Tess Meester
- Product of service:
- Neuscorrectie
99% beveelt Esteworld Plastische Chirurgie aan!
99% beveelt Esteworld Plastische Chirurgie aan!
Heel vriendelijk en proffesionaal bedrijf
Geweldig
Geweldig goede ervaring. Leyla een lieve, zorgzame professionele vrouw die aandacht heeft en alles wat kan voor je wil doen. Van A tot Z goed verzorgd, alles is en wordt geregeld. We leken wel VIPS. Bedankt voor alles!!!
Borstlift en borstimplantaat
Neuscorrectie laten uitvoeren door dr. Mert Canli en kan niet anders zeggen dan dat ik super tevreden ben! Eigenlijk word je alles uit handen genomen vanaf het moment dat je land. De tranfers, de zusters de hostes en natuurlijk de arts hebben geweldig werk geleverd. Mega tevreden 😊
Super ervaring, zeer goede service en hulp van chirurg, verpleegster en hostess.
Mijn ervaring met esteworld is 1 woord top! Nadat ik 1.5 jaar geleden al ervaring had opgedaan door hier een haartransplantatie te laten uitvoeren durfde ik het ook aan om mijn langgekoesterde wens om een neuscorrectie uit te laten voeren. Net als bij de haartransplantatie is het mij van begin tot eind heel erg meegevallen. Een enorm lieve behulpzame hostess (Leyla) heeft me hier met hele positieve energie doorheen geholpen. Ik kom net bij de laatste controle vandaan en ik ben nu al mega blij met hoe het eruit ziet.. Kortom weer een zeer positieve ervaring
Super
Goede begeleiding! En communicatie was goed.
Heel bezorgd, top kliniek
Aanrader!
We hebben een top ervaring gehad bij Esteworld, voorzorg, tijdens de operatie en nazorg perfect geregeld. Proffesionele personeel, arts en de verpleging. Onze Nederlandstalige begeleider Leyla was geweldig aanwezig, ze heeft ons fijn geholpen en begeleid. Esteworld is zeker om aan te raden.
Door leyla was deze ervaring enorm fijn!
Esteworld Plastische Chirurgie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Esteworld Plastische Chirurgie heeft de volgende resultaten bereikt:
Esteworld Plastische Chirurgie
Lage Dijk-Noord
3401va IJsselstein
Heel vriendelijk en proffesionaal bedrijf
Geweldig
Borstlift en borstimplantaat
Super
Goede begeleiding! En communicatie was goed.
Heel bezorgd, top kliniek
Aanrader!
Door leyla was deze ervaring enorm fijn!
Esteworld Plastische Chirurgie heeft de volgende resultaten bereikt:
Esteworld Plastische Chirurgie