9 /10

checkbox95% beveelt ExamenOverzicht aan!

Jacobs

Super tof om met examenopgaven aan de slag te gaan

Michelle

Heel goed en handig

Stijn Dekker

Goed heb de cursus beetje over hoeven nemen en ben met gemak geslaagd met 3 fouten door de online cursus en de lesdag

Tess

SterSterSterSterLege ster

Snelle levering, kort doorheen gebladerd, zag er goed en overzichtelijk uit. In de herfstvakantie ga ik er mee starten!

Anouk

Overzichtelijk en duidelijk, wel nog veel extra betalen

Hebe

Top hulp voor examens

R

SterSterSterLege sterLege ster

Geschikt voor de laatste lootjes. De examenvragen erin verwerkt zijn te makkelijk, het antwoord op de vraag heb je vaak 2 regels eerder gelezen en geven een vals gevoel. Oefentoetsen laten dan zien dat je het nog helemaal niet zo goed beheerst. Mocht je de hele samenvatting volledig uit je hoofd kennen, komt het goed. Je zult er vrij weinig aan hebben als je enkele dagen voor het examen de samenvatting 2 a 3 keer doorneemt. Gebruik gemaakt van: Examenoverzicht online samenvattingen (tekst) Volledig profiel NT/NG Havo.

Antwoord ExamenOverzicht

Bedankt voor je review! Fijn dat je onze samenvatting hebt gebruikt en de tijd hebt genomen om een review te schrijven. We begrijpen je punt over de examenvragen: we hebben er bewust voor gekozen om oude examenopgaven te gebruiken, omdat die aansluiten bij wat je op het echte examen kunt verwachten. Wel zijn de vragen in onze samenvatting gesorteerd per onderwerp. Dat maakt het mogelijk om gericht te oefenen op onderdelen waar je nog onzeker over bent en geeft je direct de mogelijkheid om te bekijken of alles duidelijk is wat je hebt gelezen. We adviseren om de samenvatting niet alleen vlak voor het examen meerdere keren door te nemen, maar deze juist ook te combineren met het oefenen van oude examens. Op die manier merk je direct waar je nog extra aandacht aan moet besteden. Bedankt dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen, we nemen je feedback mee!

Geantwoord op

Helaas was het boek voor te laat binnen om er nog in te kunnen leren

Riëlle Kool

Top

Romie

Heeft heel goed geholpen!! Stond er niet zo goed voor maar ben mede dankzij ExamenOverzicht toch geslaagd!!

Lauren Schuchmann

SterSterSterHalve sterLege ster

Het zijn echt prima boekjes maar je hebt meer nodig om alles te weten en ze zijn ook gewoon redelijk duur filmpjes hielpen beter voor mij werd voor de rest wel snel bezorgd ik vind alleen de manier van nakijken een beetje onhandig

Amelia

Fijn , geknopt en duidelijk

nena

Helder en overzichtelijk

ExamenOverzicht verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

ExamenOverzicht heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 22 april 2017

ExamenOverzicht

ExamenOverzicht is het eindexamenplatform voor samenvattingen, oefenvragen, begrippenlijsten en video’s. Ons doel is om producten te maken die jouw slagingskans vergroten. Wij weten dat het examen al moeilijk genoeg is. In de stressvolle examenperiode kun je daarom alle hulp gebruiken. Wij geloven dat iedere leerling kan slagen voor het eindexamen. Inmiddels hebben wij al meer dan 40.000 leerlingen geholpen om te slagen voor het eindexamen. En ook jou helpen we graag slagen!

Van Deventerlaan 31

3528AG Utrecht