Geweldige bedrijf van A tot Z
Ik vond het heel erg belangrijk dat er een natuurlijk eindresultaat zou zijn en heb daarom bij meerdere klinieken in Europa een gesprek gehad. Via een zeer vooraanstaand plastisch chirurg uiteindelijk bij Esteworld belandt. Zéér professioneel en heel persoonlijk. Ook de behandeling in Turkije was perfect, ik heb me geen moment ongecontroleerd gevoeld, er was continu een privé hostess aanwezig voor de vertaling en er was ontzettend veel persoonlijke aandacht. Ik kan Esteworld met 100% aanbevelen.
Haartransplantatie en stamcelbehandeling
Matt
Zeer goed, erg vriendelijke staff
DHI haartransplantatie met Acell en PRP
Frederic
Ook eerste keer een haartransplantatie
Via esteworld in Nederland, daar heel goed ontvangen door Joren. De trip naar Istanbul, super meegevallen, hotel en ook de drivers van esteworld heel punctueel en zorgende voor de situatie (niets is teveel gevraagd voor hun).
De kliniek (wauw, ziet eruit als een hotel) heel blij dat ik nog 'lotgenoten' zag.
Super tevreden over de kliniek heel professioneel, geduldig, clean,...
Qua gebouw kunnen ze hier in België nog wat van leren.
Alles tot in de puntjes opgevolgd en gepland 👍👍
Zoals het moet 👍👍
Haartransplantatie + accel
Rene
Vriendelijk, punctueel.. erg prettig
D. van Leeuwen
Ik schrijf deze review omdat ik zelf ook erg zoekende was naar een goede partij voor mijn haartransplantatie en daarom neem ik de tijd in deze review om mijn verhaal te delen. Er is mega veel aanbod en daarmee ook lastig zoeken wat nou goed is en wat niet. Zijn de reviews nou echt of niet, dat soort vragen.
Ik ben zelf na lang onderzoeken bij 3 bedrijven geweest waarvan dit bedrijf bij het consult echt heel veel vertrouwen gaf, ik ben bij Joren geweest in Ijsselstein (Nederlands kantoor van Esteworld Turkije) en daar kreeg ik echt een hele fijne uitleg van a tot z wat ik elders nog niet ervaren had, er werden mij dingen uitgelegd waarvan ik nog niet eerder had gehoord. Dit gaf mij een dusdanig goed gevoel (samen met alle andere reviews, video's, etc etc) dat ik direct dacht hier wil ik het laten doen.
Dan moet het uiteindelijk nog wel rijmen met hoe je hier te woord gestaan bent met uiteindelijk de uitvoering in Turkije natuurlijk. Maar ik zou het echt iedereen aanraden want het was precies zoals het gevoel wat ik kreeg bij de intake in Nederland. Alles is echt tot in de puntjes verzorgd met aandacht en professionaliteit.
Je krijgt vooraf duidelijke uitleg, mails, appjes, je hebt heel de dag een Nederlandse hostess bij je die alles vertaald of alles kan vragen wat je wil of nodig hebt. Ik werd direct (vooraf de behandeling) benaderd door de nazorg specialist die per whatsapp bereikbaar is voor vragen of voor nood na de behandeling. Ik kreeg vooraf een appje van de chauffeur die op Istanbul op mij te wachten stond. Tijdens de behandel dag werd alles van a tot z verzorgd, de mensen zijn super aardig, harde werkers, super geduldig en super professioneel. Ik voelde aan alles dat dit een super professioneel bedrijf is ondanks de omvang van dit bedrijf en dat is heel knap als bedrijf anzich al. Dat is ook echt de reden dat ik hier mijn review zo uitgebreid deel, ik ben pas recent behandeld dus hoe het uiteindelijk wordt weet ik nog niet maar ik heb er alle vertrouwen in dat hier het maximale voor mij gedaan is, het ziet er al goed uit ik heb geen pijn gehad, geen dikke zwelling wat ik overal zie, jeuk viel zelfs ook mee door de spray, je krijgt vanalles mee zodat de nazorg ook goed is. Dus echt een aanrader en jullie verdienen van mij een dikke 10. Ga zo door. Groetjes een hele blije klant!
Tim
Professioneel, kundig en servicegericht.
Vanaf het moment van aankomst in Turkije werd ik volledig begeleid tijdens de dagen en het behandelproces. Op de dag van de behandeling stond Leyla – een sociale en charmante Vlaams sprekende hostess – klaar om mij die dag én de dag erna volledig te begeleiden.
