8.9 /10

checkbox94% beveelt Esuals aan!

Jorrien

Snelle levering en mooie prijs/kwaliteit

Spijkerbroek

Sofie Mjeku

Roze trui

Dominique

Super leuke items en top service!

Product of service:
Bomber jack pied de poule + skort pied de poule (kleur camel)

Antwoord Esuals

Hi Dominique, Wat leuk om te horen dat je de items net zo leuk vindt als ons! Iedere week hebben wij weer een nieuwe collectie en doen wij ons uiterste best de te gekste styles voor de klanten samen te voegen! Wij vinden het dan ook altijd leuk om te horen wanneer dit geslaagd is voor onze klanten! Heel veel plezier van de bestelling en tot een volgende keer. 💓 Liefs, Quinty Team Esuals

Hagenaars

2 mooie balloon jeans gekocht. Besteld en volgende dag bezorgd. Top broeken van goede kwaliteit. Maat klopt perfect. Dit is de eerste keer dat ik bij Esuals heb besteld. En ga nu zeker vaker bestellen. Fijne winkel!

Antwoord Esuals

Hi Hagenaars, Wat een ontzettend leuke review om te lezen, super dankbaar voor! Wist je dat je member kunt worden van onze member club? Hiermee kun je te gekke kortingen sparen voor andere bestellingen. Mocht je dus vaker van plan zijn te bestellen lees dan alle informatie even op onze website met betrekking tot de Esuals member club! Tot een volgende keer. 🥰 Liefs, Quinty Team Esuals

Valerie Baes

Zeer goede en snelle levering. Netjes ingepakt. Goeie kwaliteit van kleren

Heel veel

Antwoord Esuals

HI Valerie, Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Super om te horen dat je tevreden bent over der levering, onze manier van inpakken en de kwaliteit. Wij vinden dit ontzettend belangrijke punten en zijn dan ook blij dat je dit zo positief hebt ervaren. Geniet van je dag! 😃 Liefs, Quinty Team Esuals

Laura Puntman

Top service

Broek, T shirt, top

Antwoord Esuals

Hi Laura, Super om te horen dat je tevreden bent over onze service! Geniet van je dag. 😊 liefs, Quinty team Esuals

Desiree van den Broek

Leuke kleding, goede sale. Site is overzichtelijk, verzending snel en goed verpakt.

Meerdere producten

Antwoord Esuals

Hi Desiree, Wat leuk om te lezen allemaal! Wij zijn super blij om deze review te lezen met alle benoemde punten. Onwijs veel plezier gewenst van de bestelling en een hele fijne dag! ❣️ Liefs, Quinty Team Esuals

Simone Peezenkamp

Snelle levering. Handelen snel bij probleem levering, zijn erg behulpzaam!

Broeken

Antwoord Esuals

HI Simone, Bedankt voor je positieve review! Wij hebben elkaar gesproken en ik ben blij om te horen dat je hier zo tevreden over bent. Bij vragen zijn wij altijd snel te bereiken zowel via de mail als telefonisch en kijken wij graag met de klant mee. Heel fijn weekend gewenst! 🥰 Liefs, Quinty team Esuals

Sabrina Cruijssen

Snelle levering en een vriendelijke service

Body

Antwoord Esuals

Hi Sabrina, Op werkdagen voor 17:00 besteld is dezelfde werkdag verzonden en vaak de volgende dag al dragen. Wie wilt dit nou niet?! Bedankt voor je positieve review en jouw tevredenheid over onze service. Heel veel plezier van de bestelling. 💓 Liefs, Quinty Team Esuals

Tony Veldhuizen

Goed geadviseerd

Antwoord Esuals

Hi Tony, Wat fijn om te horen dat je het juiste advies hebt ontvangen. Bij onze producten geven wij altijd passend maatadvies maar mocht je alsnog niet zeker zijn over de keus dan helpen wij jullie als klant graag via onze klantenservice. Heel veel plezier gewenst van de jeans. 🥰 Liefs, Quinty team Esuals

Dieze Bierens

Snelle levering, goede korting, lief mailtje

Jeans

Antwoord Esuals

Hi Dieze, Wat leuk om te zien dat je iets tofs hebt gevonden in onze sale! Had je ook al gezien dat wij met een memberclub werken? Hiermee spaar je voor nog meer te gekke kortingen en andere toffe dingen. Neem vooral even een kijkje op de pagina van onze member club en lees hier alles over terug. Heel veel plezier gewenst van de jeans en geniet van je dag! 🥰 Liefs, Quinty Team Esuals

Esmee Lettink

SterSterSterHalve sterLege ster

like it!

Antwoord Esuals

Hi Esmee, Bedankt voor het delen van jouw ervaring bij Esuals. Wij zijn blij om te horen dat je tevreden bent en wensen jou heel veel plezier van bestelling. 🥰 Liefs, Quinty Team Esuals

Margit Van Keulen

Pantalon

Antwoord Esuals

Hi Margit, Wij zijn ontzettend blij met jouw review. Leuk om te zien dat je de Laure pantalon hebt besteld, dit is echt een favoriet voor velen. Wij wensen jou onwijs veel plezier van het product en hopen jou graag terug te zien bij Esuals. Geniet van je dag! Liefs, Quinty team Esuals

nathalie sonneveld

snelle levering

Antwoord Esuals

Hi Nathalie, Bedankt voor het delen van jou shop ervaring. Goed om te horen dat je jouw bestelling zo snel hebt mogen ontvangen. Hier zijn wij enorm blij mee. Ik wens je een hele fijne dag! :) Liefs, Quinty Team Esuals

Manouk

hoi

jeans

Esuals verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Esuals heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 3 maart 2021

Esuals

Webshop in dameskleding, schoenen en mode accessoires. Wekelijks nieuwe items en de beste service!

Steigerboom 2C

5331KA Kerkdriel

Jorrien

Snelle levering en mooie prijs/kwaliteit

Spijkerbroek

Sofie Mjeku

Roze trui

Dominique

Super leuke items en top service!

Product of service:
Bomber jack pied de poule + skort pied de poule (kleur camel)

Hagenaars

Broek, T shirt, top

Desiree van den Broek

Meerdere producten

Simone Peezenkamp

Snelle levering. Handelen snel bij probleem levering, zijn erg behulpzaam!

Broeken

Sabrina Cruijssen