8.3 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox90% beveelt EV Company aan!

Hoe heeft u het adviseringstraject ervaren?
7.6/10
Hoe verliep het inplannen van de installatieafspraak?

JP. Sablerolle

via werkgever

Heeft u nog verdere op-/ of aanmerkingen?
Waardeloos bedrijf, tenminste, als ze nog bestaan.

HNS

via vd Bron

Onbereikbaar

Henk de Vries

Via werkgever

Heeft u nog verdere op-/ of aanmerkingen?
De installateur had (een paar jaar geleden) werkelijk geen idee waar hij mee bezig was. Inmiddels is de paal al enkele weken defect; EV Company reageert gewoon niet op de mails. Elke maand een factuur sturen lukt ze, maar verder niets.

Hatice

Via van de Bron

Heeft u nog verdere op-/ of aanmerkingen?
Zeer slechte ervaring / onbetrouwbaar Zonder mijn toestemming ben ik door Van de Bron overgezet naar dit bedrijf. De communicatie is vanaf het begin onduidelijk en rommelig. Facturen kwamen ongewenst binnen na telefonisch contact, maar zijn uiteindelijk wél door mij betaald. Tot mijn grote verbazing is een week na betaling mijn laadpas gedeactiveerd, terwijl ik op dat moment op vakantie was in Zwitserland. Dit heeft voor enorme stress en problemen gezorgd. Sindsdien is het niet mogelijk om contact te krijgen: er wordt niet opgenomen, e-mails blijven onbeantwoord en er is totaal geen klantenservice. Ik vind deze handelswijze ronduit schandalig en zeer onprofessioneel. Absoluut geen betrouwbaar bedrijf. Niet aan te raden.

Yasin Ozer

Klant

Heeft u nog verdere op-/ of aanmerkingen?
Geen reactie klantenservice. Ze blijven facturen sturen na beëindiging.

Nicolette

Autoleas

Heeft u nog verdere op-/ of aanmerkingen?
Wat een enorm slechte communicatie en advies. Ook betalingen lopen niet goed. Reacties ontbreken.

Marco

via leasemaatschappij 10 jaar geleden

Heeft u nog verdere op-/ of aanmerkingen?
onmogelijk om contact te krijgen. geen reactie op email, telefonisch niet bereikbaar en chatbox levert niets op

Bas

Van de bron

Heeft u nog verdere op-/ of aanmerkingen?
Waarom moet ik ineens 2x btw betalen?? Eerst over de laadsessie en dan over de gehele factuur. Er klopt helemaal niks van

WJ Bosma

Via VandeBron

Heeft u nog verdere op-/ of aanmerkingen?
Ga niet met dit bedrijf in zee. Ook "Last Mile Solutions" is niet betrouwbaar. EV Company beantwoordt geen mails, vragen of opzeggingen. Er wordt maandelijks geincasseerd, maar ze leveren niet, en reageren niet.

Dick

(Ex) Werkgever

Heeft u nog verdere op-/ of aanmerkingen?
Na een moeizame start qua afspraken en installatie leek alles goed te verlopen. Toen ik van werkgever veranderde en de laadpaal alleen nog privé wilde gaan gebruiken, veranderde dit alles… Moeilijk contact te krijgen met dit bedrijf en als je contact hebt dan beloven ze van alles, maar er gebeurt totaal niks. Ik heb nu al twee jaar een laadpaal aan de muur waar ik niks mee kan!!! Waardeloos bedrijf en een zeer slecht klantenservice!!! Iemand tips om de laadpaal weer werkend te krijgen?

Koen

Overgenomen van vandebron maar respecteren contract niet

Heeft u nog verdere op-/ of aanmerkingen?
Incorrecte facturen waar de helpdesk medewerkers over zeggen dat het inderdaad niet klopt maar die uiteindelijk niet gecorrigeerd worden. Als je de helpdesk al te pakken krijgt beloven ze verbetering maar doen ze niets. Schriftelijk reageren ze al helemaal niet. Hele slechte service. ik betaal bij een andere aanbieder graag meer dan nog zaken te moeten doen met dit bedrijf

Elroy ten Barge

Overgezet door Vandebron zonder goedkeuring

Geen zaken mee doen.

Rob

Laadpunt voor auto

Heeft u nog verdere op-/ of aanmerkingen?
Laadpaal is al 3 maanden afgesloten, maar ze blijven facturen en aanmaningen sturen. Ook reageren ze niet op e-mails

Peter

Via Vandebron

Heeft u nog verdere op-/ of aanmerkingen?
Telefonisch niet bereikbaar. Opzeggen lukt niet, ondanks herhaalde verzoeken. Kosten lopen door. Hoe kom ik van ze af?

A. Smith

Overname van Vandebron

Heeft u nog verdere op-/ of aanmerkingen?
EV-company komt met belachelijk verhoogte prijzen tav van Vandebron. Op mijn verzoek uitleg te geven wordt niet gereageerd. Krijg wel een nog hogere factuur!!! Onmiddelijk weg hier!

EV Company verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

EV Company heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.3/10
  • checkEerste review geschreven op 8 juni 2016

EV Company

UW PARTNER IN ELEKTRISCH RIJDEN! EV Company is een dynamisch bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in laadoplossingen voor elektrische en plug-in hybride auto’s. Inmiddels bedienen wij klanten over de hele wereld maar met name in Europa. Onze klanttevredenheid staat altijd centraal in onze dienstverlening, mede door het leveren van innovatieve laadoplossingen, maar vooral door mee te denken om tot de beste oplossing te komen. Wij denken graag duurzaam mee!

Schinkeldijkje 2A+B

1432CE Aalsmeer

Hoe heeft u het adviseringstraject ervaren?
7.6/10
Hoe verliep het inplannen van de installatieafspraak?

JP. Sablerolle

via werkgever

Heeft u nog verdere op-/ of aanmerkingen?
Waardeloos bedrijf, tenminste, als ze nog bestaan.

HNS

Via van de Bron

Yasin Ozer

Klant

Heeft u nog verdere op-/ of aanmerkingen?
Geen reactie klantenservice. Ze blijven facturen sturen na beëindiging.

Nicolette

Autoleas