8.5 /10

checkbox88% beveelt Eurogifts aan!

Marleen Buys

SterSterSterHalve sterLege ster

prima

alles ok

Antwoord Eurogifts

Beste Hartelijk dank voor uw beoordeling en uw feedback. Fijn om te horen dat alles in orde was en dat u ons toch zou aanbevelen. We nemen uw scores mee om onze reactiesnelheid, levering en klantvriendelijkheid verder te verbeteren. Bedankt voor uw vertrouwen! Met vriendelijke groeten, Het Eurogifts team

Ellas

Waarom beveelt u Eurogifts (niet) aan?
producten die je besteld, in ons geval balpennen met logo, altijd top en in orde

Antwoord Eurogifts

Beste Hartelijk dank voor uw beoordeling en de score van 8/10! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van de balpennen met logo en onze klantvriendelijkheid. Bedankt voor uw vertrouwen en aanbeveling! Met vriendelijke groeten, Het Eurogifts team

Voertuigenwijding

zeer positief

perfecte én snelle service met kwalitatieve produkten

Antwoord Eurogifts

Beste Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en de score van 9/10! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze snelle en correcte service en de kwaliteit van onze producten. We waarderen uw vertrouwen en aanbeveling enorm. Met vriendelijke groeten, Het Eurogifts team

Ysco

Goede en snelle service door Christine, top sales manager!!!

Waarom beveelt u Eurogifts (niet) aan?
Veel ervaring, prijs/kwaliteit perfect!

Antwoord Eurogifts

Beste Sherly Hartelijk dank voor uw fantastische review en de topscore van 10/10! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze snelle service en de samenwerking met Christine. Bedankt voor uw vertrouwen en aanbeveling! Met vriendelijke groeten, Het Eurogifts team

DeKa Graphics

Topservice en klantgericht

Waarom beveelt u Eurogifts (niet) aan?
Vriendelijke klantenservice en snelle en correcte levering!

Antwoord Eurogifts

Beste Hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u onze klantgerichte aanpak, vriendelijke service en snelle en correcte levering zo waardeert. Bedankt voor uw vertrouwen en aanbeveling! Met vriendelijke groeten, Het Eurogifts team

Lauwerijs Reclame

Vlot contact en snelle levering!

Idem hierboven

Antwoord Eurogifts

Beste Bieke Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en de topscore van 10/10! Fijn om te horen dat u tevreden bent over het vlotte contact en de snelle levering. We doen er alles aan om onze klanten snel en correct verder te helpen, dus uw feedback doet ons veel plezier. Bedankt voor uw vertrouwen en aanbeveling! Met vriendelijke groeten, Het Eurogifts team

Lien Seghers en Yari Van Kaer

SterSterSterSterLege ster

Wij hadden een fantastische ervaring met eurogifts. Wij bestelden huwelijksbedankingen en ze waren perfect wat we verwachten. Door de ongelooflijke service van Melanie werd een foutje met de pakjesdienst snel en professioneel opgelost. Dit werd enorm geapprecieerd! Aanrader om hier te bestellen!

Waarom beveelt u Eurogifts (niet) aan?
De geweldige service van Melanie!

Antwoord Eurogifts

Beste Lien en Yari Hartelijk dank voor jullie mooie review en fijne woorden! Wat leuk om te horen dat de huwelijksbedankingen helemaal aan jullie verwachtingen voldeden. Ook fijn dat de service van Melanie zo gewaardeerd werd en dat het probleem met de pakjesdienst snel en professioneel opgelost kon worden. We geven jullie compliment zeker aan haar door! Bedankt voor jullie vertrouwen en aanbeveling. We wensen jullie nog een prachtige tijd samen toe! Met vriendelijke groeten, Het Eurogifts team

André Van Laer

Vlotte opvolging van de bestelling. Advies bij bedrukking.

Waarom beveelt u Eurogifts (niet) aan?
Perfecte opvolging van de bestelling. Van offerte tot eindbestelling, met advies omtrent bedrukkingsmogelijkheden. Snelle levering. Er valt werkelijk niets om aan te merken.

Antwoord Eurogifts

Beste André Hartelijk dank voor uw uitgebreide en mooie beoordeling en de score van 9/10! Het doet ons veel plezier te lezen dat u tevreden bent over de volledige opvolging van uw bestelling, van offerte tot levering. Ook fijn dat ons advies rond de bedrukkingsmogelijkheden gewaardeerd werd. Bedankt voor uw vertrouwen en aanbeveling. We helpen u in de toekomst graag opnieuw verder! Met vriendelijke groeten, Het Eurogifts team

