Melih Mercan

Perfect

Tom P

Supervriendelijk, behulpzaam en heel snel. Superblij met mijn laptop

René Bruns

Prima verpakt en ziet er uit als nieuw. De bezorging was niet volgens afspraak Estunt zou hierop beter kunnen toezien Klein minnetje

Thijs Dijkman

Aankoop laptop

M. Gonzalez Bueno

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Mijn battery is gauw dat hoort toch niet zo. Met vriendelijke groet maribeĺ Gonzalez

Mooren Borduurstudio

SterSterSterSterLege ster

Duidelijk en snel antwoord op vragen

Ben Geerligs

Levering van mini-PC’s en nu de HP-laptop waren en is onberispelijk.

Ted Schuurmans

Prima prijs en service

Cock van Harskamp

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding! Goede service

Peter

Ik heb al meerdere keren iets besteld bij Estunt. Altijd snel mijn bestelling ontvangen en altijd van uitstekende kwaliteit!

Han Donotob

SterSterSterHalve sterLege ster

Snel geleverd, goed verpakt. Mijn HP Elitedesk 800 G4 Mini was echter niet helemaal volgens foto en spec. Foto laat een HDMI poort zien aan de achterkant, die er niet bleek te zijn. De spec noemt een i5-8500T processor,dat blijkt een i5-9500T te zijn, een meevaller dus. Binnen het chassis ontbreekt wel de caddy voor een SATA schijf, en RAM is opgevuld met 2x4GB i.p.v 1x 8GB. Het maakt uitbreiding naar bijv. 16GB onndig duur. Alles bij elkaar toch niet ontevreden, met name door de eerder genoemde meevaller

Peter S

Uitstekend. Goede communicatie en product als nieuw.

Estunt verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Estunt heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 22 september 2016

Estunt

Estunt | De computerwinkel met scherpste prijzen voor refurbished Computers, Laptops, Apple en meer! ✓Grote keuze ✓Direct beschikbaar ✓14 Dagen niet goed, geld terug!

Hankweg 50

Mooren Borduurstudio

SterSterSterSterLege ster

Duidelijk en snel antwoord op vragen

Ben Geerligs

Levering van mini-PC’s en nu de HP-laptop waren en is onberispelijk.

Ted Schuurmans

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding! Goede service

Peter

Han Donotob

Peter S

Uitstekend. Goede communicatie en product als nieuw.

Estunt heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10