9.5Β /10

checkbox100% beveelt ETCB aan!

Beoordeel de deskundigheid van de medewerkers d.m.v. een score 1 t/m 5
9.6/10
Beoordeel de klantvriendelijkheid d.m.v. een score 1 t/m 5
9.8/10

Jeroen de Slotenmaker

Prima service

Roessen&Roessen Bedrijfsdiensten

Al jaren klant bij de webshop, altijd alles op voorraad en snel geleverd!

top!
voorraad, levering

Vivare

Zeer goed

Duidelijk en leerzaam
Heel goed

Defensie Bewakings- en Beveiligingsorganisatie (DBBO)

Beste opleiding ooit

super
Klantvriendelijk en heel veel kennis. Makkelijke uitleg goed te begrijpen

Antwoord ETCB

Bedankt voor uw fantastische beoordeling en uw mooie woorden! 🌟 We zijn blij te horen dat u zo tevreden bent over onze opleiding en de deskundigheid van onze medewerkers. Het is ons doel om iedere cursist op een duidelijke en praktijkgerichte manier te begeleiden, dus uw waardering betekent veel voor ons. Veel succes met het toepassen van uw nieuwe kennis β€” en uiteraard bent u altijd welkom bij ETCB voor verdere trainingen of ondersteuning. Met vriendelijke groet, Team ETCB

West Maas & Waal Montage

Intensieve training, veel info en praktijk, goede ervaring.

Zeer!
Gedreven docent!

Antwoord ETCB

Bedankt voor uw prachtige beoordeling en fijne woorden! 🌟 Geweldig om te horen dat u de opleiding slotenmaker als intensief, informatief en praktijkgericht heeft ervaren. Ons team vindt het belangrijk dat elke cursist met vertrouwen en vakkennis het werkveld in gaat β€” daarom waarderen we uw feedback enorm. Veel succes met het toepassen van uw nieuwe kennis, en natuurlijk bent u altijd welkom bij ETCB voor vervolgcursussen of ondersteuning. Met vriendelijke groet, Team ETCB

Slotenmaker Jeroen

Snelle levering, specialist voor slotenmakers
Kunnen je alles uitleggen

Antwoord ETCB

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! 🌟 Fantastisch om te horen dat u zo tevreden bent over onze producten en service. We streven ernaar om elke klant snel en vakkundig te helpen β€” fijn dat dit gewaardeerd wordt. We wensen u veel succes met uw werkzaamheden en staan uiteraard altijd klaar om u verder te ondersteunen met advies of producten. Met vriendelijke groet, Team ETCB

Ricardo

Goede ervaring. Klantvriendelijk.

Top!
Goede uitleg van de training.

Antwoord ETCB

Reactie van ETCB: Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling, Ricardo! 🌟 Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze training openingstechniek en de uitleg van onze trainers. We streven ernaar om elke training zo duidelijk en praktijkgericht mogelijk te maken β€” uw waardering bevestigt dat we op de goede weg zijn. Veel succes met het toepassen van uw nieuwe kennis en vaardigheden! U bent natuurlijk altijd welkom bij ETCB voor een vervolgtraining of ondersteuning. Met vriendelijke groet, Team ETCB

jordy Barnhoorn

SterSterSterSterLege ster

Goed !

Telefonisch contact was goed
Wordt netjes te woord gestaan

Antwoord ETCB

Bedankt voor uw beoordeling, Jordy! πŸ‘ Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze opleiding tot slotenmaker en dat het contact netjes en duidelijk verliep. We waarderen uw feedback en nemen dit graag mee om onze trainingen en service verder te verbeteren. Veel succes met het vervolg van uw werkzaamheden als slotenmaker, en uiteraard bent u altijd welkom bij ETCB voor verdere opleidingen of ondersteuning. Met vriendelijke groet, Team ETCB

Marco

Erg kundig en een goede opleiding geboden!

Praktisch ingesteld en neemt de tijd voor de klant/ cursist
Super!

Antwoord ETCB

Bedankt voor uw geweldige beoordeling, Marco! 🌟 Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de gevorderde training openingstechniek en onze praktische aanpak. We vinden het belangrijk om voldoende tijd en aandacht te besteden aan elke cursist, zodat iedereen het maximale uit de opleiding haalt. Veel succes met het toepassen van de gevorderde technieken in de praktijk, en natuurlijk bent u altijd welkom bij ETCB voor verdere verdieping of ondersteuning! Met vriendelijke groet, Team ETCB

Jaak van Wijck

Heel veel bijgeleerd in 1 dag, weer helemaal up to date

Het zijn toppers!!
Kleine groep dus heel veel tijd voor ingebrachte uitdagingen

Antwoord ETCB

Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling, Jaak! 🌟 Geweldig om te horen dat u in één dag zoveel heeft bijgeleerd en weer helemaal up-to-date bent. We vinden het belangrijk om onze trainingen in kleine groepen te geven, zodat er echt aandacht is voor ieders vragen en praktijkervaring β€” fijn dat u dat waardeert! Veel succes met het toepassen van de gevorderde openingstechnieken in uw werk, en uiteraard bent u altijd welkom bij ETCB voor verdere verdieping of herhalingstrainingen. Met vriendelijke groet, Team ETCB

Limfoco

Kennis
Maximaal

Antwoord ETCB

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! 🌟 Fantastisch om te horen dat u onze training gevorderde openingstechniek als top heeft ervaren. We waarderen het enorm dat u onze kennis en deskundigheid benoemt β€” dat is precies waar we ons dagelijks voor inzetten. Veel succes met het toepassen van de geleerde technieken in de praktijk, en natuurlijk bent u altijd welkom bij ETCB voor verdere specialisaties of ondersteuning. Met vriendelijke groet, Team ETCB

Hans Slagman

Ook na 20 jaar in het vak te werken nog opvallend veel geleerd πŸ‘

Er is toch nog een wereld opengegaan
Specialisten van het hoogste niveau

Antwoord ETCB

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling, Hans! πŸ‘ Wat leuk om te horen dat u, zelfs na 20 jaar ervaring in het vak, nog nieuwe inzichten heeft opgedaan tijdens onze training. We streven er altijd naar om ook ervaren professionals te verrassen met actuele kennis, technieken en praktijkgerichte tips. We waarderen uw vertrouwen en wensen u veel succes met het verder toepassen van de opgedane kennis. Uiteraard bent u altijd welkom bij ETCB voor aanvullende of maatgerichte trainingen. Met vriendelijke groet, Team ETCB

De slotenhoek oene

Mijn ervaring met ETCB is geweldig

Op en top vaksnuiters die het vak verstaan
Duidelijke/ simpele uitleg waar je veel van leert

Antwoord ETCB

Hartelijk dank voor uw mooie woorden en geweldige beoordeling! 🌟 Wat fijn om te horen dat u zo’n positieve ervaring heeft gehad met onze basisopleiding openingstechniek. We vinden het belangrijk om onze lessen duidelijk en praktijkgericht te houden, zodat iedere cursist echt iets waardevols leert β€” mooi dat dit zo is overgekomen! Veel succes met het toepassen van uw nieuwe kennis, en uiteraard bent u altijd welkom bij ETCB voor vervolgcursussen of extra ondersteuning. Met vriendelijke groet, Team ETCB

Geantwoord op

Jacob van Driel (Woningstichting)

TOP Bedrijf !

Vakkundig en goede service en bereikbaarheid
10+

Antwoord ETCB

Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling, Jacob! 🌟 Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze maatwerktraining en de service die wij bieden. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact en deskundige begeleiding, dus uw positieve woorden betekenen veel voor ons. We wensen u veel succes met het toepassen van de opgedane kennis in de praktijk, en natuurlijk bent u altijd welkom bij ETCB voor verdere trainingen of ondersteuning. Met vriendelijke groet, Team ETCB

De slotenexper

Goeie producten

Antwoord ETCB

Beste De slotenexper, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en het delen van uw ervaring met onze producten! We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit en onze service. Uw feedback over de deskundigheid en klantvriendelijkheid van onze medewerkers waarderen we enorm. Dit motiveert ons om onze service continu te verbeteren en de beste producten te blijven aanbieden. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of op zoek zijn naar specifieke producten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder! Nogmaals bedankt en we hopen u snel weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, ETCBshop

Geantwoord op

ETCB verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

ETCB heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 24 oktober 2016

ETCB

Specialistische trainingen op het vakgebied van de slotenmaker. ETCB heeft een breed scala aan training in huis van basis tot slotenmaker. Tevens verzorgen wij trainingen op maat! De trainingen geven wij incompany alsmede op onze locatie aan de Griendstraat.

Griendstraat 27

2921LA Krimpen aan den IJssel

Feedback Company verzamelt feedback met geverifieerde gegevens van haar klanten. Het bedrijf zet zich in tegen nepreviews en verifieert de herkomst van de reviews.Klik hier voor meer informatieΒ over Feedback Company’s reviewbeleid en hoe de reviewpagina tot stand komt.

Beoordeel de deskundigheid van de medewerkers d.m.v. een score 1 t/m 5
9.6/10
Beoordeel de klantvriendelijkheid d.m.v. een score 1 t/m 5
9.8/10

Jeroen de Slotenmaker

Prima service

Roessen&Roessen Bedrijfsdiensten

Al jaren klant bij de webshop, altijd alles op voorraad en snel geleverd!

top!
voorraad, levering

Vivare

Zeer goed

Duidelijk en leerzaam
Heel goed

Defensie Bewakings- en Beveiligingsorganisatie (DBBO)

Beste opleiding ooit

super
Klantvriendelijk en heel veel kennis. Makkelijke uitleg goed te begrijpen

West Maas & Waal Montage

Intensieve training, veel info en praktijk, goede ervaring.

Zeer!
Gedreven docent!

Slotenmaker Jeroen

Snelle levering, specialist voor slotenmakers
Kunnen je alles uitleggen

Ricardo

Goede ervaring. Klantvriendelijk.

Top!
Goede uitleg van de training.

jordy Barnhoorn

SterSterSterSterLege ster

Goed !

Telefonisch contact was goed
Wordt netjes te woord gestaan

Marco

Erg kundig en een goede opleiding geboden!

Praktisch ingesteld en neemt de tijd voor de klant/ cursist

Mijn ervaring met ETCB is geweldig

Op en top vaksnuiters die het vak verstaan
Duidelijke/ simpele uitleg waar je veel van leert

Geantwoord op

Jacob van Driel (Woningstichting)

TOP Bedrijf !

Vakkundig en goede service en bereikbaarheid