Perfecte service. Heel sfeervol en zeer deskundig..
Faizel
(Bewerkt)
Zeer goed
Samir Eloikili
Ik ben zeer tevreden hoe het is gegaan, de mensen bij Esteworld zijn heel vriendelijk, ik ben snel geholpen en waren er vragen waar ik mee zat kreeg ik direct antwoord. Ik raad voor ieder persoon...Ik ben zeer tevreden hoe het is gegaan, de mensen bij Esteworld zijn heel vriendelijk, ik ben snel geholpen en waren er vragen waar ik mee zat kreeg ik direct antwoord. Ik raad voor ieder persoon deze kliniek aan.
Groeten, Samir
Jefrey
Super ervaring, iedereen aan te raden! Duidelijk professioneel. Haar transplantatie is tegenwoordig niks meer om stress over te hebben. Ook ben ik aan mijn tanden geholpen en ik kan alleen maar mijn...Super ervaring, iedereen aan te raden! Duidelijk professioneel. Haar transplantatie is tegenwoordig niks meer om stress over te hebben. Ook ben ik aan mijn tanden geholpen en ik kan alleen maar mijn lof uit spreken. Bedankt voor deze levens veranderende vernieuwing! Esteworld bedankt. 👊🏼
Goed geholpen
Esteworld
Super fijn geholpen, echt een aanrader top!!
Nick
Goed geholpen
Robin
Vanaf het eerste contact met de locatie IJsseltein tot aan het einde van de behandeling in turkije was alles super geregeld. Ik heb geen moment spijt gehad om mijn behandeling door Esteworld uit te...Vanaf het eerste contact met de locatie IJsseltein tot aan het einde van de behandeling in turkije was alles super geregeld. Ik heb geen moment spijt gehad om mijn behandeling door Esteworld uit te laten voeren. Voor diegene die erover nadenken om een haartransplantatie te laten doen.... neem zeker contact op met Esteworld en laat je informeren! Bedankt aan al het personeel in Nederland en Turkijke en mijn persoonlijke hostess!
Joren
Van begin tot eind top geregeld. Opgehaald vanaf het vliegveld, altijd op tijd info over het volgende moment van ophalen. In die kliniek door een Nederlands spreken hostess ontvangen die elke stap...Van begin tot eind top geregeld. Opgehaald vanaf het vliegveld, altijd op tijd info over het volgende moment van ophalen. In die kliniek door een Nederlands spreken hostess ontvangen die elke stap beschrijft. De ingreep zelf is vrijwel pijnloos verlopen en duidelijke uitleg over de verdere verzorging/stappen. Al met al zeer tevreden!