Piustien

SterSterLege sterLege sterLege ster

Helaas was de levering heel erg traag én op het facturatieadres ipv het leveringsadres

foute levering, té veel heen en weer voor de juiste bestelling

Antwoord Eurogifts

Beste Tine Bedankt dat u de tijd nam om uw feedback met ons te delen. Het spijt ons te horen dat de levering niet naar wens verlopen is en dat het pakket op het verkeerde adres werd geleverd. Ook de vertraging en de extra opvolging die nodig was voor de juiste bestelling begrijpen we als erg vervelend. Dit is uiteraard niet de service die we willen bieden aan onze klanten. We nemen uw opmerkingen intern mee zodat we onze opvolging en leveringen verder kunnen verbeteren. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw eerlijke feedback. Met vriendelijke groeten, Het Eurogifts team

Wesley Bogaert

Snel en goed

Perfecte dienstverlening

Antwoord Eurogifts

Beste Wesley Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en de score van 9/10! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze snelle service en dienstverlening. Bedankt voor uw vertrouwen en aanbeveling! Met vriendelijke groeten, Het Eurogifts team

Karien Saegerman

Alles prima in orde. Drukproef, bestelling en na 4 dagen was er al de levering. Supersnelle service dus

correct én snel

Antwoord Eurogifts

Beste Karien Hartelijk dank voor uw fantastische review en de topscore van 10/10! Geweldig om te horen dat alles vlot verlopen is, van de drukproef tot de levering. Fijn dat u onze snelle en correcte service zo waardeert. Bedankt voor uw vertrouwen en aanbeveling! Met vriendelijke groeten, Het Eurogifts team

Steven Taffin

Zeer goede afhandeling van begin te einde

Alles wat gevraagd en beloofd werd is nagekomen

Antwoord Eurogifts

Beste Steven Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling en de topscore van 10/10! Het doet ons veel plezier te horen dat u tevreden bent over de volledige afhandeling van begin tot einde. Bedankt voor uw vertrouwen en aanbeveling! Met vriendelijke groeten, Het Eurogifts team

Kompas Notarissen

Goede service en communicatie!

Waarom beveelt u Eurogifts (niet) aan?
Er werd extra moeite gedaan om mijn bestelling tijdig te leveren.

Antwoord Eurogifts

Beste Julie Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling en de topscore van 10/10! Fijn om te horen dat u onze service en communicatie zo positief ervaart, en dat de extra inspanning om uw bestelling tijdig te leveren werd gewaardeerd. Bedankt voor uw vertrouwen en aanbeveling! Met vriendelijke groeten, Het Eurogifts team

MAAAT VZW

goede klantenservice

Antwoord Eurogifts

Beste Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en de topscore van 10/10! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze klantenservice en de vlotte reacties en leveringen. We waarderen uw vertrouwen en helpen u in de toekomst graag opnieuw verder. Met vriendelijke groeten, Het Eurogifts team

Hans

Antwoord Eurogifts

Beste Hans Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en de score van 10/10! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering en service. We blijven ons inzetten om elke bestelling vlot en correct te laten verlopen. Bedankt voor uw vertrouwen en aanbeveling! Met vriendelijke groeten, Het Eurogifts team

Geantwoord op

Eurogifts verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Eurogifts heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.5/10
  • checkEerste review geschreven op 4 juli 2023

Eurogifts

EuroGifts voorziet al meer dan 40 jaar 40.000 tevreden klanten van gepersonaliseerde relatiegeschenken en promotieartikelen. We bedrukken, graveren of borduren uw bestelling met de grootste zorg en garanderen een uitstekende kwaliteit. Daarbovenop staan we voor een snelle levering zodat niet alleen ú tevreden bent, maar ook de mondhoeken van uw connecties de hoogte in gaan. Bestellen kan snel en handig online in onze geavanceerde webshop. Volg alles vanop de eerste rij, van offerte- en winkelma

Marleen Buys

Voertuigenwijding

zeer positief

perfecte én snelle service met kwalitatieve produkten

Ysco

Goede en snelle service door Christine, top sales manager!!!

Waarom beveelt u Eurogifts (niet) aan?
Veel ervaring, prijs/kwaliteit perfect!

DeKa Graphics

Topservice en klantgericht

Waarom beveelt u Eurogifts (niet) aan?
Vriendelijke klantenservice en snelle en correcte levering!

Lauwerijs Reclame

Vlot contact en snelle levering!

Idem hierboven

Lien Seghers en Yari Van Kaer

Waarom beveelt u Eurogifts (niet) aan?
De geweldige service van Melanie!

André Van Laer

Vlotte opvolging van de bestelling. Advies bij bedrukking.

Piustien

Steven Taffin

Zeer goede afhandeling van begin te einde

Alles wat gevraagd en beloofd werd is nagekomen

Kompas Notarissen

Goede service en communicatie!

Waarom beveelt u Eurogifts (niet) aan?
Er werd extra moeite gedaan om mijn bestelling tijdig te leveren.

MAAAT VZW

goede klantenservice