Ruth Nachtergaele
Altijd heel correct
- Waarom beveelt u Eurogifts (niet) aan?
- Persoonlijk contact is ook mogelijk.
ZEER POSITIEF
Wij werden zeer goed geholpen voor een dringende bestelling
Vlotte communicatie bij extra vragen over bestelling
goede ervaring
Het was een zeer goede ervaring voor een grote bestelling waar alle goodies op tijd zijn geleverd en sommigen zelfs met extra voorrang, waar zij dus rekening mee hebben gehouden. De communicatie met Christine H. Verliep vlot en mijn vragen werden duidelijk beantwoord en verwerkt.
Ik werk graag samen met Eurogifts. Niet enkel door de kwaliteit en ruime keuze van het productportfolio, maar vooral door de geweldige service, proactiviteit en klantgerichtheid. Aanrader!
Goed, duidelijk en vlot
snelle levering, niet duur
Mooie producten en kwalitatief in orde
Altijd tevreden klant! Correcte levering en prima afwerking!
uitstekend
Super.
Eurogifts verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Eurogifts heeft de volgende resultaten bereikt:
ZEER POSITIEF
Wij werden zeer goed geholpen voor een dringende bestelling
Vlotte communicatie bij extra vragen over bestelling
goede ervaring
Goed, duidelijk en vlot
snelle levering, niet duur
Mooie producten en kwalitatief in orde
Altijd tevreden klant! Correcte levering en prima afwerking!
uitstekend
Super.