Stel
- Product of service:
- Twee sweaters
snelle levering, product is goed geleverd
Perfect 👌🏻
Super mooie kleren van goed kwaliteit! Echt heel tevreden mee, en ik ga zeker vaker bij Esuals bestellen
Erg tevreden
Snelle levering, laarzen lagen netjes in de doos en zien er mooi uit.
Hele leuke kleding voor een leuke prijs! Kwaliteit van de kleren is zeer goed. De broeken vind ik hier altijd het fijnste, bestel ze nergens anders meer! Snel verzonden en ook nog eens in een leuke originele verpakking thuis gestuurd.
Heel mooi zwart shortje met glinsters en heel mooi zwart kleedje !
Fijne winkel en vriendelijk personeel en goede service
Super mooie broeken en voor elke lengte wat! Super fijn retourbeleid ook met de mogelijkheid om te ruilen!
Geweldige ervaring en super snelle levering, alles is naar wens ❤️
Ik vind ze niet flexibel in ruilen.
Snelle verzending, product niet van fijne kwaliteit en retour sturen kost geld, zonde.
Snelle levering en de kleding is zoals beschreven. Zelfs de panter jeans is lang genoeg voor mijn lengte! Ben zeer tevreden!
Esuals verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Esuals heeft de volgende resultaten bereikt:
snelle levering, product is goed geleverd
Perfect 👌🏻
Erg tevreden
Snelle levering, laarzen lagen netjes in de doos en zien er mooi uit.
Heel mooi zwart shortje met glinsters en heel mooi zwart kleedje !
Fijne winkel en vriendelijk personeel en goede service
Geweldige ervaring en super snelle levering, alles is naar wens ❤️
Ik vind ze niet flexibel in ruilen.
Esuals heeft de volgende resultaten bereikt: