8.5 /10

checkbox93% beveelt EV Company aan!

Hoe heeft u het adviseringstraject ervaren?
SterSterSterSterLege ster
Hoe verliep het inplannen van de installatieafspraak?

Hans

Heeft u nog verdere op-/ of aanmerkingen?
Dit bedrijf heeft zijn zaakjes zeer slecht voor elkaar. Als je een laadpaal via hun hebt aangeschaft dan mag je hopen dat deze het blijft doen, want ze zijn onbereikbaar voor vragen.

W.konning

Door van de Bron

Heeft u nog verdere op-/ of aanmerkingen?
Klantenservice niet bereikbaar. Communicatie via autobot whatsapp.

Kim

Via vandebron

Heeft u nog verdere op-/ of aanmerkingen?
Via vandebron is zonder bericht mijn laadpas abonnement naar EV company overgezet. Nergens op de site vind je info over opzeggen en klantenservice is niet bereikbaar. Waardeloos bedrijf!

Ron

Via Van de Bron

Heeft u nog verdere op-/ of aanmerkingen?
Slechte klantenservice. Ze kunnen daar niks concreet voor je doen. Geven het alleen maar door (bv blokkeren oude pas en aanvragen nieuwe). Daarna hoor je niks meer en blijf je met vragen zitten over je pas

bedrijf

via leasebedrijf

Heeft u nog verdere op-/ of aanmerkingen?
reactietijd op vragen via de portal is slecht (4-7 werkdagen) en vervolgvragen reactietijd idem.

Marcel Zwiers

Heeft u nog verdere op-/ of aanmerkingen?
wat een slecht bedrijf is dit toch zeg- Allereerst zijn ze onbereikbaar, vervolgens sturen ze een ander bedrijf om de laadpalen te monteren. Dat bedrijf is vervolgens prima maar die moeten dus rapporteren aan EV company. Wat een drama. De monteurs zelf zeggen dat EV Company een ramp is. Eerst komen ze met een verkeerde lader, vervolgens zonder splitter en dongel dus na 6 weken nog steeds niet gemaakt. Belt de monteur naar EV Company wordt die zelf in de wachtrij gezet en verbreekt hij na een eindeloos bandje dat het druk is, moedeloos de verbinding. Wat verschrikkelijk.

Pieter

via vandebron

Heeft u nog verdere op-/ of aanmerkingen?
overstap laadpas van vandebron naar EV-company leidt tot een niet functionerende laadpas. Wordt geen contact meer opgenomen, wat wel beloofd werd.

Rudolf Korswagen

SterSterLege sterLege sterLege ster

Via Hyundai Dealer

Heeft u nog verdere op-/ of aanmerkingen?
Nu weer beperking van de laadsnelheid van 7 kW naar 2,5 kW waardoor mijn auto pas na een dag laden weer vol is.

via werkgever

Heeft u nog verdere op-/ of aanmerkingen?
een laadpaal is zo geplaats maar dan... Foutieve bedragen op factuur... niet te bereiken. Als je al iemand aan de lijn krijgt mogen/willen ze je niet helpen. Keer op keer doorverbinden. Op mails volgt altijd een standaard reactie als er al gereageerd word.

Erik

Heeft u nog verdere op-/ of aanmerkingen?
Reageren totaal niet op mails, wachttijden bij de telefoon zijn behoorlijk lang. Wordt dan wel vriendelijk geholpen maar door iemand die zelf niks kan / mag uitvoeren. De support afdeling is zwaar onderbemand. Inmiddels kan ik al bijna een maand geen goed gebruik meer maken van de laadpaal (laadsessies worden niet vergoed). Bij mijn werkgever al beklag gedaan en gevraagd of ik over kan /mag stappen naar een andere backoffice die wel ondersteuning kan bieden.

Tzorg

Al 5 weken bezig om een afspraak te maken om een laadpaal te maken

Rene

Laadpaal overgenomen van werkgever

Heeft u nog verdere op-/ of aanmerkingen?
Foutieve bedragen op vergoedingsfacturen en sinds kort worden er geen vergoedingsfacturen meer gestuurd. Geen contact te krijgen per mail en telefonisch. Waardeloze klantenservice.

Hulstein

SterSterSterHalve sterLege ster

via mijn werkgever

Heeft u nog verdere op-/ of aanmerkingen?
de factuur van het plaatsen klopt al niet de bereikbaarheid telefonisch is een drama trek maar dik een half uur uit . Als er erge problemen zijn en je neemt contact met ze op dan wordt het ook binnen af zienlijke tijd opgelost.

Willemstein

Heeft u nog verdere op-/ of aanmerkingen?
Echt slecht, u een half jaar de laadpaal nog niet een maand goed gewerkt. Blijven maar monteurs sturen , waardeloos

Volksbank

Via de werkgever

Heeft u nog verdere op-/ of aanmerkingen?
Als klant wordt je volledig genegeerd. Geen reactie op aangemaakt ticket casenummer 00083209

EV Company verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

EV Company heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.5/10
  • checkEerste review geschreven op 8 juni 2016

EV Company

UW PARTNER IN ELEKTRISCH RIJDEN! EV Company is een dynamisch bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in laadoplossingen voor elektrische en plug-in hybride auto’s. Inmiddels bedienen wij klanten over de hele wereld maar met name in Europa. Onze klanttevredenheid staat altijd centraal in onze dienstverlening, mede door het leveren van innovatieve laadoplossingen, maar vooral door mee te denken om tot de beste oplossing te komen. Wij denken graag duurzaam mee!

Schinkeldijkje 2A+B

1432CE Aalsmeer

Hoe heeft u het adviseringstraject ervaren?
SterSterSterSterLege ster
Hoe verliep het inplannen van de installatieafspraak?

Hans

W.konning

Door van de Bron

Heeft u nog verdere op-/ of aanmerkingen?
Klantenservice niet bereikbaar. Communicatie via autobot whatsapp.

Kim

Via vandebron