Zeer professioneel en kwalitatief hoogstaand bedrijf. De focus ligt op persoonlijke ontwikkeling en wensen en hier is dan ook veel aandacht voor. Daarnaast een zeer persoonlijke communicatie, iets...Zeer professioneel en kwalitatief hoogstaand bedrijf. De focus ligt op persoonlijke ontwikkeling en wensen en hier is dan ook veel aandacht voor. Daarnaast een zeer persoonlijke communicatie, iets dat het werk zeker ten goede komt. Warm aanbevolen!
Mike Nijland
Etage0 is heel erg sterk in de begeleiding van en communicatie richting haar medewerkers en staat altijd open voor feedback en een gesprek over de wensen van haar medewerkers. Sociale activiteiten...Etage0 is heel erg sterk in de begeleiding van en communicatie richting haar medewerkers en staat altijd open voor feedback en een gesprek over de wensen van haar medewerkers. Sociale activiteiten worden ook goed geregeld en zijn erg gezellig om bij te wonen! Administratief is het ook erg goed geregeld en bij onduidelijkheden wordt rustig de tijd genomen om deze weg te nemen.
Max
Etage-0 zet zich volledig in voor haar werknemers en is verder ook erg transparant in de samenwerking. Zeker ook in vergelijking met andere detacheringsbedrijven, is Etage-O hier het beste in.
Kishan Jagroe
Het contact was altijd laagdrempelig en fijn. De medewerkers denken met je mee en staan voor je klaar.
Bob Noordijk
Fijne werkgever, mooie kansen als analist, goede communicatie
Bob Noordijk
Fijne werkgever
Roderick Moeke
Goed en persoonlijk contact met Gerard, duidelijke afspraken.
HRD
De korte lijntjes tussen Etage0 en de werknemer. Snelle communicatie komt daardoor tot stand. De eigen input/inbreng van de werknemer wordt serieus genomen.
Brooke Weise
Het is een heel menselijk bedrijf, met mensen die oprecht naar je luisteren en er voor je zijn als je ze nodig hebt. Eerlijk zijn duurt het langst en er zijn legio mogelijkheden om uitdagingen op te...Het is een heel menselijk bedrijf, met mensen die oprecht naar je luisteren en er voor je zijn als je ze nodig hebt. Eerlijk zijn duurt het langst en er zijn legio mogelijkheden om uitdagingen op te lossen, zolang je er zelf ook goed in staat.
Anastasia Grishkova
Benaderd door Etage 0 via LinkedIn door een hele vriendelijke en behulpzame recruiter. Vervolgens een topgesprek gehad op kantoor. Hoewel ik uiteindelijk andere ambities had, kan ik Etage 0 en hun...Benaderd door Etage 0 via LinkedIn door een hele vriendelijke en behulpzame recruiter. Vervolgens een topgesprek gehad op kantoor. Hoewel ik uiteindelijk andere ambities had, kan ik Etage 0 en hun missie van harte aanbevelen. Topomgang met sollicitanten, heel prettig en vriendelijk.