8.9 /10

checkbox94% beveelt Esuals aan!

Tess Froeling

Heel fijn en snel bezorgd

Straight Leg Jeans Met Stripe Blauw - Xavi

Antwoord Esuals

Hi Tess, Super bedankt voor het delen van jou ervaring. Wij zijn blij om te horen dat alles goed is verlopen en dat je het pakket zo snel hebt ontvangen. Heel veel plezier gewenst van jouw bestelling en een hele fijne dag! :) Liefs, Quinty team Esuals

Astrid anna Groenendaal van toor

Heel fijn om iemand te kunnen spreken, goede snelle levering en gave jeans...blij mee

Jeans

Antwoord Esuals

Hi Astrid, Bedankt voor het delen van jou ervaring en super leuk om te zien dat je ons bestselling Deya jeans hebt besteld. Wij zijn telefonisch en via de mail razendsnel te bereiken en vinden het altijd leuk om onze klanten te spreken. Onwijs veel plezier gewenst van de bestelling en hopelijk tot een volgende keer. :) Liefs, Quinty Team Esuals

Aimee Prins

Altijd duidelijk bij de producten hoe het valt. Dit is 1 van de redenen waarom ik hier graag bestel. Snelle verzending en goede kwaliteit

Zwarte skort

Antwoord Esuals

Hi Aimee, Wat ontzettend leuk om deze recensie te lezen. Super leuk om te horen dat je een van onze vaste klanten bent. Heel veel plezier van de bestelde items en tot een volgende keer. :) Liefs, Quinty Team Esuals

Britt de Kock

SterSterLege sterLege sterLege ster

Bezorging kostte 5 euro en duurde lang en het retourneren kost ook 8 euro!!

Broek

Antwoord Esuals

Hi Britt, Wist je dat je bij een besteding boven de €100,- gratis verzending ontvangt? Wanneer je geen pre order besteld worden alle orders binnen 1 werkdag verzonden, helaas zie ik dat jouw pakket 1 dag vertraging heeft maar helaas ligt dit buiten onze macht. Bij ons kun je jouw bestelling ook kosteloos retourneren met nog eens extra shoptegoed! Kies bij het retourneren voor een tegoedbon en ontvang niet alleen een kosteloos retourlabel maar ook nog eens 10% extra shoptegoed bovenop het aankoopbedrag. Zo shop je niet alleen kosteloos maar houd je er ook nog meer fashionbudget aan over. Happy weekend! :) Liefs, Quinty Team Esuals

Ann Marres

Mooi en verzorgde artikelen, snel geleverd

2 x broek

Antwoord Esuals

Hi Ann, Wat ontzettend leuk om te horen dat je een positieve shop ervaring hebt overgehouden aan het bestellen bij Esuals. Wij wensen jou onwijs veel plezier van de bestelde items en hopelijk tot een volgende keer. :) Liefs, Quinty Team Esuals

Maika Spierings

Leuke items en snel geleverd

2 bodys met build in bra en glitter schoentjes

Antwoord Esuals

Hi Maika, Wat leuk om terug te lezen dat je zo tevreden bent over jouw bestelling bij Esuals. Wij wensen jou heel veel plezier van de bestelling en zien jou natuurlijk graag weer terug bij Esuals. Happy weekend! :) Liefs, Quinty Team Esuals

Robin Settels

Geweldig!! Snel en perfect 😍 broek was ook echt fantastisch.

Glitter broek

Antwoord Esuals

Hi Robin, Bedankt voor het delen van jouw shop ervaring bij Esuals. Ik zie dat je onze Rowen kanten broek hebt besteld, dit is echt mijn favorietje op het moment! Onwijs veel plezier van de order. :) Liefs, Quinty Team Esuals

Floor Kuper

Goeie communicatie, snelle levering en goeie kwaliteit!

Zwarte body

Antwoord Esuals

Hi Floor, Onwijs bedankt voor je positieve review, goed om te horen dat alles zo goed verloopt. Wij wensen jou heel veel plezier van de bestelling en hopelijk tot een volgende keer. :) Liefs, Quinty Team Esuals

Chelsea Holvoet

SterSterLege sterLege sterLege ster

Hier voor de eerste keer besteld, jammer genoeg wist ik niet op voorhand dat de retourskosten zo hoog gingen zijn. Meer dan €10 betaald om items te retourneren. Jammer genoeg een ZEER HOGE prijs, had ik dat geweten dan had ik niet besteld.

Glitterjurk

Antwoord Esuals

Hi Chelsea, Wat leuk dat je jouw eerste bestelling hebt geplaatst bij Esuals. Wist je dat wij ook een kosteloze optie aanbieden? Kies bij het aanmelden voor een Store credit en ontvang het retourlabel vanuit ons. Met betrekking tot de andere retourkosten leggen wij alles uit over het retourneren/ ruilen bij Esuals en de kosten hiervan. Wij bieden een betrouwbaar retourportaal aan en hebben hiervoor gekozen zodat je eenvoudig en snel de stappen kunt doorlopen voor het aanmaken van een label. Wanneer een pakketje als brievenbuspakket verzonden kan worden wat kosten scheelt, leggen wij ook op de retourpagina uit hoe je jouw retour alsnog als brievenbuspakket kunt versturen. Uiteraard zijn wij ook altijd via onze mail of telefonisch te bereiken voor vragen. Op voorhand waren de kosten dan ook terug te lezen. Ik wens je een hele fijne dag! :) Liefs, Quinty team Esuals

Beau

Geen pakket ontvangen en geen reacties op mijn mail, daarna heb ik contact gekregen met Quinty, zij heeft alles voor mij ingevuld opgelost en mijn geld terug gestort. Dank daarvoor!

Van alles

Antwoord Esuals

Hi Beau, Gelukkig hebben wij elkaar gesproken en hebben wij samen gekeken naar een passende oplossing. Wij wensen jou een hele fijne dag en hopen jou natuurlijk erg graag weer terug te zien. :) Liefs, Quinty Team Esuals

Wilma Van Uden

Snelle levering. Items zijn precies zoals verwacht aan de hand van hoe items beschreven en eruit zien in de webwinkel.

Product of service:
Oversized trui, kekke jeans en "omasslippers" (volgens mijn 17 jarige kleindochter). Ik vind ze super leuk

Antwoord Esuals

Hi Wilma, Wauw, wat ontzettend leuk om te horen! Wij doen namelijk ons uiterste beste om de foto's zo goed te laten matchen met het item en onze omschrijving zodat de klant precies weet wat zij besteld. Super fijn om te horen dat jij dit zo ook hebt ervaren. Hele fijne dag gewenst en heel veel plezier van de items. :) Liefs, Quinty Team Esuals

Ilona Ipek

Het zit perfect

Wit/beige fall two piece set

Antwoord Esuals

Hi Ilona, Bedankt voor het delen van jouw ervaring en leuk om te horen dat je zo blij bent met jouw bestelling. Onwijs veel plezier gewenst van de items en hopelijk tot een volgende keer. :) Liefs, Quinty team Esuals

Britt van Ruijven

Perfect, snelle levering, top product en goede prijs-kwaliteit verhouding

Esuals body nomi

Antwoord Esuals

Hi Britt, Wat leuk om te zien dat je meerdere kleuren van onze Nomi shapewear body hebt besteld, dit is echt onze topper van het moment en zit prachtig! Wij wensen jou heel veel draagplezier en een hele fijne dag! :) Liefs, Quinty Team Esuals

Carola Groenenberg-van Burgel

Snelle levering makkelijke site

Broek en top

Antwoord Esuals

Hi Carola, Bedankt voor het schrijven van jouw review. Goed om te horen dat je tevreden bent over de levering en dat je gemakkelijk kunt winkelen op onze site, dit vinden wij ontzettend belangrijk. Hele fijne dag gewenst! :) Liefs, Quinty Team Esuals

Wendy Huijgens

Verrassende site met prachtige kleding. Goede kwaliteit! Snelle service

Product of service:
Een broek, pumps en een jurkje. Mega blij mee!

Antwoord Esuals

Hi Wendy, Wat ontzettend fijn om te horen, hier zijn wij super blij mee. Wij wensen jou onwijs veel plezier van de bestelling en geniet van jou dag! :) Liefs, Quinty Team Esuals

Geantwoord op

Esuals verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Esuals heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 3 maart 2021

Esuals

Webshop in dameskleding, schoenen en mode accessoires. Wekelijks nieuwe items en de beste service!

Steigerboom 2C

Aimee Prins

Zwarte skort

Britt de Kock

SterSterLege sterLege sterLege ster

Bezorging kostte 5 euro en duurde lang en het retourneren kost ook 8 euro!!

Broek

Ann Marres

Mooi en verzorgde artikelen, snel geleverd

2 x broek

Maika Spierings

Leuke items en snel geleverd

2 bodys met build in bra en glitter schoentjes

Robin Settels

Geweldig!! Snel en perfect 😍 broek was ook echt fantastisch.

Glitter broek

Floor Kuper

Goeie communicatie, snelle levering en goeie kwaliteit!

Zwarte body

Broek en top

Wendy Huijgens

Verrassende site met prachtige kleding. Goede kwaliteit! Snelle service

Product of service:
Een broek, pumps en een jurkje. Mega blij mee!

Esuals heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10