan alle onderwerpen door elkaar, wat minder overzichtelijk is als je specifiek op één onderwerp wilt trainen. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen!

J.J.

SterSterSterSterLege ster

Handig, kort, meteen de hoofdzaken te pakken. Maakt het leren voor een examen echt veel makkelijker. Voor ons was alleen de samenvatting per vak voldoende om te hebben.

Daan

Super commercieel

Antwoord ExamenOverzicht

Bedankt voor je reactie. We streven ernaar om onze leermiddelen voor een breed publiek toegankelijk te maken, zonder concessies te doen aan kwaliteit en inhoud. We staan altijd open voor suggesties!

Maarten

Geruststellend

Sophie

SterSterSterSterLege ster

De theorie boeken helpen enorm. Oefenboeken helaas weinig gebruikt omdat je uiteindelijk meer leert door oud examens te maken

de Ruiter

Heel duidelijke uitleg, goed te begrijpen. Niks overbodig maar precies dat wat je moet weten op het examen. We hado.a. Biologie. Examen is zoveel beter gemaakt dan alle toetsen van afgelopen twee jaren.!

Jan

Super kort, duidelijk en goed uitgelegd! Door studenten zelf geschreven (herzien door leraren), die precies weten wat er omgaat in het hoofd van scholieren. Al met al een goed idee!

Patrizia

Makkelijk leren, duidelijk beschrijving, veel aan gehad!

Axl

SterSterSterHalve sterLege ster

Duidelijke uitleg en samenvatting. Veel gehad aan wiskunde. Op deze manier alles herhalen en leren was erg fijn, ben denk ik hierdoor wel geslaagd!

Simona

Super duidelijk!! Ik ben maar 1 keer door alle boekjes gegaan en ben Geslaagd!

ExamenOverzicht verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

ExamenOverzicht heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 22 april 2017

ExamenOverzicht

ExamenOverzicht is het eindexamenplatform voor samenvattingen, oefenvragen, begrippenlijsten en video’s. Ons doel is om producten te maken die jouw slagingskans vergroten. Wij weten dat het examen al moeilijk genoeg is. In de stressvolle examenperiode kun je daarom alle hulp gebruiken. Wij geloven dat iedere leerling kan slagen voor het eindexamen. Inmiddels hebben wij al meer dan 40.000 leerlingen geholpen om te slagen voor het eindexamen. En ook jou helpen we graag slagen!

Van Deventerlaan 31

Sophie

de Ruiter

Jan

Patrizia

Makkelijk leren, duidelijk beschrijving, veel aan gehad!

Axl

Simona

Super duidelijk!! Ik ben maar 1 keer door alle boekjes gegaan en ben Geslaagd!

ExamenOverzicht heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10