Jos van Dongen
Zeer tevreden over mijn refurbished (zeg maar: nieuwe) Lenovo X1 Carbon Gen 10
Erg goed! Natuurlijk was het wel een hoog bedrag maar dat mag je in deze markt wel verwachten. Veel werknemers blij gemaakt en toch nog een klein beetje marketing in de bosjes of water ;)
Bestelproces en levering zijn prima georganiseerd en het product is ook zoals aangegeven.
Prima service
Zeer nette ipad
Prima hardware, service discutabel
Prima laptop. Wat ik mis is informatie/handleiding van deze specifieke laptop. Daardoor heb ik de helpdesk moeten bellen
prima
Prima apparaten voor een nette prijs :)
Goed en snel
Zoals door de jaren heen, PERFECT!
Goede kwaliteit voor een goede prijs, snel en veilig geleverd, aanrader!
Helemaal top
Is goed
Snelle levering mooi product
Estunt verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Estunt heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima service
Zeer nette ipad
Prima hardware, service discutabel
prima
Prima apparaten voor een nette prijs :)
Goed en snel
Zoals door de jaren heen, PERFECT!
Goede kwaliteit voor een goede prijs, snel en veilig geleverd, aanrader!
Helemaal top
Is goed