8.5 /10

checkbox88% beveelt Eurogifts aan!

Ulrike Dries

snelle service - goede opvolging - scherpe prijs

nvt

Kelly Derom (SETAC Europe)

SterSterSterSterLege ster

Steeds snelle respons. Goede service. Tevreden!

Waarom beveelt u Eurogifts (niet) aan?
Vriendelijke, snelle en goede service.

Antwoord Eurogifts

Beste Kelly Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en de score van 8/10! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze snelle reacties, vriendelijke service en de kwaliteit van onze dienstverlening. Bedankt voor uw vertrouwen en aanbeveling! Met vriendelijke groeten, Het Eurogifts team

Vinckier

SterSterSterSterLege ster

Zeer tevreden over resultaat van ons relatiegeschenk. Snelle levering en goede service.

prijs/kwaliteit

Antwoord Eurogifts

Beste Sven Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en de score van 8/10! Fijn om te horen dat u tevreden bent over het resultaat van uw relatiegeschenk, de snelle levering en onze service. Bedankt voor uw vertrouwen en aanbeveling! Met vriendelijke groeten, Het Eurogifts team

ZPZ Brussel-Hoofdstad-Elsene

Top! Altijd oplossingsgericht en volledig ten dienste van de klant.

Zijn uniek en een krak in hun vak

Antwoord Eurogifts

Beste Christophe Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling en de topscore van 10/10! Geweldig om te lezen dat u onze oplossingsgerichte aanpak en klantgerichte service zo waardeert. Bedankt voor uw vertrouwen en aanbeveling! Met vriendelijke groeten, Het Eurogifts team

Björn Van Ransbeek/ Gemeente Wemmel

Snelle reactie, goede service

Antwoord Eurogifts

Beste Björn Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en de mooie score van 9/10! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze snelle reacties en de goede service. We doen er alles aan om elke bestelling vlot en naar tevredenheid af te handelen. Bedankt voor uw vertrouwen en aanbeveling! Met vriendelijke groeten, Het Eurogifts team

Vrije basisschool Putte

Wij zijn zeer tevreden over de levering en het uiteindelijke resultaat van ons relatiegeschenk. Een persoonlijk bedrukte brooddoos. Service zeer goed en snelle levering.

Waarom beveelt u Eurogifts (niet) aan?
Omdat ik in de toekomst opnieuw zelf een bestelling zou plaatsen, uit tevredenheid.

Antwoord Eurogifts

Beste Sophie Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en de score van 10/10! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de levering en het resultaat van uw gepersonaliseerde brooddoos. Bedankt voor uw vertrouwen en aanbeveling! Met vriendelijke groeten, Het Eurogifts team

Ecole de coiffure et de bio-esthétique

Très bien

Très réactive et rapide pour la livraison et la communication

Antwoord Eurogifts

Bonjour, Un grand merci pour votre excellente évaluation et la note parfaite de 10/10 ! Nous sommes ravis de savoir que vous appréciez notre réactivité, la rapidité de la livraison et la clarté de notre communication. Votre satisfaction est notre plus belle récompense. Merci pour votre confiance et votre recommandation ! Cordialement, L’équipe Eurogifts

Politie Geel/Laakdal/Meerhout

Zeer duidelijke communicatie. Steeds snel antwoord na het sturen van een mail. Alles netjes meer dan op tijd geleverd. Zeer tevreden !

Waarom beveelt u Eurogifts (niet) aan?
Alles vlot en vriendelijk afgehandeld.

Antwoord Eurogifts

Beste Anne Hartelijk dank voor uw schitterende beoordeling en de topscore van 10/10! Fijn om te lezen dat onze communicatie duidelijk is, dat u snel antwoord krijgt op uw mails en dat de levering steeds netjes en op tijd verloopt. Bedankt voor uw vertrouwen en aanbeveling! Met vriendelijke groeten, Het Eurogifts team

Spriet Andy CommV

Reeds 2 bestellingen ontvangen van Eurogifts - vlotte service - reageren snel op vragen - goede kwaliteit - mooie artikelen

Topservice

Antwoord Eurogifts

Beste Andy Hartelijk dank voor uw prachtige review en de score van 10/10! Geweldig om te horen dat u tevreden bent met de vlotte service, snelle reacties en de kwaliteit van onze artikelen. Bedankt voor uw vertrouwen en aanbeveling! Met vriendelijke groeten, Het Eurogifts team

Katrien De Vlieger

Zeer snelle reactie. mooie kwaliteit. Mooi product!

ze werken snel, mooi. Prijs kwaliteit top

Antwoord Eurogifts

Beste Katrien Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling en de topscore van 10/10! Geweldig om te horen dat u tevreden bent over onze snelle reacties, de mooie kwaliteit van het product en de prijs-kwaliteitverhouding. Bedankt voor uw vertrouwen en aanbeveling! Met vriendelijke groeten, Het Eurogifts team

Boetiek Fleur

SterSterSterHalve sterLege ster

Zie aantal gegeven sterren

Antwoord Eurogifts

Beste Hartelijk dank voor uw feedback en uw beoordeling. Fijn dat u ons zou aanbevelen en we hopen u bij een volgende bestelling helemaal tevreden te kunnen stellen! Met vriendelijke groeten, Het Eurogifts team

Ellen Pauwels / GO! 4 Tech

We hebben al verschillende keren gadgets en gifts besteld voor onze technische school, om aan leerlingen, personeel, bezoekers en buitenlandse partnerscholen te schenken. De materialen zijn goed, werken goed, mooi gedaan en zijn gegeerd! De assistentie van het team is snel, to-the-point, efficiënt en wordt enorm gewaardeerd! Net daarom bestellen we telkens opnieuw bij hen voor meer :).

Antwoord Eurogifts

Beste Ellen Hartelijk dank voor uw fantastische review en de mooie score van 10/10! Het doet ons bijzonder veel plezier te lezen dat u al meerdere keren op ons vertrouwt voor gadgets en gifts voor uw school. Bedankt voor het vertrouwen en graag tot een volgende samenwerking! Met vriendelijke groeten, Het Eurogifts team

Koor Cantate Erps-Kwerps

We plaatsten een bestelling van waterflessen (Waterfles Lila 500 ml) en deze werd vlot geleverd, zoals werd beloofd. We hadden vroeger nog dergelijke waterflessen besteld en we waren toen ook heel tevreden over het product.

Waarom beveelt u Eurogifts (niet) aan?
Snelle levering en degelijk materiaal.

Antwoord Eurogifts

Beste Hartelijk dank voor uw mooie review en score van 9/10! Fijn om te horen dat de levering van de waterflessen vlot verliep en volledig volgens afspraak was. Bedankt voor uw vertrouwen en aanbeveling. We staan graag opnieuw voor u klaar bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Het Eurogifts team

Bvba agri de clercq steven

Prima geholpen Zoals opmaak logo Super snel geregeld en geleverd

Super service

Antwoord Eurogifts

Beste, Hartelijk dank voor uw fijne review en mooie score van 9/10! Geweldig om te horen dat u tevreden bent over de opmaak van uw logo en dat alles snel en vlot geregeld en geleverd werd. Daar doen we het voor! Met vriendelijke groeten, Het Eurogifts team

AHP

Ruime keuze en kwaliteit. Vlotte en correcte afhandeling van onze bestelling. Bij vragen of opmerkingen krijg je snel feedback van een medewerker.

vlotte en correcte afhandeling

Antwoord Eurogifts

Beste Hartelijk dank voor uw mooie woorden en de topscore van 10/10! Bedankt voor uw vertrouwen en aanbeveling. We kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groeten, Het Eurogifts team

Geantwoord op

Eurogifts verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Eurogifts heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.5/10
  • checkEerste review geschreven op 4 juli 2023

Eurogifts

EuroGifts voorziet al meer dan 40 jaar 40.000 tevreden klanten van gepersonaliseerde relatiegeschenken en promotieartikelen. We bedrukken, graveren of borduren uw bestelling met de grootste zorg en garanderen een uitstekende kwaliteit. Daarbovenop staan we voor een snelle levering zodat niet alleen ú tevreden bent, maar ook de mondhoeken van uw connecties de hoogte in gaan. Bestellen kan snel en handig online in onze geavanceerde webshop. Volg alles vanop de eerste rij, van offerte- en winkelma

Ulrike Dries

snelle service - goede opvolging - scherpe prijs

nvt

Kelly Derom (SETAC Europe)

SterSterSterSterLege ster

Steeds snelle respons. Goede service. Tevreden!

Waarom beveelt u Eurogifts (niet) aan?
Vriendelijke, snelle en goede service.

Vinckier

prijs/kwaliteit

ZPZ Brussel-Hoofdstad-Elsene

Top! Altijd oplossingsgericht en volledig ten dienste van de klant.

Zijn uniek en een krak in hun vak

Très bien

Très réactive et rapide pour la livraison et la communication

Politie Geel/Laakdal/Meerhout

Waarom beveelt u Eurogifts (niet) aan?
Alles vlot en vriendelijk afgehandeld.

Spriet Andy CommV

Topservice

Katrien De Vlieger

Zeer snelle reactie. mooie kwaliteit. Mooi product!

ze werken snel, mooi. Prijs kwaliteit top

Boetiek Fleur

SterSterSterHalve sterLege ster

Zie aantal gegeven sterren

Ellen Pauwels / GO! 4 Tech

Koor Cantate Erps-Kwerps

Waarom beveelt u Eurogifts (niet) aan?
Snelle levering en degelijk materiaal.

Bvba agri de clercq steven

Prima geholpen Zoals opmaak logo Super snel geregeld en geleverd