Ik werd tot in de puntjes geïnformeerd over de behandeling. Er werd ruim de tijd genomen, en alles was erop gericht om mij op mijn gemak te laten voelen. Ik heb de behandeling volledig pijnloos ervaren, mede dankzij het lichte roesje dat werd toegediend.
De volgende dag werd ik weer netjes opgevangen voor de eerste wassing en een controle door een arts. Daarna terug naar het hotel om lekker te chillen.
Op de dag van vertrek werd ik stipt op tijd opgehaald door een chauffeur van Esteworld, die mij terugbracht naar het vliegveld.
Al met al een topervaring!
A
Formulier via de website ingevuld met foto's van mijn haar. Binnen 20 minuten een reactie. Helaas voor beide partijen niet mogelijk, maar wel een eerlijke antwoord dat het bij mij niet mooi gaat worden. Hoe teleurstellend ook voor mij, maar wel een goed advies.
Hein Van Est
Ik ben hier gekomen voor een haartransplantatie en kan niet anders zeggen of het is echt 100% meegevallen.
Het hotel de chauffeurs en de artsen ze zijn allemaal heel vriendelijk en hebben het beste met je voor. Mijn tolk voor de communicatie heette Leila en deed het geweldig! Super vriendelijk en wilt werkelijk alles voor je regelen. Ik was zelf een beetje aan het twijfelen voor het uiteindelijk te doen maar kan het iedereen aanbevelen om na Esteworld in Istanbul te gaan.
Renko
Alles top geregeld, fijn geholpen. De lunch was niet mijn ding, evenals het eten in het hotel, maar dat is een kwestie van smaak.
Y.
Super professioneel. Zeer vriendelijk en vlot geholpen. Klant en comfort staat voorop.
M o/d Kelder
Haartransplantatie met fantastisch Eindresultaat
A-cell + Haartransplantie
Emilio
Het is voor mij de 2de keer dat ik een bezoek breng aan Esteworld Istanbul voor een 2de harttransplantatie , dat zegt natuurlijk genoeg over het bedrijf.
Professionele artsen ,vriendelijke medewerkers, super goed geregeld allemaal, van A tot Z.
Ik kan allen maar zegen aan de mannen die het nog niet aandurven, om die stap toch te nemen, je zult achteraf denken “had ik het maar eerder gedaan”.
En je word begeleid door,in mijn geval Esma, een geweldige en super vriendelijke vrouw die je het allemaal aangenaam maakt.
Bij deze wil ik iedereen bedanken die met mij bezig zijn geweest en in het bijzonder dus Esma en Fatih en Esteworld Nederland.
Ciao Ciao 👋🏼
Jeffrey tiecke
Mijn haartransplantatie was geweldig heel goed geholpen. Jeffrey tiecke
Mitchel
Wat een top ervaring nu voor de 2e keer geweest voor een haartransplantatie. Goed geregeld lieve mensen communicatie top. De belgische dame is een lieverd.
Mvg mitchel
Robert-Jan
Prima ervaring, kreeg wel 2x black-out tijdens de operatie, vond wel zware operatie. Verder goed geregeld!
Vlaamse host Leyla was mega lief.
Haartransplantatie + Accel behandeling
Esteworld-haartransplantatie.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Esteworld-haartransplantatie.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Gemiddelde score: 9.5/10
974 verzamelde reviews
Eerste review geschreven op 31 januari 2017
Esteworld-haartransplantatie.nl
Esteworld is al sinds 2003 toonaangevend op gebied van haartransplantatie. Esteworld wordt gezien als de meest moderne en uitgebreide Esthetica groep van Turkije. Inmiddels heeft Esteworld twee gespecialiseerde haartransplantatie klinieken.
Geweldige bedrijf van A tot Z
Haartransplantatie en stamcelbehandeling
Matt
Zeer goed, erg vriendelijke staff
DHI haartransplantatie met Acell en PRP
Frederic
Ook eerste keer een haartransplantatie
Super tevreden over de kliniek heel professioneel, geduldig, clean,...
Qua gebouw kunnen ze hier in België nog wat van leren.
Alles tot in de puntjes opgevolgd en gepland 👍👍
Zoals het moet 👍👍
Haartransplantatie + accel
Rene
Vriendelijk, punctueel.. erg prettig
D. van Leeuwen
Tim
Professioneel, kundig en servicegericht.
Al met al een topervaring!
A
Mijn haartransplantatie was geweldig heel goed geholpen. Jeffrey tiecke
Mitchel
Mvg mitchel
Robert-Jan
Vlaamse host Leyla was mega lief.
Haartransplantatie + Accel behandeling
Esteworld-haartransplantatie.nl heeft de volgende resultaten bereikt: