8.9 /10

checkbox94% beveelt Esuals aan!

Anouk vd Zanden

Hele snelle levering, goede prijzen en super fijn zittende kleding!

Antwoord Esuals

Hi Anouk, wat leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over de service van Esuals. Wij vinden onze service erg belangrijk! Heel veel plezier met de bestelde items. Liefs, Fleur team Esuals

Eva Munscher

Hele leuke kleding, goede kwaliteit en super service

Antwoord Esuals

Hi Eva, wat fijn om te horen dat het item helemaal naar wens is! Wij wensen jou heel veel plezier met het artikel! Liefs, Fleur team Esuals

An

Snel besteld en kledingstuk precies zoals op de website

Antwoord Esuals

Hi An, Bedankt voor je positieve recensie en 5 sterren! Wij zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent en wensen jou heel veel plezier met de bestelde items. Tot snel bij je volgende bestelling bij Esuals! Liefs, Fleur team Esuals

Wendy Martens

Goed. Snelle levering

Antwoord Esuals

Hi Wendy, Super fijn dat je tevreden bent over jouw bestelling bij Esuals. Veel plezier gewenst van de bestelling & een hele fijne zonnige dag! :) Liefs, Quinty Team Esuals

Janneke Tolsma

Antwoord Esuals

Hi Janneke, Wat fijn dat je jouw bestelling zo snel hebt ontvangen en tevreden bent over de levering. Op werkdagen voor 17:00 besteld is dezelfde werkdag verzonden. Ik wens je onwijs veel plezier van de bestelling & hopelijk tot een volgende aankoop bij Esuals. Liefs, Quinty Team Esuals

T Schmidt

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Helaas is het kwaliteit niet goed en wil ik hem retourneren

Gabrielle Voort

Snel geleverd en product zoals omschreven!

Antwoord Esuals

Hi Gabrielle, Fijn om te horen dat je blij bent met onze levering en het product. Wij wensen jou onwijs veel plezier van de bestelling & een hele fijne dag! :) Liefs, Quinty Team Esuals

Iris Popken

Mijn ervaring was heel goed. Er stond een goeie uitleg bij het product en de maat klopt

Antwoord Esuals

Hi Iris, Wij doen bij iedere collectie weer ons best om de het beste beeld voor de klant te maken met betrekking tot de foto's, productomschrijvingen en maatvoering. Wij zijn dan ook altijd erg blij om te horen dat de klant hier voldoende informatie uithaalt. Ik wens je een hele fijne dag en hopelijk tot een volgende keer. <3 Liefs, Quinty Team Esuals

Kim

SterSterSterSterLege ster

Eerst ontving ik per ongeluk de verkeerde kleur, maar na contact met de verkoper is dit snel en netjes opgelost. Ik heb nu het juiste item ontvangen en ben tevreden met de service!

Antwoord Esuals

Hi Kim, Fijn om te horen dat je het als positief hebt ervaren! Hier zijn wij blij om. Ik wens je onwijs veel plezier van de bestelling & hopelijk tot een volgende keer. <3 Liefs, Quinty team Esuals

Danique Brands

Goede service

Antwoord Esuals

HI Danique, Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Wij zijn blij om te horen dat je tevreden met de service. Wij wensen jou onwijs veel plezier van de bestelling. :) Liefs, Quinty Team Esuals

Bianca Berckvens

Top

Antwoord Esuals

Hi Bianca, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over Esuals. Super bedankt voor jou review en hopelijk tot een volgende keer bij Esuals. <3 Liefs, Quinty Team Esuals

Ina Modderkolk

Snel in huis , keurig verpakt. Mooie kwaliteit

Antwoord Esuals

Hi Ina, Leuk om te horen dat je zo tevreden bent over jouw bestelling. Wij wensen jou onwijs veel plezier van het bestelde item & hopelijk tot een volgende keer. <3 Liefs, Quinty Team Esuals

Evianne Hoekstra

Ben erg tevreden met mijn kleding en de levering

Antwoord Esuals

Hi Evianne, Super bedankt voor het schrijven van jouw review. Goed om te horen dat je tevreden bent. Hopelijk tot een volgende bestelling bij Esuals. :) Liefs, Quinty Team Esuals

Claudia Akker-Bos

Snelle nette levering

Antwoord Esuals

Hi Claudia, Goed om te horen dat je tevreden bent over onze verzendtijd. Wij wensen jou veel plezier van de bestelling en een hele fijne dag! :) Liefs, Quinty Team Esuals

Angie Buijtenhek

Top service!

Antwoord Esuals

Hi Angie, Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Goed om te horen dat je tevreden bent over onze service. Wij wensen jou onwijs veel plezier van de bestelling. :) Liefs, Quinty Team Esuals

Geantwoord op

Esuals verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Esuals heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 3 maart 2021

Esuals

Webshop in dameskleding, schoenen en mode accessoires. Wekelijks nieuwe items en de beste service!

Steigerboom 2C

5331KA Kerkdriel

Anouk vd Zanden

Hele snelle levering, goede prijzen en super fijn zittende kleding!

Eva Munscher

T Schmidt

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Helaas is het kwaliteit niet goed en wil ik hem retourneren

Gabrielle Voort

Snel geleverd en product zoals omschreven!

Iris Popken

Kim