OneHorizon
Al jaren helemaal top,
uitstekende klantenservice
Snelle levering, fijne communicatie
Goede product, net als beschreven, snel afleveren
Dell laptop gekocht, nieuw in 2022 en tot mijn aankoop nog steeds ongebruikt in doos. Mijn zesde aankoop bij Estunt (maar de eerste voor persoonlijk gebruik). Een 100% score deze keer: de laptop (ook de accu!), is na 3 jaar eenzame opsluiting in de doos volledig in orde. Ook verpakking en bezorging verdienen een pluim (een niet te onderschatten schakel in de aankoop). Ik heb in de loop der jaren met verschillende aanbieders ervaring opgedaan. Dit bedrijf behoort zeker tot de top in deze branche en is — wat de verscheidenheid in aanbod (product én prijs!) betreft — zelfs de absolute top van deze top. Mijn complimenten aan Estunt.
Helpdesk goed bereikbaar,vriendelijk en behulpzaam. Probleem uiteindelijk goed opgelost.
Fantastische MacBook gekocht
The guys work quickly. The goods are always in stock. Thank you!
gewoon goed
Na een klein probleempje heel snel en goed opgelost
Positief!
Estunt verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Estunt heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima!
Super
Al jaren helemaal top,
uitstekende klantenservice
Snelle levering, fijne communicatie
Goede product, net als beschreven, snel afleveren
Fantastische MacBook gekocht
The guys work quickly. The goods are always in stock. Thank you!
gewoon goed
Na een klein probleempje heel snel en goed opgelost