EWDR

Nettie

Egypte Abu Dabbab

Beschrijf hier uw duikreis

Een nagenoeg volledig ontzorgde duikvakantie. Fijne plek om te verblijven (duikschool,accomodatie)

André

De Malediven, eiland Maamigili

Beschrijf hier uw duikreis

Goed georganiseerde duikreis. Fijn gasthuis op Maamigili met goede bediening en lekker eten.
Uitstekende duikschool met ervaren duidgidsen.
Ik kom hier zeker weer terug.

S Bos

Beschrijf hier uw duikreis

Fantastische duikvakantie naar de Malediven gemaakt! We verbleven in het Shamar Guesthouse, een prima resort. Van daaruit deden we duiktripjes met een goed uitgeruste, comfortabele boot. 5 Extra... Fantastische duikvakantie naar de Malediven gemaakt! We verbleven in het Shamar Guesthouse, een prima resort. Van daaruit deden we duiktripjes met een goed uitgeruste, comfortabele boot. 5 Extra duiken geboekt wat geen enkel probleem was. Erg vriendelijk personeel en een goed georganiseerde reis door EWDR!

Pim

Nat, walvishaai en mantas

Kees

Beschrijf hier uw duikreis

Mooie duikjes gemaakt. Manta's, gesnorkeld met walvishaai, bijna elke duik wel haaien gezien. Veel variatie. Aanradertje!

Joost Koetsier

Duikvakantie

Reinier

Kenia

Beschrijf hier uw duikreis

Mooie combinatie van duiken en safari

Jean-Paul Boerekamps

Kaapverdië.

Beschrijf hier uw duikreis

Mooie en unieke reis met 8 duiken op eiland Sao Vicente en daarna 2 dagen wandelen op Santa Antao. Alles perfect geregeld, inclusief transport. Veel gezien, zowel boven als onder water.

Richtje en Wim

Gili Air en rondreis Bali

Beschrijf hier uw duikreis

5 dagen PADI open water course op Gili air. Heerlijk eilandje, een fijne duikschool en onze duikbrevetten gehaald!
Daarna nog een verblijf in een paar fantastische hotels op Bali, met een paar leuke dagtrips. Zo hebben we ook nog wat cultuur gesnoven.
EWDR, wat hebben wij een fijne vakantie gehad en wat was alles goed geregeld!!
we komen gauw terug om een nieuw duikavontuur te boeken.
Richtje en Wim.

Arjan Pronk

Egypte, Marsa Alam

Beschrijf hier uw duikreis

Week met familie in Abu Dabbab diving Lodge geweest, fantastische week gehad, goede staff, fijn en kort geschakeld met Robbert en Sebastiaan, kort van te voren geboekt, maar alles prima geregeld,... Week met familie in Abu Dabbab diving Lodge geweest, fantastische week gehad, goede staff, fijn en kort geschakeld met Robbert en Sebastiaan, kort van te voren geboekt, maar alles prima geregeld, ook fijn ook om even na te praten hoe de reis geweest was