8.9 /10

checkbox94% beveelt Esuals aan!

Nicky

Ik bestel hier heel vaak en altijd erg blij en snelle levering.

Heel veel

Danya

Hele fijne broek goed op maat en zit erg fijn

Spijkerbroek

Sanne Ansmink

Snelle levering en mooie kleding!

Flared jeans

Melissa

Heel blij met nieuwe broeken, ik heb altijd moeite met de pasvorm van jeans. Ik had eerst 1 broek bestelt om te proberen, deze zat zo lekker dat ik ook nog twee andere modellen heb besteld heel blij mee zitten erg mooi. Snelle levering ook, top!

Broek en top

Esther

Zeer goede service. Medewerker uit de winkel had geregeld dat ik meteen wat kon ophalen bij het magazijn.

Bruine laarzen

Antwoord Esuals

Hi Esther, Wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht bij ons in de winkel! Mocht er artikel op het moment in de winkel zijn uitverkocht kan mijn collega inderdaad altijd even meekijken of wij deze in de webshop nog wel hebben dan kan dit inderdaad altijd nog afgehaald worden zodat je alsnog het item weet te scoren! Heel veel plezier gewenst van je aankoop en hopelijk tot een volgende keer bij Esuals! Liefs, Quinty Team Esuals

Esther Amerongen

Zeer snelle levering. Netjes verpakt, leuk kaartje erbij.persoonlijk ook.

Blouse

Antwoord Esuals

Hi Esther, Super leuk om te horen dat je zo tevreden bent over Esuals. Wij wensen jou onwijs veel plezier van de bestelling. :) Liefs, Quinty team Esuals

Tara

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Order was snel geleverd wat super fijn was! Vind alleen her retourbedrag wel erg duur €7.22 via DPD en dan ook nog eens je eigen label uitprinten? Waarom voor deze prijs niet gewoon een QR code die te scannen is en waarom niet gewoon postnl of dhl die meerdere punten heeft waar je makkelijk wat terug kan sturen.. Ook de maten kloppen totaaaal niet. Ik heb normaal een M/38 van broek maat en nu was zelfs een S te groot bij een broek met stretch.. heel apart. Dus ja niet helemaal tevreden.

Wide leg jeans met studs

Antwoord Esuals

Hi Tara, Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat de bestelling snel is geleverd. Met betrekking tot het retourneren bieden wij voortaan ook en gratis retouroptie aan, had je dit gelezen? Mocht je het dan toch als een terugbetaling willen retourneren bieden wij de optie DPD (€6,62) of DHL (€6,72). Mocht je niet in de mogelijkheid zijn een label te kunnen printen of retourneer je liever via Post NL? Dan leggen wij op onze retourpagina exact uit hoe dit mogelijk is. :) Wij vinden het jammer om te horen dat de maat niet naar verwachting was. We hebben hierover contact met je opgenomen om met je mee te kijken naar een passende oplossing. Helaas hebben we hier geen reactie meer op ontvangen waardoor we je verder niet hebben kunnen helpen. Mocht je alsnog samen met ons willen kijken naar een oplossing, neem dan gerust contact met ons op. Liefs, Quinty team Esuals

Melissa van Trigt

SterSterSterLege sterLege ster

Snel bezorg, helaas viel de broek heel klein en zaten op de blouse vlekken. Bestelling gaat helaas retour.

Jeans/blouse/blazer

Antwoord Esuals

Hi Melissa, Bedankt voor je review en fijn om te horen dat de bestelling snel bij je is bezorgd. Naar aanleiding van je review hebben wij direct contact met je opgenomen, omdat we nog geen bericht van je hadden ontvangen met betrekking tot de klacht. Gelukkig hebben we samen een passende oplossing kunnen vinden na ons contact, wat we erg belangrijk vinden. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of ergens tegenaan lopen, neem gerust contact met ons op. Wij willen ten allen tijden dat de klant een positieve shop ervaring heeft bij Esuals. Liefs, Quinty team Esuals

lieke

hele leuke kleding & snel binnen!

kittenheels, panty & body

Antwoord Esuals

Hi Lieke, Goed om te horen dat je zo blij bent met de bestelling en de order snel hebt ontvangen. Op werkdagen voor 17:00 besteld is dezelfde werkdag verzonden. Last minute outfit nodig? Dan ben je bij Esuals op het goede adres! Onwijs veel plezier gewenst van de bestelling en een hele fijne dag! :) Liefs, Quinty Team Esuals

Tessa Kraayenhof

Altijd mooie kleding van goede kwaliteit!

Vele bestellingen gedaan!

Antwoord Esuals

Hi Tessa, bedankt voor het delen van jou shop ervaring, dit is erg belangrijk voor ons. Super om te horen dat je tevreden bent van onze kleding en de kwaliteit. Leuk om te zien dat je een terugkerende klant bent bij ons, hier hechten wij veel waarde. Hopelijk tot snel. :) Liefs, Quinty Team Esuals

Noortje Schrauwen

Heel blij met mijn hakken en ook snel bezorgd!

Khaki beenkap hakken

Antwoord Esuals

Hi Noortje, Wat super fijn om te horen dat je jouw hakken zo snel hebt ontvangen en dat je er blij mee bent. Onwijs veel plezier gewenst van de bestelling en geniet van jou dag! :) Liefs, Quinty team Esuals

Clea Zwanenburg

SterSterSterSterLege ster

Goede snelle verzending, leuke producten! Fijn dat de lengte maten duidelijk beschreven zijn! Alleen een volledig maatlabel zou ik zelf nog aanraden!

Antwoord Esuals

Hi Clea, Bedankt voor het delen van je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de producten en de snelle verzending. Goed dat de lengtematen duidelijk waren en de tip met betrekking tot een uitgebreide maattabel nemen wij mee. Dank daarvoor! Hopelijk tot een volgende keer. :) Liefs, Quinty Team Esuals

Lisanne

100% aan te raden

Joya jurkje

Antwoord Esuals

Hi Lisanne, Bedankt voor je review en wat leuk om te horen! Heel veel plezier gewenst van de bestelling en hopelijk tot een volgende keer. :) Liefs, Quinty Team Esuals

Yvonne Emans

Netjes verpakt en snel verzonden

Jumpsuit en broek

Antwoord Esuals

Hi Yvonne, Goed om te horen dat je tevreden bent over hoe de items verpakt zijn en je de bestelling snel hebt ontvangen. Hopelijk is de bestelling naar wens. Hele fijne dag gewenst! :) Liefs, Quinty Team Esuals

Geantwoord op

Esuals verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Esuals heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 3 maart 2021

Esuals

Webshop in dameskleding, schoenen en mode accessoires. Wekelijks nieuwe items en de beste service!

Steigerboom 2C

5331KA Kerkdriel

Nicky

Ik bestel hier heel vaak en altijd erg blij en snelle levering.

Heel veel

Danya

Hele fijne broek goed op maat en zit erg fijn

Spijkerbroek

Sanne Ansmink

Snelle levering en mooie kleding!

Flared jeans

Melissa

Broek en top

Esther

Bruine laarzen

Esther Amerongen

Zeer snelle levering. Netjes verpakt, leuk kaartje erbij.persoonlijk ook.

Blouse

Tara

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Wide leg jeans met studs

Melissa van Trigt

SterSterSterLege sterLege ster

Jeans/blouse/blazer

lieke

hele leuke kleding & snel binnen!

kittenheels, panty & body

Tessa Kraayenhof

Altijd mooie kleding van goede kwaliteit!

Vele bestellingen gedaan!

Noortje Schrauwen

Heel blij met mijn hakken en ook snel bezorgd!

Khaki beenkap hakken

Clea Zwanenburg