CR Bouwman
- Product of service:
- Saffier plus acell
99% beveelt Esteworld-haartransplantatie.nl aan!
99% beveelt Esteworld-haartransplantatie.nl aan!
Fantastisch
Haartransplantatie
Het consult was fijn, de uitleg was goed. Daarna was het contact en informatie goed. Ikzelf was vooraf erg zenuwachtig, maar in de kliniek werd ik goed gerustgesteld.
Een uitstekende begeleiding met heldere uitleg zowel naar aanloop, tijdens en na de ingreep met professionele mensen.
Super service, allemaal zeer vriendelijke, lieve en behulpzame mensen! Ben heel tevreden dat ik voor esteworld gekozen heb!
Super goed ! Na verschillende intakes bij meerdere haartransplantatie bedrijven bij Esteworld terecht gekomen, bij Joren. Dit voelde meteen goed ! En de beslissing genomen en tot nu toe geen spijt van gehad ! Ook de begeleiding in de Esteworldhaartransplantatie kliniek in Turkije was perfekt ! Alles verliep op rolletjes en al het personeel is vriendelijk en behulpzaam, Ook onze tolk Havva heeft ons zeer goed en uitgebreid geholpen gedurende hele dag !!
Op en top!!! Fantsische opvolging fantastische service
Goede service van begin tot einde, alles goed uitgelegd. Enkel tijdens de operatie soms lang wachten tot de vertaler komt
Ze weten waar ze mee bezig, professioneel en goede nazorg!
Zeer positief, vriendelijk personeel en alles wordt goed begeleid! Blij met het resultaat!
Geweldige service en handeling Echt een aanrader!!!
Ze zijn de beste echt aan aanrader !!!!
Geweldige ervaring van begin tot eind!
Geweldige service en vakmanschap, ik raad iedereen deze kliniek aan als je een haartransplantatie wil doen
Esteworld-haartransplantatie.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Esteworld-haartransplantatie.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Esteworld-haartransplantatie.nl
Kantoorpand Lage dijk Noord 18
3401 VA IJsselstein
Fantastisch
Haartransplantatie
Op en top!!! Fantsische opvolging fantastische service
Ze weten waar ze mee bezig, professioneel en goede nazorg!
Geweldige service en handeling Echt een aanrader!!!
Ze zijn de beste echt aan aanrader !!!!
Geweldige ervaring van begin tot eind!
Esteworld-haartransplantatie.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Esteworld-haartransplantatie.nl