Frank Arnold
teleurgesteld
Zeer goede hulp en denken met je mee
Top service
Aanschaf refurbished computers
Mijn X1Carbon had het wel gehad. Vervolgens een lijst samengesteld van 4 laptops die licht CAD Video montage aankunnen. Maandag ochtend gebeld en overlegt. Er is toen een machine aangepast om binnen mijn budget te blijven en nog dezelfde dag was er een ZBook Fury voor mij. Gelijk bezorgd en helemaal top. Al is het geen laptop maar een workstation.
Prima kwaliteit MacBook Pro en een uitstekende service!
Bestelling, verzending prima verzorgd.
Snel bezorging, alles in orde.
All good! I ordered an laptop, the delivery was fast, nice and easy contact with the customer service.
Laptop kwam snel en heel goed verpakt.
Estunt verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Estunt heeft de volgende resultaten bereikt:
Uitstekende laptop voor een aantrekkelijke prijs
Positief
Helemaal super
teleurgesteld
Zeer goede hulp en denken met je mee
Top service
Aanschaf refurbished computers
Prima kwaliteit MacBook Pro en een uitstekende service!
Bestelling, verzending prima verzorgd.
Snel bezorging, alles in orde.
Laptop kwam snel en heel goed verpakt.
Estunt heeft de volgende resultaten bereikt: